België

België (NL) België (NL)
België (FR) België (FR)
Frankrijk Frankrijk
Duitsland Duitsland
Ierland Ierland
Italië Italië
Nederland Nederland
Spanje Spanje
Zweden Zweden
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
🤑 Altijd ZO goed geprijsd
🔥 ZO snel geleverd
💯 Altijd ZO tevreden
👍 ZO goed geholpen
trustpilot
4.4
Let op! Vanwege piekdrukte bij onze bezorgdiensten zijn sommige bestellingen vertraagd. Via de Track & Trace link vind je de laatste informatie. Sorry voor het ongemak.

Carre S Flyer Formaat

Alles over <br> Carre S Flyers

Alles over
Carre S Flyers

Wat voor soort flyer is het Carre S formaat?

Carre S flyers hebben een afmeting van 105 x 105 mm en is het kleinste formaat van alle vierkante flyer formaten. Dit flyer formaat is de ideale keuze voor als je een korte, bondige tekst kwijt wilt met een creatief ontwerp. Dankzij het formaat past deze flyer gemakkelijk in je zak.

Carre S Flyer afmetingen in millimeters, centimeters en inches

Papier formaat: Carre S Flyer
Afmetingen in millimeters: 105 x 105 mm
Afmetingen in centimeters: 10.5 x 10.5 cm
Afmetingen in inches: 4.1 x 4.1 in
Opvallen met<br> 
__Flyer & Folders__

Opvallen met
Flyer & Folders

Druk voordelige flyers af om jouw bedrijf of evenement een boost te geven!

Wanneer gebruik ik Carre S Flyers?

Dankzij zijn kleine formaat is de Carre S flyer een handig promotie item voor evenementen en beurzen, aangezien het makkelijk mee te nemen en te distribueren is. Hoewel ze gelimiteerde ruimte voor een ontwerp hebben, kan je nogsteeds korte, pakkende teksten erop kwijt. Dit kan je slogan zijn, of een korte krachtige zin die je doelgroep tot denken zet.

Mensen die dit als promotie materiaal krijgen zullen het sneller houden, het is lekker klein en makkelijk weg te stoppen. Hierdoor zullen ze het sneller lezen als ze de tijd hebben en misschien wordt het zelfs gedeeld met mensen om hun heen.

Ze zijn verkrijgbaar in vier unieke diktes, dun, van 135 gsm, standaard, van 250 gsm, en dik, 400 gsm. Hiernaast zijn ze ook in drie verschillende afwerkingen beschikbaar. Glanzend, mat, en beschrijfbaar.

Het is een goed formaat als je naar promotiemateriaal opzoek bent dat opvallend en makkelijk te bewaren is. Ideaal en effectief.

Print resolutie voor Carre S flyers


Als je voor hoge kwaliteit afbeeldingen voor jouw Carre S flyers gaat, moet de resolutie 105 x 105 met 300 ppi (pixels per inch) zijn. Het is ook noodzakelijk dat je een 3 mm afloop toevoegt om te verkomen dat je drukwerk met een witte rand geleverd wordt. In InDesign kan je makkelijk je afloop toevoegen met de ingebouwde tool, in Photoshop moet je het handmatig toevoegen. Je kan ook onze gratis sjablonen gebruiken van het product dat je wilt bestellen om duidelijk te zien hoe en waar je afloop toe moet voegen. Deze zijn te vinden op de product pagina van het product dat je bestelt.
Een gelukkig klant die blij is met de goedkope bedrukken producten van Drukzo.

Daarom kies je Drukzo

  • 500.000+ tevreden klanten
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Altijd een goed design
  • Altijd persoonlijke hulp