De actiecode is toegevoegd aan je winkelmandje Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
500,000+ happy customers 500.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid 100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat Altijd hulp op maat
trustpilot
4.5
Mis deze deal niet!
Prijsverlaging! 15% KORTING OP DIT PRODUCT
Gebruik code: SOLDEN19

Geniete boekjes drukken

Geniete boekjes drukken
Geniete boekjes drukken
Geniete boekjes drukken
Geniete boekjes drukken
Geniete boekjes drukken
Geniete boekjes drukken
 • Geniete boekjes drukken
 • Geniete boekjes drukken
 • Geniete boekjes drukken
 • Geniete boekjes drukken
 • Geniete boekjes drukken
 • Geniete boekjes drukken
Productspecificaties

Voor- en nadelen

 • Milieuvriendelijke materialen beschikbaar
 • Zowel liggend als staand mogelijk
 • Voor meer dan 64 pagina's raden we je de garenloos gelijmde brochures aan

Belangrijkste specificaties

 • Materiaal
  • 135 gsm to 400 gsm Silk & Gloss gestreken papier
   - 140 gsm to 300 gsm Houtvrij Offset
   - 170 gsm & 300 gsm RecyStar Nature
 • Binding 2 nietjes
 • Druktechniek Hoge kwaliteit digitaal en offset
 • Printkleur Full colour
Aanleverspecificaties

Houd bij het opmaken van het bestand rekening met de volgende aanleverspecificaties. Klik op een instructie voor meer informatie.

 1. Lever één PDF-bestand met alle pagina's voor de brochure aan.
 2. Voeg 3 mm afloop toe.
 3. Houd een veiligheidsmarge aan van 4 mm
 4. Gebruik CMYK als kleurmodus.
 5. Zorg voor een resolutie van 300 dpi.
Bekijk alle aanleverspecificaties

Aanleverspecificaties voor Boekjes (geniet)

Lever één PDF-bestand met alle pagina's voor de brochure aan.
Lever het bestand voor de brochure niet als spreads aan (met twee pagina's naast elkaar) maar met alle pagina's los in de leesvolgorde (beginnend met de voorkant van de kaft). Zorg ervoor dat onnodige blanco pagina's uit het drukbestand gehaald zijn. De aan te houden blanco pagina's moeten wel in het bestand blijven.
Voeg 3 mm afloop toe.
In verband met de snijmarge dien je het bestand aan te leveren met een extra beeldrand, ook wel afloop genoemd, van 3 mm rondom. Zorg ervoor dat kleuren, afbeeldingen en de lay-out doorlopen tot aan de randen, zodat er geen witte randjes ontstaan na het schoonsnijden. Je kunt het bestand met bijsnij- en printermerken aanleveren, maar wij geven de voorkeur aan een bestand zonder bijsnijmerken, zodat je een perfecte afdrukkwaliteit krijgt.
Houd een veiligheidsmarge aan van 4 mm
Houd alle belangrijke teksten en afbeeldingen minimaal 4 mm van de rand van de pagina. Exclusieve afwerkingen moeten binnen de veiligheidsmarge vallen
Gebruik CMYK als kleurmodus.
Maak gebruik van de kleurmodus CMYK, geen RGB. Voor gestreken papiersoorten is het kleurprofiel FOGRA39 (ISO Coated v2) te gebruiken en voor ongestreken papiersoorten FOGRA47 (PSO Uncoated ISO12647). Wil je meer weten over CMYK, RGB en het verschil tussen beide? Bekijk onze blog over kleurverschillen.
Zorg voor een resolutie van 300 dpi.
Jouw ontwerp dient een minimale resolutie van 300 dpi te hebben. Wil je weten of jouw design voldoende resolutie heeft? Bekijk onze blog over resolutie.
Zet je lettertypes om in lettercontouren of sluit deze in.
Zorg ervoor dat lettertypes omgezet zijn in lettercontouren of ingesloten zijn bij het exporteren naar een PDF-bestand. Wil je meer weten over het insluiten van lettertypes? Bekijk onze blog over lettercontouren.
Zorg voor een minimale lettergrootte van 6 pt.
Lever jouw bestanden aan in gesloten, drukklare bestandsformaten.
De drukklare bestandsformaten kan je aanleveren als PDF (1.4 of hoger), TIFF (1 laag), EPS, JPG. LET OP: Geen Word documenten!
Gebruik de juiste waarden voor full color zwart.
Gebruik diep zwart (C:63% M:52% Y:51% K:100%) voor grote vlakken en tekst (met een minimale lettergrootte van 15 pt) om een volle zwarte kleur te krijgen. Dit kan alleen in full color bedrukking. Voor het opmaken van tekst kleiner dan 15 pt adviseren wij 100% zwart. Wil je weten hoe je drukwerk mooi zwart wordt? Bekijk onze blog.
Zorg ervoor dat de inktbezetting niet hoger is dan 300%.
Zorg ervoor dat full color afbeeldingen niet hoger zijn dan 260%. We raden je aan om geen hogere inktbezetting dan 280% te gebruiken. Hiermee voorkom je dat er vlekken gaan ontstaan. Wil je weten hoe je de inktbezetting aanpast? Bekijk onze blog over inktbezetting.
Zorg voor een minimale lijndikte van 0,25 pt.
De minimale lijndikte is 0,25 pt, hierbij gaat het om een donkere lijn op een lichte achtergrond. Negatieve lijnen (lichte lijnen op een donkere achtergrond) moeten tenminste een dikte van 0,5 pt hebben. Door de minimale lijndikte aan te houden zijn de lijnen goed zichtbaar op het eindresultaat.
Controleer jouw ontwerp op transparanties/overprint.
Zorg ervoor dat er geen onderdelen op overprint staan, tenzij dit de bedoeling is. Hoe transparantie overkomt is afhankelijk van de inkt/toner, het materiaal en print- of druktechniek. Wil je weten hoe je problemen voorkomt met transparanties en/of overdruk? Bekijk onze blog over transparantie.
Product templates

