0
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
500.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat
trustpilot
4.3
Ga aan de slag als een expert met Canva.

Ga aan de slag als een expert met Canva.

Met Canva en Drukzo maak je prachtige ontwerpen en print je ze in een handomdraai.

Zo werkt het

Het is nu mogelijk om met Canva en Drukzo je favoriete producten zoals flyers, posters, visitekaartjes, stickers of kaarten te designen en te printen middels duizenden professionele en GRATIS templates. Lees hieronder hoe je dat doet in enkele stappen.

Kies een Canva template
Kies een Canva template

Kies een GRATIS template en start direct met ontwerpen!

Ontwerp je product
Ontwerp je product

Ga aan de slag met je ontwerp en maak de gewenste aanpassingen door bijvoorbeeld kleuren of teksten te veranderen of je eigen logo te uploaden.

Bestel je product
Bestel je product

We checken je bestand en je product is binnen nno-time klaar om geprint en verzonden te worden.

Waarom Canva Drukzo gebruiken?

Canva heeft duizenden templates beschikbaar met een innovatieve design tool om prachtige designs te maken. Je kunt draaien, schalen en alle elementen van een design aanpassen. Het is eveneens mogelijk je eigen logo te uploaden om het design aan te laten sluiten bij je eigen huisstijl. Zodra je tevreden bent met je design kun je met de diensten van Helloprint je design binnen no-time laten printen en zal het supersnel - gratis - bezorgd worden op je deurmat.

Van ons blog.

Drukzo is gelanceerd met één grote missie; het toegankelijk maken van printen voor iedereen en overal. Uit onze persoonlijke ervaringen ontdekten we dat het geen makkelijke taak was om printdiensten te bestellen, daarom hebben we een blog gecreëerd die vol staat met nuttige en inspirerende artikelen en een YouTube kanaal die vol staat met video's om je volgende printopdracht super gemakkelijk te laten verlopen!

Canva tutorials

Veelgestelde vragen over Canva

Wat is Canva?

Canva is een online ontwerptool waarmee je zelf eenvoudig je drukwerk ontwerpt. Geen designer? Geen probleem! Ontwerp je eigen posters, flyers, visitekaartjes, stickers en nog veel meer.

Kan ik mijn eigen logo uploaden?

Ja, je kunt je eigen logo uploaden en gebruiken in je ontwerp. Zodra je de ontwerptool opent, upload je je logo via de menubalk aan de linkerkant door op "upload" te klikken.

Welke producten kan ik ontwerpen met Canva?

De meeste producten kun je met Canva ontwerpen, maar niet allemaal. Gebruik de knop "Ontwerpen met Canva" bovenaan onze website, en ontdek welke producten beschikbaar zijn.

Kan ik mijn ontwerp nog wijzigen?

Ja, het is altijd mogelijk om terug te gaan naar de ontwerptool en je ontwerp aan te passen. Klik op je ontwerp op de productpagina of in je winkelmandje.

Heb je tips voor mij?

Canva bevat veel verschillende ontwerptemplates, foto's en iconen. Neem de tijd om een stijl te vinden die bij jouw wensen past. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van de zoekbalk. Probeer verschillende ontwerpen, lettertypes en afbeeldingen uit totdat je de juiste vindt.

Wat als ik niet tevreden ben met mijn ontwerp?

We zorgen er altijd voor dat jij 100% tevreden bent met jouw bestelling. Dat geldt ook voor producten die je ontwerpt met Canva. Lees hier meer over onze belofte

Wat weerhoudt je ervan om vandaag te bestellen?

Uw naam

E-mailadres

Bedankt voor je feedback! Deze enquête is anoniem.

Kunnen we je ergens mee helpen? Ga dan naar deze pagina