NU GRATIS VERZENDING OP ALLE E VANAF 30 EURO! Onze klantenservice ondervindt momenteel technische problemen en is daardoor mogelijk moeilijk bereikbaar. We werken hard aan een snelle oplossing. Onze excuses voor het ongemak.
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.

Jij bent zelf de designer! Kies uit duizenden gratis enveloppen ontwerpen

 • Duizenden ontwerpen beschikbaar voor alle branches
 • Eenvoudig zelf aanpassen: iedereen kan het
 • Ontwerp je logo of upload jouw eigen logo
 • Maak gratis gebruik van professionele afbeeldingen
Bekijk de enveloppen ontwerpen
Druktechniek
4/0 (Enkelzijdig full color)
25 stuks 50 stuks 100 stuks 250 stuks 500 stuks 1.000 stuks 2.000 stuks 3.000 stuks 4.000 stuks 5.000 stuks 6.000 stuks 7.000 stuks 8.000 stuks 9.000 stuks 10.000 stuks 15.000 stuks 20.000 stuks 25.000 stuks
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
Enveloppen EA5/6

Enveloppen bestellen en bedrukken op EA5/6 formaat

Afmetingen EA5/6 envelop: 220 x 110 mm

Het formaat van een EA56 envelop is 220 x 110 mm. In een EA56 envelop past precies een 2x dubbelgevouwen (dus 1/4) A4'tje. Doordat een A4'tje door het dubbelvouwen dikker wordt, is een EA56 envelop niet erg geschikt om veel brieven te versturen.

Makkelijk te vervoeren door kleine formaat

Door het kleine formaat van de EA5/6 is dit de goedkoopste envelop van Drukzo. De kleine afmetingen zorgen er ook voor dat de envelop makkelijk te vervoeren is: je kunt hem eenvoudig in je tas stoppen om op de post te doen.

Start met bestellen!

Wietze Bron van: AutoBurmania

"Ik heb voor Drukzo gekozen naar aanleiding van de positieve recensies! Ik heb mijn flyers binnengekregen en ik moet zeggen dat het resultaat boven mijn verwachting is. Supermooie druk en de papierkwaliteit veel mooier dan ik had gedacht! Ik ben in ieder geval super tevreden en blijf gebruik maken van Drukzo."

Goedkoop drukwerk review

De hoogste kwaliteit enveloppen

De enveloppen van Drukzo hebben de allerhoogste kwaliteit van België. We controleren de kwaliteit in onze eigen productie elke dag grondig, zodat we zeker dat je de mooiste enveloppen krijgt. Onze enveloppen hebben allemaal een striplock (zoals je hiernaast ziet), waardoor je makkelijk je enveloppen dicht kunt plakken.

Start met bestellen!
C5 envelop striplock
Start met bestellen! Enveloppen: LAAGSTE PRIJS

Hulp nodig bij dit product? Of bel ons voor een goed gesprek ()!

terug naar boven
 • Als je zelf gaat ontwerpen:

  Download de werktekening en/of volg onze aanleverspecificaties. Lever PDF, AI, PSD, JPG of TIFF bestanden aan.
 • Via je ontwerper:

  Verwijs hem naar deze pagina, dan kan het eigenlijk niet fout gaan. Je kan alvast bestellen en ervoor kiezen om de bestanden later aan te leveren.
 • Online ontwerpen:

  Nieuw bij Drukzo: je kunt nu zelf online jouw enveloppen ontwerpen. Kies uit duizenden gratis ontwerpen en pas ze naar eigen wens aan met jouw logo, afbeeldingen en teksten. Het is zelfs mogelijk om zelf je logo te ontwerpen of te kiezen uit duizenden afbeeldingen uit onze fotobibliotheek. Start nu met ontwerpen

Hoe moeten je bestanden worden aangeleverd?

  • Full color bestanden maak je altijd op in CMYK.
  • Zorg ervoor dat tekst in jouw ontwerp altijd omgezet wordt naar contouren/outlines.
  • Indien je gebruik maakt van afbeeldingen, dan raden wij een resolutie aan van 300 DPI. Natuurlijk kan het voorkomen dat dit niet lukt, maar geen nood, wij hanteren een minimale resolutie van 150 DPI. Wij raden af om jouw bestand aan te leveren met een lagere resolutie dan 150 DPI.
  • Zorg ervoor dat jouw bestand wordt opgemaakt met 3 mm afloop. Laat je achtergrond doorlopen over de afloop, omdat er altijd een minimale speling is tijdens het snijden. Dit voorkomt witranden na het snijden en zorgt ervoor dat de achtergrond mooi doorloopt aan alle zijden.
  • De minimale lettergrootte die wij aanraden is 6 pt. Hou er wel rekening mee dat de leesbaarheid ook afhankelijk is van het lettertype dat gebruikt wordt.
  • Zorg dat de inktpercentage in jouw ontwerp nooit hoger is dan 280% (de percentages Cyaan, Magenta, Geel en Zwart bij elkaar opgeteld).
  • Indien je gebruik maakt van lijnen in jouw ontwerp, dan mogen deze niet dunner zijn dan 0,25 pt. Negatieve lijnen moeten minstens een dikte hebben van 0,5 pt.
  • Het gebruik van kaders raden wij ten zeerste af, omdat er altijd een kleine afwijking kan ontstaan na het snijden. Hierdoor kan het een evenredig beeld geven op het drukwerk.
  • Wij raden aan om bestanden voor drukwerk op te maken in Adobe InDesign, Adobe Illustrator of Adobe Photoshop en het bestand als drukklare .PDF aan te leveren. Ook is het belangrijk om het bestand in 1 laag aan te leveren. Als alternatieve bestanden kun je ook een .JPG of .TIFF aanleveren.
Ga naar de pagina - aanleverspecificaties

Veelgestelde vragen

Hoe moet ik mijn bestanden aanleveren?
Je kunt alle informatie over het aanleveren van bestanden lezen op de werktekeningen en aanleverspecificaties pagina.
Ik heb ander drukwerk nodig dan dat jullie standaard aanbieden. Hoe kan ik toch bestellen?
Je kunt bij Drukzo altijd een offerte aanvragen als de specificaties van jouw gewenste product niet kunt vinden. Wij zullen dan op zoek gaan naar jouw product en proberen jouw de scherpste prijs aan te bieden.
Ik heb nog geen bestand. Wat nu?
Je kunt bij Drukzo gemakkelijk je enveloppen online ontwerpen. Kies uit duizenden gratis ontwerpen en pas ze naar eigen wens aan met jouw logo, afbeeldingen en teksten. Het is zelfs mogelijk om zelf je logo te ontwerpen of te kiezen uit duizenden afbeeldingen uit onze fotobibliotheek. Start dus nu met het ontwerpen van jouw enveloppen.
Bekijk meest gestelde vragen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

En profiteer van aanbiedingen en deals!

Drukzo