Voor het opmaken van het bestand kun je gebruik maken van onze handige werktekeningen. Hieronder vind je de meest gebruikte werktekeningen voor dit product.

Toon alle werktekeningen
Formaat Voorbeeld Templates
A4 (210 x 297 mm) pdf Adobe Indesign
A5 (148 x 210 mm) pdf Adobe Indesign
A6 (105 x 148 mm) pdf Adobe Indesign
US (99 x 210 mm) pdf Adobe Indesign
Carre Medium (148 x 148 mm) pdf Adobe Indesign
Carre Large (210 x 210 mm) pdf Adobe Indesign
A4 Liggend (297 x 210 mm) pdf Adobe Indesign
A5 Liggend (210 x 148 mm) pdf Adobe Indesign
Veelgestelde vragen

Hieronder vind je een overzicht van de meest gestelde vragen voor dit product.

 1. Waarom kan mijn brochure alleen maar per vier pagina's worden geproduceerd?
 2. Wat is het maximale aantal pagina’s voor een brochure?
 3. Is het aantal pagina’s gelijk aan het aantal vellen papier?
Bekijk alle veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen voor Boekjes (geniet)

Waarom kan mijn brochure alleen maar per vier pagina's worden geproduceerd?
 • Om te zorgen dat er geen bladzijden uitvallen, gebruiken we een formaat wat twee keer zo groot is als het uiteindelijke formaat van de brochure. Kies je bijvoorbeeld een A4 brochure met 8 pagina's, dan drukken wij twee A3 vellen (twee keer zo groot als A4) en vouwen deze dubbel. Wanneer je de pagina's gaat nummeren zal je zien dat je kunt nummeren van één tot en met acht. Elk A3 vel bestaat zo uit vier pagina's. Heb je niet genoeg paginavulling voor een viertal pagina's? Dan zijn daar natuurlijk altijd oplossingen voor te verzinnen: zoek een sponsor die zijn advertentie tegen betaling in jouw brochure wil zetten, gebruik een extra inleidende pagina of laat één of meerdere pagina's wit. Kortom: wees lekker creatief en maak nog een extra pagina in de stijl van jouw brochure.
  Wat is het maximale aantal pagina’s voor een brochure?
  • Het maximale aantal pagina’s voor een brochure is 64 pagina’s. Heb je meer dan 64 pagina's voor jouw brochure nodig? Bekijk dan onze garenloos gelijmde brochures.
   Is het aantal pagina’s gelijk aan het aantal vellen papier?
   • Nee, het aantal pagina’s is niet gelijk aan het aantal vellen papier. Dit komt omdat de brochures worden gevouwen en dubbelzijdig worden bedrukt. Een vel papier wordt in het midden gevouwen en aan beide kanten bedrukt, zodat een vel papier vier pagina’s beslaat (twee aan de voorkant, en twee aan de achterkant). Een brochure van bijvoorbeeld acht pagina’s bestaat dus uit twee vellen papier, namelijk vier pagina’s op het ene vel, en vier pagina’s op het andere vel.
    Welke materiaalsoort kan ik het beste kiezen?
    • 90 grams silk mc: dit papier is de budget variant onder de papiersoorten. Dit papier is dun, licht en goedkoop en daardoor ideaal als weggever tijdens een grote verspreiding.
    • 135 grams gesatineerd mc: dit papier is vooral ideaal voor verspreiding. Het is licht van gewicht, goedkoop, en toch de helft dikker dan standaard printpapier. Dikte: 0,11 mm
    • 170 grams silk mc: dit papier wordt ook wel het business papier genoemd. Deze naam heeft het 170 grams papier vooral te danken aan het feit dat veel klanten het bestellen voor gebruik op de beurs. Dikte: 0,17 mm.
    • 250 grams gesatineerd mc: dit papier wordt voornamelijk gebruikt in de horeca en retail. Het is 3x zo dik als printpapier en voelt daardoor lekker stevig aan. Dikte: 0,22mm
     Wat is het precies? En waar kan ik het voor gebruiken?
     • Een brochure is een boekje bestaande uit 8 of meer pagina’s die in de rug wordt geniet. Een brochure bestaat uit binnenwerk en een omslag, welke niet aan elkaar gelijk hoeven te zijn. Brochures zijn beschikbaar in diverse papiersoorten, combinaties en pagina’s binnenwerk.
