De actiecode is toegevoegd aan je winkelmandje Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Alle producten
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
500,000+ happy customers 500.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid 100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat Altijd hulp op maat
trustpilot
4.5

DIN L Folder Formaat

Alles over
DIN L Folders

Wat voor soort folder is het DIN L formaat?

DIN L Folders hebben een afmeting van 99 x 210 mm en zijn alleen verticaal verkrijgbaar. Dit betekent dat je ontwerp verticaal moet zijn om het meeste uit je folders te halen. DIN staat voor Duitse Industrie Norm. Het wordt in Duitsland gebruikt om papier grootte aan te duiden. Dit formaat is smaller maar wel langer dan het A6 formaat. Het is een-derde van een A4 formaat.

DIN L Folder afmetingen in millimeters, centimeters en inches

Papier formaat: DIN L Folder
Afmetingen in millimeters: 99 x 210 mm
Afmetingen in centimeters: 9.9 x 21 cm
Afmetingen in inches: 3.9 x 8.3 in

Bedrukte
Gevouwen Folders

Druk voordeelig Gevouwen Folders om
jouw bedrijf of evenement te boosten!

Bestel DIN L Folders

Wanneer gebruik ik DIN L Gevouwen Folders?

Dit folder formaat wordt voornamelijk gebruikt voor buiten promotie, zoals het adverteren van nieuwe credit cards, restaurant menus, en soortgelijk. Ondanks de verticale oriëntatie van deze folders kan je nogsteeds genoeg tekst kwijt. Je kan bijvoorbeeld een inspirerend bericht toe voegen waarmee je de oprechtheid van je merk laat zien. Je kan ook de geschiedenis van je bedrijf of wat producten en diensten die je aanbied kwijt.

Deze folders zijn groot genoeg om op te vallen en klein genoeg om gemakkelijk uit de delen. Ontvangers van je folders kunnen het gemakkelijk bij zich houden. Hierdoor is de kans groter dat ze het zullen lezen wanneer ze daar tijd voor hebben, in plaats van dat ze het meteen weggooien.

Je kan uit verschillende vouwen kiezen, zoals de wikkelvouw, de zigzagvouw, de enkelvouw, of ongevouwen. De DIN L zigzagvouw folder kan meer informatie kwijt en heeft genoeg ruimte voor een uitgebreid ontwerp. Het is ideaal voor op een beurs, de vouwen zorgen voor een structuur waarmee je de informatie effectief kan opdelen. Een enkelvouw DIN L folder kan je gebruiken voor veel tekst en drukkere designs. Dit soort folder kan gebruikt worden om additionele documenten bij elkaar te houden, als een soort map.

Print resolutie voor DIN L folders

Om de beste resolutie voor je DIN L folders te krijgen is het belangrijk dat je de resolutie 99 x 210 mm met 300 dpi aanhoudt. Vergeet niet om afloop toe te voegen, wat zal voorkomen dat je je ontwerp met witte randen ontvangt. Een afloop van 3 mm rond alle zijdes van je ontwerp is voldoende. Dit kan je makkeijk toe voegen in InDesign met de afloop tool, in Photoshop moet je dit handmatig doen. Je kan onze gratis sjablonen gebruiken op de product pagina van het product dat je bestelt om duidelijk te zien waar je afloop moet toe voegen.

Ontwerp het Zelf!

Jouw gloednieuwe ontwerp is razendsnel klaar dankzij onze collectie van +100.000 unieke design templates.

Ontwerp nu
Start chat

Ik regel alles,
bestel via mij!

or
Een gelukkig klant die blij is met de goedkope bedrukken producten van Drukzo.

Daarom kies je Drukzo

  • 500.000+ tevreden klanten

  • 100% tevredenheidsgarantie

  • Altijd een goed design

  • Altijd persoonlijke hulp

Dit zeggen onze klanten

Perfecte service en hulp Bjorn Vankeirsbilck 7.04.2021

Perfecte service en hulp

Goede klantenservice Heleen Vanhoucke 29.03.2021

Goede klantenservice, telkens direct antwoord op al mijn vragen! Levering was ook top: sneller dan voorzien!

Thank you! AM 14.03.2021

A regular delivery is only 5 days, we got great printing quality on a budget price. Thank you very much for making our little booklet possible!