De actiecode is toegevoegd aan je winkelmandje Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
500,000+ happy customers 500.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid 100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat Altijd hulp op maat
trustpilot
4.5

Carre L Flyer Formaat

Alles over
Carre L Flyers

Wat voor soort flyer is het Carre L formaat?

Carre L flyers hebben een afmeting van 210 x 210 mm en zijn daarmee het grootst van de drie Carre of Vierkante flyer formaten. Het is even wijd als een A4 formaat, maar iets korter. Net zoals de andere Carre flyers is het een goede optie om je producten mee te promoten.

Carre L Flyer afmetingen in millimeters, centimeters en inches

Papier formaat: Carre L Flyer
Afmetingen in millimeters: 210 x 210 mm
Afmetingen in centimeters: 21 x 21 cm
Afmetingen in inches: 8.2 x 8.2 in

Opvallen met
Flyer & Folders

Druk voordelige flyers af om jouw bedrijf of evenement een boost te geven!

Bestel Carré L Flyers

Wanneer gebruik ik Carre L Flyers?

Het grote formaat van de vierkante Carre L flyers bieden meer ruimte voor een creatief design en text, waardoor je een design kan gebruiken dat perfect bij jouw promotie past. Door genoeg ruimte voor tekst kan je met dit formaat effectief jouw bericht verspreiden.

Hoewel het formaat niet in je zak zal passen, maakt de ruimte die je daarvoor terug krijgt het goed. Grotere designs en teksten zijn namelijk opvallender dan kleine tekst, waardoor mensen sneller geïnteresseerd in jouw promotie materiaal zullen zijn. Je kan bijvoorbeeld de bestsellers van jouw bedrijf erop drukken, of misschien zelfs uitdelen tijdens een sales pitch.

Net zoals onze Carre S en M flyers hebben we dit formaat in een dunne, medium, standaard, en dikke papierdikte, wat extra dimensie aan je flyer zal geven. Ze zijn ook verkrijgbaar in een glanzende, matte, en beschrijfbare afwerking. Ze kunnen alleen op één kant bedrukt worden en net zoals posters opgehangen worden.

Met al deze geweldige aspecten is dit het ideale formaat voor je promotie materiaal. Ze zorgen voor een ideaal medium om jouw merk en jouw top producten te promoten, voor het effectief verhogen van merkbekendheid.

Print resolutie voor Carre L Flyers

Voor een goede kwaliteit afbeelding op je Carre L flyer, is het noodzakelijk om een resolutie van 210 x 210 mm aan te houden en een afloop van 3 mm om alle randen aan te brengen, om te voorkomen dat je jouw drukwerk geleverd krijgt met een witte rand om het ontwerp. InDesign heeft een makkelijk te gebruiken tool waarmee je afloop kan aanbrengen. Photoshop is daarintegen wat lastiger, hierin moet je het handmatig aanbrengen. Als je niet zeker weet hoe je dit moet doen kan je onze gratis sjablonen gebruiken op de product pagina van het product waar je interesse in hebt.
Een gelukkig klant die blij is met de goedkope bedrukken producten van Drukzo.

Daarom kies je Drukzo

  • 500.000+ tevreden klanten

  • 100% tevredenheidsgarantie

  • Altijd een goed design

  • Altijd persoonlijke hulp

Dit zeggen onze klanten

Uitstekende klantenservice Michael Van Roosbroeck 22.07.2021

Klantenservice-medewerkers Quinten en Maxime hielpen mij meteen verder via de chat, met concrete antwoorden op mijn (nochtans niet zo eenvoudige) vragen. 'n Heel erg aangename ervaring!

Superservice! Richard 20.07.2021

Drukzo heeft mij super geholpen. Ze gaan altijd net wat verder om mee te denken. Een productie kon ik op het laatste moment nog aanpassen zodat ik mijn klant blij kon maken. Toppers!

in the end it was wonderfull Matthias Decleer 20.07.2021

I was a bit frustrated because uploading the file didn't seem to be to hard, but in the end there were some troubles with the quality of the picture, format of the picture, etc.. I got help from Andrea Veldhuysen, and she was really friendly and guided me through the whole proces. I would definitely recommend drukzo. The result is wonderfull!

Wat weerhoudt je ervan om vandaag te bestellen?

Uw naam

E-mailadres

Bedankt voor je feedback! Deze enquête is anoniem.

Kunnen we je ergens mee helpen? Ga dan naar deze pagina

Need help?