De actiecode is toegevoegd aan je winkelmandje Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
500,000+ happy customers 500.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid 100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat Altijd hulp op maat
trustpilot
4.5

Carre M Flyer Formaat

Alles over
Carre M Flyers

Wat voor soort flyer is het Carre M formaat?

Carre M flyers zitten qua formaat tussen de kleine en grote variant in. Ze worden soms ook medium vierkante flyers genoemd en hebben een afmeting van 148 x 148 millimeter. Dankzij hun standaard formaat is het een goed promotie middel, vooral tijdens evenementen en als direct mail marketing.

Carre M Flyer afmetingen in millimeters, centimeters en inches

Papier formaat: Carre M Flyer
Afmetingen in millimeters: 148 x 148 mm
Afmetingen in centimeters: 14.8 x 14.8 cm
Afmetingen in inches: 5.8 x 5.8 in

Opvallen met
Flyer & Folders

Druk voordelige flyers af om jouw bedrijf of evenement een boost te geven!

Bestel Carré M Flyers

Wanneer gebruik ik Carre M Flyers?

Het standaard formaat van de Carre M flyer zorgt voor een ideale marketing medium voor als je net iets specialers wilt dan de normale flyer. Ze bieden genoeg ruimte voor opvallende designs en impactvolle teksten waardoor je zeker de aandacht van je doelgroep zal trekken.

Hoewel ze niet klein genoeg zijn om in je zak of portemonnee te stoppen, kan je ze gemakkelijk in je jas kwijt, aangezien die vaker grotere vakken hebben. Net zoals de kleine variant wegen deze flyers niet veel en kunnen ze gemakkelijk in drukkere gebieden uitgedeeld worden.

De ruimte op deze flyers geeft je de mogelijkheid om gedetailleerde ontwerpen erop te laten drukken waardoor je een extra waarde aan je promotie materiaal geeft.

Net zoals de Carre S flyers is dit formaat ook beschikbaar ik verschillende diktes. We hebben dun, medium, standaard, en dik. 135 gsm, 170 gsm, 250 gsm, en 400 gsm. Ze zijn ook in drie verschillende afwerkingen beschikbaar; glanzend, mat, en beschrijfbaar.

Print resolutie voor Carre M Flyers


Om optimale kwaliteit voor jouw Carre M flyers te krijgen is het noodzakelijk dat je de resolutie aanpast naar 148 x 148 mm met 300 ppi (pixels per inch). Vergeet niet om een afloop van 3 mm aan alle zijdes toe te voegen om jouw product precies zoals verwacht te ontvangen. InDesign is hier een handig programma voor, aangezien het een tool bevat waarmee je gemakkelijk afloop toe kan voegen. Photoshop is iets onhandiger, hierin moet je het handmatig toevoegen. Je kan altijd onze gratis sjablonen op de product pagina van het product dat je bestelt gebruiken.

Ontwerp het Zelf!

Jouw gloednieuwe ontwerp is razendsnel klaar dankzij onze collectie van +100.000 unieke design templates.

Ontwerp nu
Een gelukkig klant die blij is met de goedkope bedrukken producten van Drukzo.

Daarom kies je Drukzo

  • 500.000+ tevreden klanten

  • 100% tevredenheidsgarantie

  • Altijd een goed design

  • Altijd persoonlijke hulp

Dit zeggen onze klanten

Uitstekende klantenservice Michael Van Roosbroeck 22.07.2021

Klantenservice-medewerkers Quinten en Maxime hielpen mij meteen verder via de chat, met concrete antwoorden op mijn (nochtans niet zo eenvoudige) vragen. 'n Heel erg aangename ervaring!

Superservice! Richard 20.07.2021

Drukzo heeft mij super geholpen. Ze gaan altijd net wat verder om mee te denken. Een productie kon ik op het laatste moment nog aanpassen zodat ik mijn klant blij kon maken. Toppers!

in the end it was wonderfull Matthias Decleer 20.07.2021

I was a bit frustrated because uploading the file didn't seem to be to hard, but in the end there were some troubles with the quality of the picture, format of the picture, etc.. I got help from Andrea Veldhuysen, and she was really friendly and guided me through the whole proces. I would definitely recommend drukzo. The result is wonderfull!

Wat weerhoudt je ervan om vandaag te bestellen?

Uw naam

E-mailadres

Bedankt voor je feedback! Deze enquête is anoniem.

Kunnen we je ergens mee helpen? Ga dan naar deze pagina

Need help?