De actiecode is toegevoegd aan je winkelmandje Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
500,000+ happy customers 500.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid 100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat Altijd hulp op maat
trustpilot
4.5

C6 Envelop Formaat

Alles over het
C6 Envelop Formaat

Wat voor soort envelop is het C6 formaat?

C6 enveloppen hebben een formaat van 114 x 162 mm en zijn een van de meest bekende envelop formaten. Ze zijn relatief klein, er past een doormidden gevouwen A5 papier in, of een A4 formaat 4x gevouwen. Deze enveloppen zijn redelijk goedkoop en bieden een compact oppervlakte voor een ontwerp en tekst.

C6 Envelop afmetingen in millimeters, centimeters en inches

Papier formaat: C6 Envelop
Afmetingen in millimeters: 162 x 114 mm
Afmetingen in centimeters: 16.2 x 11.4 cm
Afmetingen in inches: 6.38 x 4.49 in

Stuur jouw bericht in stijl

NIEUW:
Super snelle levering en extra aanlevertijd

Bestel C6 Enveloppen

Wanneer gebruik ik C6 Enveloppen?

Dankzij hun formaat zijn deze enveloppen handig voor een aantal marketing doelen. Je kan ze gebruiken om uitnodigingen te versturen of doe er A5 flyers en ander klein promotie materiaal in. Door zulk promotiemateriaal in een envelop te doen straal je professionaliteit uit. Door de enveloppen ook nog te bedrukken met jouw logo en ontwerp zet je jezelf pas écht voor je competitie.

Het geven van een flyer in een bedrukte envelop bied meer functionaliteit dan het geven van een flyer op zich. Haal hier zoveel mogelijk voordeel uit. Wij zien het als een manier om je offline marketing materialen in één plek te verzamelen. Het C6 formaat envelop is ook perfect om gepersonaliseerd promotiemateriaal, zoals wenskaarten of kortingscoupons, te sturen naar je klanten.

Bij Drukzo hebben we een ruim assortiment aan enveloppen voor elke situatie en elk budget. Of het nou een luchtkussen envelop, gekleurde envelop, of standaard envelop is, wij hebben alles wat je nodig hebt om je marketing doelen mee te behalen. Gepersonaliseerde C6 enveloppen zijn verkrijgbaar als standaard enveloppen, waarbij je kan kiezen voor een venster waardoor het adres en de naam te zien is van de ontvanger. Je kan ook voor full colour, onbedrukte, gekleurde, metallic, en pantone kleur enveloppen gaan. Je kan ook kiezen tussen een gegomde plakrand wilt of een zelfklevende plakrand.

C6 enveloppen zijn over het algemeen het ideale formaat om als onderdeel van je marketing campagne te gebruiken. Je kan er waardebonnen, flyers of persoonlijke wenskaarten in versturen.

Print resolutie voor C6 Enveloppen

Voor een duidelijke afbeelding van C6 formaat is het belangrijk dat je de juiste resolutie gebruikt. Voor dit formaat is dat 162 x 114 mm met 300 dpi. Met deze instellingen krijg je het beste resultaat. Vergeet niet om afloop toe te voegen om witte randen om je ontwerp te voorkomen. Niet zeker hoe je dit toe moet voegen? InDesign heeft een ingebouwde tool waarmee je het gemakkelijk toe kan voegen, in Photoshop moet je dit handmatig doen. Om je hierbij te helpen hebben wij gratis templates die je kan vinden op de product pagina van het product dat je wilt bestellen.
Een gelukkig klant die blij is met de goedkope bedrukken producten van Drukzo.

Daarom kies je Drukzo

  • 500.000+ tevreden klanten

  • 100% tevredenheidsgarantie

  • Altijd een goed design

  • Altijd persoonlijke hulp

Dit zeggen onze klanten

Uitstekende klantenservice Michael Van Roosbroeck 22.07.2021

Klantenservice-medewerkers Quinten en Maxime hielpen mij meteen verder via de chat, met concrete antwoorden op mijn (nochtans niet zo eenvoudige) vragen. 'n Heel erg aangename ervaring!

Superservice! Richard 20.07.2021

Drukzo heeft mij super geholpen. Ze gaan altijd net wat verder om mee te denken. Een productie kon ik op het laatste moment nog aanpassen zodat ik mijn klant blij kon maken. Toppers!

in the end it was wonderfull Matthias Decleer 20.07.2021

I was a bit frustrated because uploading the file didn't seem to be to hard, but in the end there were some troubles with the quality of the picture, format of the picture, etc.. I got help from Andrea Veldhuysen, and she was really friendly and guided me through the whole proces. I would definitely recommend drukzo. The result is wonderfull!

Wat weerhoudt je ervan om vandaag te bestellen?

Uw naam

E-mailadres

Bedankt voor je feedback! Deze enquête is anoniem.

Kunnen we je ergens mee helpen? Ga dan naar deze pagina

Need help?