België

België (NL) België (NL)
België (FR) België (FR)
Frankrijk Frankrijk
Duitsland Duitsland
Ierland Ierland
Italië Italië
Nederland Nederland
Spanje Spanje
Zweden Zweden
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
🤑 Altijd ZO goed geprijsd
🔥 ZO snel geleverd
💯 Altijd ZO tevreden
👍 ZO goed geholpen
trustpilot
4.4
Let op! Vanwege piekdrukte bij onze bezorgdiensten zijn sommige bestellingen vertraagd. Via de Track & Trace link vind je de laatste informatie. Sorry voor het ongemak.

Carre M Flyer Formaat

Alles over <br> Carre M Flyers

Alles over
Carre M Flyers

Wat voor soort flyer is het Carre M formaat?

Carre M flyers zitten qua formaat tussen de kleine en grote variant in. Ze worden soms ook medium vierkante flyers genoemd en hebben een afmeting van 148 x 148 millimeter. Dankzij hun standaard formaat is het een goed promotie middel, vooral tijdens evenementen en als direct mail marketing.

Carre M Flyer afmetingen in millimeters, centimeters en inches

Papier formaat: Carre M Flyer
Afmetingen in millimeters: 148 x 148 mm
Afmetingen in centimeters: 14.8 x 14.8 cm
Afmetingen in inches: 5.8 x 5.8 in
Opvallen met<br> 
__Flyer & Folders__

Opvallen met
Flyer & Folders

Druk voordelige flyers af om jouw bedrijf of evenement een boost te geven!

Wanneer gebruik ik Carre M Flyers?

Het standaard formaat van de Carre M flyer zorgt voor een ideale marketing medium voor als je net iets specialers wilt dan de normale flyer. Ze bieden genoeg ruimte voor opvallende designs en impactvolle teksten waardoor je zeker de aandacht van je doelgroep zal trekken.

Hoewel ze niet klein genoeg zijn om in je zak of portemonnee te stoppen, kan je ze gemakkelijk in je jas kwijt, aangezien die vaker grotere vakken hebben. Net zoals de kleine variant wegen deze flyers niet veel en kunnen ze gemakkelijk in drukkere gebieden uitgedeeld worden.

De ruimte op deze flyers geeft je de mogelijkheid om gedetailleerde ontwerpen erop te laten drukken waardoor je een extra waarde aan je promotie materiaal geeft.

Net zoals de Carre S flyers is dit formaat ook beschikbaar ik verschillende diktes. We hebben dun, medium, standaard, en dik. 135 gsm, 170 gsm, 250 gsm, en 400 gsm. Ze zijn ook in drie verschillende afwerkingen beschikbaar; glanzend, mat, en beschrijfbaar.

Print resolutie voor Carre M Flyers


Om optimale kwaliteit voor jouw Carre M flyers te krijgen is het noodzakelijk dat je de resolutie aanpast naar 148 x 148 mm met 300 ppi (pixels per inch). Vergeet niet om een afloop van 3 mm aan alle zijdes toe te voegen om jouw product precies zoals verwacht te ontvangen. InDesign is hier een handig programma voor, aangezien het een tool bevat waarmee je gemakkelijk afloop toe kan voegen. Photoshop is iets onhandiger, hierin moet je het handmatig toevoegen. Je kan altijd onze gratis sjablonen op de product pagina van het product dat je bestelt gebruiken.
Een gelukkig klant die blij is met de goedkope bedrukken producten van Drukzo.

Daarom kies je Drukzo

  • 500.000+ tevreden klanten
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Altijd een goed design
  • Altijd persoonlijke hulp