0
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
500.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat
trustpilot
4.4

Computer accessoires

Maak je collectie van tech gadgets compleet met onze computeraccessoires! Kies uit ons assortiment aan producten die jou helpen om je technologische niveau naar boven te tillen.

Op zoek naar een tas om je laptop mee te nemen?

Op zoek naar een tas om je laptop mee te nemen?

Neem een kijkje bij onze rugzakken. Breng je laptop en accessoires overal mee naartoe en promoot je merk!

Zaken om in je achterhoofd te houden wanneer je relatiegeschenken gaat kiezen, zoals computeraccessoires

Het aanbieden van promotionele artikelen aan een ander bedrijf of aan een zakenpartner is een goede gewoonte, omdat het de relatie tussen de twee merken versterkt. In tegenstelling tot het geven van promotionele producten aan je gebruikelijke klanten, moet je bij giveaways voor een ander bedrijf een aantal dingen in overweging nemen.

Waarom je een promotioneel product moet kiezen dat relevant is voor de branche van de ontvanger

Het eerste wat je in gedachten moet houden als je promotionele artikelen aan een ander bedrijf wilt geven, is de branche waarin zij werkzaam zijn. Zorg ervoor dat je relatiegeschenk relevant is voor de branche van het ontvangende bedrijf, anders zal het niet lijken alsof je er oprecht over hebt nagedacht. Bijvoorbeeld, als je van plan bent om een cadeau te geven aan een bedrijf dat zich richt op de tech industrie, overweeg dan om USB hubs te geven omdat dit items zijn die ze meestal op het werk gebruiken.

Wij bieden op maat gemaakte USB-hubs die jouw technisch onderlegde zakenpartners zeker van pas zullen komen. Het bestellen van een bulk van deze tech-accessoires kan zelfs dienen als giveaway voor de ontvangers wanneer zij tech-beurzen houden. Niet alleen zal je publiek blij zijn met iets dat significant gerelateerd is aan hun industrie, maar zodra ze jouw geschenken uitdelen aan de deelnemers van hun evenementen, kun je genieten van de bonus van extra merk exposure.

Waarom je jouw promotieartikelen eerst moet onderzoeken voordat je ze weggeeft

Het laatste wat je wilt is dat je zakenpartner je vertelt dat sommige van de promotieartikelen die je opgestuurd hebt defect zijn. Dit is niet alleen gênant, maar het kan ook je zakenrelatie met het andere merk negatief beïnvloeden. Daarom is het altijd belangrijk dat je ervoor zorgt dat al je artikelen in topvorm zijn.

Gelukkig kun je er zeker van zijn dat al onze producten in perfecte staat zijn. Een van onze duurzame promotieartikelen is onze computermuis, die in vele kleuren wordt geleverd. Onze draadloze optische muis wordt ook geleverd met plastic behuizing en een groot afdrukoppervlak voor extra meerwaarde.

Waarom je moet afzien van promotionele ''bijsluiters''

Het geven van relatiegeschenken moet op een eerlijke manier gebeuren. Dit betekent dat je moet afzien van het aspect ''reclame maken'' als je geschenken geeft. Je doet dit omdat je de mensen in het andere bedrijf met wie je een zakenrelatie hebt, oprecht wilt bedanken. Als zij uiteindelijk meer zaken voor je doen, beschouw dat dan als een bonus. Met dat in gedachten, bieden wij computer accessoires die een geweldig relatiegeschenk zijn voor jouw tech industrie zakenpartners. We hebben bedrukte USB sticks, volledig bedrukbare muizen, powerbanks, en andere desktop artikelen die zeker nuttig zullen zijn voor het ontvangende bedrijf omdat het duidelijk de merkidentiteit van het ontvangende bedrijf meer vertegenwoordigt.

Bij Drukzo zijn we er trots op dat we onze klanten betrouwbare promotionele oplossingen kunnen bieden. Je kunt je eigen ontwerp indienen op basis van onze specificaties en wij zullen ons best doen om het te verwerken in het door jou gekozen promotieartikel.
Trustpilot Banner
  • Heel goede opvolging, snel en correct!

    Karlien
  • Prachtige realisaties . kwaliteit/prijs ongeëvenaard ! Zeer klantvriendelijk. Kortom een topper !

    daniel peeters
  • Prijs/kwaliteit is zeer goed.

    DIRK PILLAERT

Misschien ben je ook geïnteresseerd in...