Onze klantenservice ondervindt momenteel technische problemen en is daardoor mogelijk moeilijk bereikbaar. We werken hard aan een snelle oplossing. Onze excuses voor het ongemak.
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
  • Supersnelle levering
  • 1000+ Bedrukte producten
  • 5-sterren Klantenservice

Aanmelden voor Drukzo PRO leer meer over het programma

Reseller Pro: de partner voor resellers

Reseller worden

Je zal wel denken, daar komt weer een drukwerk leverancier met zijn mooie praatjes. Als professioneel gebruiker van drukwerk producten kan je immers overal terecht. Natuurlijk kan je aankloppen bij Nederlands grootste online drukker, met zijn indrukwekkende verhaal. Of bij de grote Duitse online drukkers die met hun knalprijzen op de Nederlandse markt actief zijn.
Maar je kan ook terecht bij de drukker die echt hart voor zijn professionele klanten heeft.

Aanmelden bij Drukzo Pro

 

100 % betrouwbaarheid: Zwart op wit

Drukzo is anders. Wij zijn ons hele leven professioneel gebruiker van drukwerk geweest, net als jij. Daardoor weten we wat belangrijk is voor een prof. 100 % betrouwbaarheid bijvoorbeeld, in zowel kwaliteit als levering. Dus altijd de garantie dat je drukwerk op tijd is, en dat het kwalitatief perfect is. Dat garanderen we je: zwart op wit.

 

100 % neutraal verzenden en verpakken

Jouw klant is jouw klant. Dus verpakken en verzenden wij alles 100 % neutraal. Geen herkenning op onze stickers, op onze dozen, bij onze bezorgdiensten of op onze pakbonnen. Ook niet stiekem. Bij ons is jouw klant altijd jouw klant. Ook dat garanderen we je.

 

Hoge kortingen voor professioneel bestellers

Prijs is belangrijk in onze markt. Daarom biedt Drukzo je op onze toch al erg lage prijzen nog een mooie korting, die fors kan oplopen, maar die altijd direct al start. Zo profiteer je direct van het voordeel van partner zijn! Voor meer informatie kijk je bij ons DrukzoPRO reseller programma.

 

Morgen in huis: bij jou of bij je klant

Soms moet het gewoon even sneller. Drukzo levert drukwerk razendsnel als jij dat wilt, tegen een kleine meerprijs. Heb je echt spoed en heb je het dezelfde dag nodig? Dan zetten we alles op alles om ons nationale netwerk aan te spreken en desnoods een koerier in te zetten. Want wij begrijpen dat snelheid voor jouw klant zeer belangrijk is.

Spoed of niet, altijd met zorg veilig en gratis verzekerd verzonden

 

Wij maken het je gemakkelijk

Drukwerk bestellen moet gemakkelijk zijn. Daarom bieden we je tal van opties om je het leven gemakkelijker te maken. Zo is ons proces ontworpen om snel te bestellen. Is jouw contactpersoon altijd goed en snel te bereiken en bieden we je ondersteuning als je dat nodig hebt. Dat is partnership.

 

100% eigen productie: Zowel digitaal, offset als sign

Door onze jarenlange ervaring, weten we dat je alleen écht kwaliteit kunt garanderen als je alles zelf produceert. Daarom heeft Drukzo niet alleen eigen productie op het gebied van digitaal drukwerk, maar produceren wij ook al ons offset drukwerk in eigen huis. Dat maakt ons uniek op de Nederlandse markt, want onze collega’s zéggen dat ze eigen productie hebben, maar hebben dat feitelijk niet. Ook dat is vertrouwen. Kom gerust langs (op afspraak) om onze productie in Oss te bekijken!

Ontdek Drukzo PRO zelf

Bij Drukzo Pro krijg je de hoogste kortingen voor jouw drukwerk. We bieden jou de beste service, zoals 100% neutrale verzending en de snelste levertijden. Ook is het bestellen een eitje. Zo heb je tijd over voor echt belangrijke zaken, zoals aandacht voor jouw klanten.

Wil je je aanmelden of meer informatie aanvragen? Ontdek vandaag nog het professionele netwerk van Drukzo. Neem zelf contact op, of meld je aan.


Aanmelden bij Drukzo PRO

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Profiteer van aanbiedingen en deals!

Drukzo