België

België (NL) België (NL)
België (FR) België (FR)
Frankrijk Frankrijk
Duitsland Duitsland
Ierland Ierland
Italië Italië
Nederland Nederland
Spanje Spanje
Zweden Zweden
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
🤑 Altijd ZO goed geprijsd
🔥 ZO snel geleverd
💯 Altijd ZO tevreden
👍 ZO goed geholpen

Bumperstickers

trustpilot
4.4
Omschrijving

Ontdek onze gepersonaliseerde bumperstickers. Gemaakt van kwalitatief vinyl en ontworpen om de slijtage van de weg te trotseren! Verkrijgbaar in 3 maten en een keuze uit matte of glanzende laminering. Deze autostickers zijn perfect om wat karakter toe te voegen aan je voertuig. Het bestendige materiaal is speciaal gemaakt voor voertuigen en de sterke lijm zorgt ervoor dat ze goed blijven zitten. Zodat je met trots de weg op kunt met autostickers die tegen weer en wind kunnen!

  • Speciaal geselecteerde materialen voor auto's en andere voertuigen
  • Erg bestendig vanwege de extra laag laminatie
Productspecificaties
Materiaal Polymeer
Materiaaldikte 100 µm
Druktechniek UV-print en latex-print
Bedrukking Full colour
Afwerking Mat gelamineerd
Glanzend gelamineerd
Applicatie Tussen 10 en 32 °C. Gebruik een föhn voor gebogen oppervlakken
Brandvertraging Brandcertificaat B1
Aanleverspecificaties
Gebruik onze werktekening voor het gereed maken van jouw bestand.

Vanwege de vorm/speciale snede is het gemakkelijker om je bestand op te maken aan de hand van onze werktekening.

Lever jouw bestanden aan in gesloten, drukklare bestandsformaten.

De drukklare bestandsformaten kan je aanleveren als PDF (1.4 of hoger), TIFF (1 laag), EPS, JPG. LET OP: Geen Word documenten!

Voeg 5 mm afloop toe.

In verband met de snijranden van onze printers dien je jouw bestand het bestand aanleveren met een extra beeldrand van 5 mm rondom. Dit noemen we afloop. Zorg ervoor dat kleuren, afbeeldingen op de achtergrond en de lay-out van jouw ontwerp doorlopen tot aan de randen, zodat er geen witte randjes ontstaan na het schoonsnijden. Je kan het bestand aanleveren met snijtekens.

Houd een veiligheidsmarge aan van 4 mm

Houd alle belangrijke teksten en afbeeldingen minimaal 4 mm van de rand van de pagina.

Zorg voor een resolutie van 300 dpi.

Jouw ontwerp dient een minimale resolutie van 300 dpi te hebben. Wil je weten of jouw design voldoende resolutie heeft? Bekijk onze blog over resolutie.

Gebruik CMYK als kleurmodus.

Maak gebruik van de kleurmodus CMYK, geen RGB. Voor gestreken papiersoorten is het kleurprofiel FOGRA39 (ISO Coated v2) te gebruiken en voor ongestreken papiersoorten FOGRA47 (PSO Uncoated ISO12647). Wil je meer weten over CMYK, RGB en het verschil tussen beide? Bekijk onze blog over kleurverschillen.

Zet je lettertypes om in lettercontouren of sluit deze in.

Zorg ervoor dat lettertypes omgezet zijn in lettercontouren of ingesloten zijn bij het exporteren naar een PDF-bestand.

Zorg voor een minimale lettergrootte van 6 pt.
Zorg ervoor dat de inktbezetting niet hoger is dan 300%.

Zet kleuren om naar CMYK met een maximum inktbezetting van 260% (open Photoshop > Kleurprofiel omzetten > Photoshop 5 Standaard CMYK). Zorg ervoor dat de inktdekking niet hoger is dan 300%.

Zorg voor een minimale lijndikte van 0,25 pt.

De minimale lijndikte is 0,25 pt, hierbij gaat het om een donkere lijn op een lichte achtergrond. Negatieve lijnen (lichte lijnen op een donkere achtergrond) moeten tenminste een dikte van 0,5 pt hebben. Door de minimale lijndikte aan te houden zijn de lijnen goed zichtbaar op het eindresultaat.

Controleer jouw ontwerp op overprint/transparantie.

Zorg ervoor dat er geen onderdelen op overprint staan, tenzij dit de bedoeling is. Hoe transparantie overkomt is afhankelijk van de inkt/toner, het materiaal en print- of druktechniek.

Templates
Gids PDF
12 x 10 cm PDF Indesign
29 x 7.5 cm PDF Indesign
20 x 7.5 cm PDF Indesign
Veelgestelde vragen
Wat is dit product precies en waar kan ik het voor gebruiken?
  • Bumperstickers zijn zijn sterkhechtende vinylstickers speciaal gemaakt voor gebruik op voertuigen. De stickers hebben een sterke lijmlaag en zijn gemaakt van bestendig vinyl, waardoor ze perfect zijn voor buitengebruik. Wij raden aan om te kiezen voor laminering, zodat je stickers extra lang meegaan.

Welke drukmethoden worden gebruikt voor Bumperstickers?
  • UV-print: het product wordt bedrukt met milieuvriendelijke inkt die wordt uitgehard met behulp van UV-licht. Dat zorgt ervoor dat de inkt goed blijft zitten en de kleuren scherp zijn.

  • • Latex-print: de folie wordt beprint met milieuvriendelijke latex inkten. Deze inkten zijn op water basis en bevatten geen schadelijke stoffen. De folie is erg fijn en stevig, en wordt op het materiaal (bijvoorbeeld trespa) geplakt.

Zijn Bumperstickers geschikt voor buitengebruik?
  • Ja, Bumperstickers zijn uitermate geschikt voor buitengebruik en kan gebruikt worden in verschillende weersomstandigheden.

Kunnen Bumperstickers op iedere ondergrond geplakt worden?
  • Nee Bumperstickers kunnen niet op iedere ondergrond geplakt worden. Bumperstickers zijn alleen geschikt voor vlakke ondergronden, zoals glas, aluminium, PMMA, PC en ABS.

Ik kan het product dat ik zoek, niet vinden. Kan ik een offerte aanvragen?
  • Bumperstickers die het meest worden gekozen zijn te bestellen via onze website. Als jouw materiaalsoort, oplage of afwerking er niet tussen staat, vraag dan gerust een offerte aan (in de meeste gevallen heb je binnen 1 werkdag een offerte). Is je aanvraag erg complex dan kan dit langer duren.

  • Staat je gewenste materiaalsoort, gewicht, hoeveelheid, maat of andere specificatie er niet tussen? Dan kun je een offerte aanvragen. Het is ook mogelijk een binding in een andere kleur aan te vragen. Wij sturen je binnen 1 werkdag een persoonlijke offerte. Afhankelijk van de complexiteit kan dit iets langer duren.

Verwachte leverdatum

Upload en controleer je bestanden voor maandag, 29 mei 2023 16:00

€ 91,16 Ex btw

Formaat

Optie

Oplage

Leverdatum