     • Dit product wordt gebruikt om / als:
      • Mensen kennis te laten maken met jouw bedrijf
      • Als presentatiegids te dienen
      • Als informatiegids te dienen
      • Als prijslijst te dienen
      • Verslagen of rapporten te bundelen
      • Om de identiteit of huisstijl van je bedrijf te laten zien
      Wat is de snelst mogelijke levertijd?
      • De snelst mogelijke levertijd voor Boekjes (geniet) is:
      • Kleine oplages (digitale print tot 250 stuks): next day (1 werkdag) Grote oplages (offset print 250 - 1000 stuks): 2 werkdagen Grote oplages (offset print 1500 - 20000 stuks): 4 werkdagen
      • Om je bestelling op de aangegeven levertijd te kunnen leveren is het belangrijk dat we jouw bestand met je ontwerp op tijd in ontvangst krijgen, ook wel de aanleverdeadline genoemd.
      • De aanleverdeadline voor je drukbestand kan verschillen. Dit is afhankelijk van de combinatie die je kiest. Dit heeft te maken met de productietechniek en/of de oplage.
      • LET OP: de levertijd van het product verschuift met een werkdag als de deadline voor aanleveren is verstreken. Dit is ook het geval als het bestand door ons wordt afgekeurd.
       Welke productietechnieken worden gebruikt voor dit product?
       • Voor de productie maken we gebruik van de volgende productietechniek(en):
       • Digitaal (tot 1.000 stuks): wordt gedrukt op professionele HP Indigo printers, direct na je bestelling. Digitaal drukken is goedkoper in lagere oplages.
        Welke vervoerders gebruiken jullie voor de bezorging?
        • Voor de bezorging maken we gebruik van meerdere vervoerders: In de meeste gevallen bezorgen we met PostNL vanwege de hoogste betrouwbaarheid qua levering.
        • Andere vervoerders zijn DHL, UPS, DPD of zelfs onze eigen koeriersdienst. Welke vervoerder gebruikt wordt hangt af van het product, afmeting, snelheid, productie en hoeveelheid.
         De Boekjes (geniet) die ik zoek kan ik niet vinden. Zijn deze niet te bestellen? Kan ik een quote aanvragen?
         • De Muismatten bestellen die het meest worden gekozen zijn te bestellen via onze website.
         • Als jouw materiaalsoort, oplage of afwerking er niet tussen staat, vraag dan gerust een offerte aan (in de meeste gevallen heb je binnen 1 werkdag een offerte).
         • Is je aanvraag erg complex dan kan dit langer duren.
          Worden mijn brochures geniet?
          Beoordelingen (711)
          Uitstekende klantenservice Michael Van Roosbroeck 22.07.2021

          Klantenservice-medewerkers Quinten en Maxime hielpen mij meteen verder via de chat, met concrete antwoorden op mijn (nochtans niet zo eenvoudige) vragen. 'n Heel erg aangename ervaring!

          Superservice! Richard 20.07.2021

          Drukzo heeft mij super geholpen. Ze gaan altijd net wat verder om mee te denken. Een productie kon ik op het laatste moment nog aanpassen zodat ik mijn klant blij kon maken. Toppers!

          in the end it was wonderfull Matthias Decleer 20.07.2021

          I was a bit frustrated because uploading the file didn't seem to be to hard, but in the end there were some troubles with the quality of the picture, format of the picture, etc.. I got help from Andrea Veldhuysen, and she was really friendly and guided me through the whole proces. I would definitely recommend drukzo. The result is wonderfull!

          Uitstekende service Sam Clauw 16.07.2021

          Zeer tevreden over de snelheid en correctheid van het DrukZo-team. De dienst na verkoop is trouwens top: zelfs bij een foute afdruk van een kleine oplage zet het team zich 100% in om alles recht te trekken. Respect!

