De actiecode is toegevoegd aan je winkelmandje Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
500,000+ happy customers 500.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid 100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat Altijd hulp op maat
trustpilot
4.5

Carre S Flyer Formaat

Alles over
Carre S Flyers

Wat voor soort flyer is het Carre S formaat?

Carre S flyers hebben een afmeting van 105 x 105 mm en is het kleinste formaat van alle vierkante flyer formaten. Dit flyer formaat is de ideale keuze voor als je een korte, bondige tekst kwijt wilt met een creatief ontwerp. Dankzij het formaat past deze flyer gemakkelijk in je zak.

Carre S Flyer afmetingen in millimeters, centimeters en inches

Papier formaat: Carre S Flyer
Afmetingen in millimeters: 105 x 105 mm
Afmetingen in centimeters: 10.5 x 10.5 cm
Afmetingen in inches: 4.1 x 4.1 in

Opvallen met
Flyer & Folders

Druk voordelige flyers af om jouw bedrijf of evenement een boost te geven!

Bestel Carré S Flyers

Wanneer gebruik ik Carre S Flyers?

Dankzij zijn kleine formaat is de Carre S flyer een handig promotie item voor evenementen en beurzen, aangezien het makkelijk mee te nemen en te distribueren is. Hoewel ze gelimiteerde ruimte voor een ontwerp hebben, kan je nogsteeds korte, pakkende teksten erop kwijt. Dit kan je slogan zijn, of een korte krachtige zin die je doelgroep tot denken zet.

Mensen die dit als promotie materiaal krijgen zullen het sneller houden, het is lekker klein en makkelijk weg te stoppen. Hierdoor zullen ze het sneller lezen als ze de tijd hebben en misschien wordt het zelfs gedeeld met mensen om hun heen.

Ze zijn verkrijgbaar in vier unieke diktes, dun, van 135 gsm, standaard, van 250 gsm, en dik, 400 gsm. Hiernaast zijn ze ook in drie verschillende afwerkingen beschikbaar. Glanzend, mat, en beschrijfbaar.

Het is een goed formaat als je naar promotiemateriaal opzoek bent dat opvallend en makkelijk te bewaren is. Ideaal en effectief.

Print resolutie voor Carre S flyers


Als je voor hoge kwaliteit afbeeldingen voor jouw Carre S flyers gaat, moet de resolutie 105 x 105 met 300 ppi (pixels per inch) zijn. Het is ook noodzakelijk dat je een 3 mm afloop toevoegt om te verkomen dat je drukwerk met een witte rand geleverd wordt. In InDesign kan je makkelijk je afloop toevoegen met de ingebouwde tool, in Photoshop moet je het handmatig toevoegen. Je kan ook onze gratis sjablonen gebruiken van het product dat je wilt bestellen om duidelijk te zien hoe en waar je afloop toe moet voegen. Deze zijn te vinden op de product pagina van het product dat je bestelt.
Een gelukkig klant die blij is met de goedkope bedrukken producten van Drukzo.

Daarom kies je Drukzo

  • 500.000+ tevreden klanten

  • 100% tevredenheidsgarantie

  • Altijd een goed design

  • Altijd persoonlijke hulp

Dit zeggen onze klanten

Uitstekende klantenservice Michael Van Roosbroeck 22.07.2021

Klantenservice-medewerkers Quinten en Maxime hielpen mij meteen verder via de chat, met concrete antwoorden op mijn (nochtans niet zo eenvoudige) vragen. 'n Heel erg aangename ervaring!

Superservice! Richard 20.07.2021

Drukzo heeft mij super geholpen. Ze gaan altijd net wat verder om mee te denken. Een productie kon ik op het laatste moment nog aanpassen zodat ik mijn klant blij kon maken. Toppers!

in the end it was wonderfull Matthias Decleer 20.07.2021

I was a bit frustrated because uploading the file didn't seem to be to hard, but in the end there were some troubles with the quality of the picture, format of the picture, etc.. I got help from Andrea Veldhuysen, and she was really friendly and guided me through the whole proces. I would definitely recommend drukzo. The result is wonderfull!

Wat weerhoudt je ervan om vandaag te bestellen?

Uw naam

E-mailadres

Bedankt voor je feedback! Deze enquête is anoniem.

Kunnen we je ergens mee helpen? Ga dan naar deze pagina

Need help?