België

Oostenrijk Oostenrijk
België (NL) België (NL)
België (FR) België (FR)
Denemarken Denemarken
Frankrijk Frankrijk
Duitsland Duitsland
Ierland Ierland
Italië Italië
Nederland Nederland
Polen Polen
Portugal Portugal
Spanje Spanje
Zweden Zweden
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
500.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat
trustpilot
4.5
De feestdagen staan voor de deur! Het is een drukke periode voor al onze vervoerders en hierdoor kan je pakket vertraging oplopen. Denk eraan op tijd te bestellen! Meer info.
Samenwerken aan <br> een duurzamere wereld

Samenwerken aan
een duurzamere wereld

Voor het welzijn van de mens en de wereld

Milieuvriendelijk drukwerk

De verantwoordelijkheid voor duurzaamheid in onze industrie is enorm. We hebben jouw hulp nodig in de missie om duurzaamheid en de drukwerkindustrie in harmonie te brengen, om overal groenere productie passend te maken en te ontwikkelen. Drukzo heeft een groot productienetwerk en daarom kunnen we onze klanten, maar ook onze partners, aanmoedigen om duurzamer te handelen. We kunnen ons netwerk slimmer inzetten, groenere productiemanieren ontwikkelen en onze CO2-uitstoot actief compenseren en verminderen. Lees hieronder meer over hoe wij ons steentje bijdragen voor een duurzame toekomst.
Onze duurzame producten

Onze duurzame producten

FAQ

De meest duurzame keuze
De meest duurzame keuze

Met de oprichting van de 'De meest duurzame keuze' hebben we bij Drukzo een stap gezet om duurzaamheid meer te integreren in onze bedrijfsvoering. Dit betekent dat je naast het kiezen op prijs en snelheid van levering, nu ook kunt selecteren op duurzaamheid.

Koolstofvoetafdruk
Koolstofvoetafdruk

Telkens wanneer we autorijden, met het vliegtuig reizen of flyers bestellen, stoten we broeikasgassen uit. Deze uitstoot is zeer schadelijk voor ons milieu. Lees meer over hoe jij dit kunt vermijden.

CO2-compensatie
CO2-compensatie

CO2-compensatie werkt op een interessante manier. Gecertificeerde CO2-compensatieprojecten ontvangen CO2-credits die ze te koop kunnen aanbieden aan bedrijven of particulieren, zodat die hun uitstoot kunnen compenseren. Lees hier meer over koolstofcompensatie.

Bescherming
Bescherming

Soms is het beter te investeren in de instandhouding van bomen dan alleen in herbebossing. Daar zijn meerdere redenen voor. Klik hier om meer te lezen over de bescherming.

Lees meer over de doelstellingen 
voor duurzaam drukken<br> 
van ons bedrijf

Lees meer over de doelstellingen voor duurzaam drukken
van ons bedrijf