Vind je het ook zo lastig om een ontwerp te maken dat aan alle voorwaarden voldoet? Of heb je gewoon simpelweg de tijd niet om urenlang in Adobe Photoshop te klooien? Dan heeft Drukzo nu iets voor jou! We hebben duizenden gratis online ontwerpen, die je helemaal naar jouw eigen wens kunt aanpassen. Hoe het precies werkt? Dat leg ik hieronder uit.

Helemaal gratis: je betaalt niks voor het ontwerp

Het ontwerpen van jouw drukwerk is helemaal gratis. Geen extra kosten, geen kleine lettertjes. Gewoon zoals het hoort. Zo kun je dus flink besparen ten opzichte van een dure designer, die vaak een paar honderd euro kost.

Duizenden ontwerpen voor verschillende branches

Leuk dat er zoveel verschillende ontwerpen zijn, maar zit het ontwerp dat bij jou past er wel bij? Die kans is heel groot, want voor iedere branche zijn duizenden ontwerpen beschikbaar. Geheel in de stijl en 'look-and-feel' van jouw branche, snel aan te passen en dus zo te gebruiken. Je kunt gemakkelijk filteren, dus je hebt jouw ontwerp ook zo gevonden.

Je kunt zelfs je eigen logo ontwerpen

Heb je nog geen logo voor jouw ontwerp? Geen probleem, want die maak je eenvoudig met onze LogoBuilder™. Je kunt oneindig veel variaties maken met de mogelijkheden die er zijn. Kies eerst een icoontje in de kleur die je wilt. Daarna kun je jouw bedrijfsnaam en eventueel slogan opgeven, die direct in het voorbeeld verschijnen. Tevreden? Dan kun je het logo direct toevoegen aan een van je ontwerpen.

Je vindt de LogoBuilder™ als je een van de ontwerpen opent en een logo wilt aanpassen.

Beschikbaar voor tientallen producten

De ontwerpen zijn beschikbaar voor tientallen beschikbare producten. Voor al die producten zijn dezelfde ontwerpen beschikbaar. Hierdoor kun je jouw gehele huisstijl bij Drukzo ontwerpen en bestellen. Hoe makkelijk is het als je op een doordeweekse avond in een uurtje jouw flyers, visitekaartjes, briefpapier en enveloppen ontwerpt en besteld? Zo wordt promotie wel erg makkelijk!

Ben je nieuwsgierig geworden van mijn bovenstaande sales-verhaal? Neem dan een kijkje op het product overzicht van alle producten die je kunt ontwerpen.