          Drukzo.....what else ????? Sharon 7.07.2021

          Telkens weer die FANTASTISCHE hulp bij soms onmogelijke vragen :-) Raad Drukzo enorm aan voor IEDEREEN ! Alles mooi op tijd en vooral met PERFECTE afwerking. TOP TOP TOP TOP

          Sevice 10/10 Marlies 7.07.2021

          Super goed geholpen met het uitvergroten van mijn logo en het maken van de bedrukking. Erg behulpzaam! Bedankt Quinten!

          Drukzo.be MADE MY DAY! Liesbeth 21.06.2021

          Drukzo.be MADE MY DAY! Vandaag was een typische maandag, wat fout kon lopen liep fout. Het was dan ook een aangename wending dat mijn bestelling, mijn talloze wijzigingen en het contact met verschillende mensen bij drukzo.be supervlot en goed verliep! Shout out voor Aaron en Andrea voor het geduld dat jullie getoond hebben om al mijn vragen te beantwoorden. Hier bestellen we zeker nog!

          Wat een goede service van Quintin… NeoLife Nederland 16.06.2021

          Wat een goede service van Quintin Bauwens! Nog geen minuut nadat ik mijn vraag gesteld heb, had ik al antwoord en was alles gelijk geregeld.

          Bij vragen wordt je binnen de 5 minuten… Simon Beck 11.06.2021

          Bij vragen word je binnen de 5 minuten verder geholpen! Super service!

          Super service als er iets niet in orde… Andy Van Londerseele 31.05.2021

          Super service als er iets niet in orde is´met heb bestand. Denken mee naar oplossingen en supersnelle levering. Aanrader. Topteam dat snel bereikbaar is. 5☆

          Bloedsnelle service, kwaliteit keer op keer Valery D'haenen 7.05.2021

          Bloedsnelle service, zeer aantrekkelijk geprijsd en mega-kwaliteit. Ik had ooit een lange vergelijking gemaakt van print-on-demand bedrijfjes, en uiteindelijk bij Drukzo terechtgekomen. Voortaan bestel ik blindelings bij hen en steeds opnieuw verrast door de scherpe prijs en de stevige kwaliteit van hun drukwerk en producten. Ik ben fan!

          Vlotte customer service Egon Willems 4.05.2021

          Ik had een vraag over mijn bestelling en werd vlot en vriendelijk verder geholpen! :)

          Perfecte service en hulp Bjorn Vankeirsbilck 7.04.2021

          Perfecte service en hulp

          Goede klantenservice Heleen Vanhoucke 29.03.2021

          Goede klantenservice, telkens direct antwoord op al mijn vragen! Levering was ook top: sneller dan voorzien!

          Thank you! AM 14.03.2021

          A regular delivery is only 5 days, we got great printing quality on a budget price. Thank you very much for making our little booklet possible!

          Bedrukte stof is top! natacha belloy 13.03.2021

          Ik liet bij Drukzo stof bedrukken. Het resultaat is prachtig! Goede kwaliteit en de kleuren bleven intact na het wassen. Ook het bestellen en de communicatie achteraf was perfect. Ik kreeg op mijn vragen een duidelijk en persoonlijk antwoord. Als extra bonus kwam mijn bestelling dan nog sneller aan dan verwacht.☺️ Aan alle creatievelingen die wel eens aan de slag willen met hun eigen, gepersonaliseerde stofje zou ik zeggen: doen! Voor de prijs moet je ‘t niet laten want die was ook zeer schappelijk, met zelfs gratis verzending. Ik ben fan en ik zal zeker nog bestellen bij Drukzo!

          Dibond ontvangen die door het transport… Veronique Vdb 12.03.2021

          Dibond ontvangen die door het transport gebogen was,na contact op te nemen werd er een herdruk opgestart, deze is nu in perfecte staat toegekomen, ik ben heel tevreden, hele goede service!

          Top! Marc Versieck 11.03.2021

          Scherpe prijs, goede service en correcte en tijdige levering. Wat kan je meer verlangen?

          Toon meer

          Geniete boekjes drukken

          Wil je professioneel voor de dag komen met jouw verhaal? Bestel dan geniete boekjes! De boekjes van Drukzo zijn van hoge kwaliteit en ideaal te gebruiken als reclamefolder, jaarverslag en catalogi. Van 8 tot 64 pagina's, jij kan sowieso je verhaal kwijt. Een perfect promotiemiddel! Zit er haast bij? Wij leveren super snel!

          • 8 Pages A5 135gsm Gloss
          • Full colour bedrukt
          • Hoge kwaliteit
          • Beste prijs in België

          2. Kies je leverdatum

          Kies je leverdatum. Lees meer over onze levertijden in ons Helpcentrum.

          + € 8,54 Verwachte leveringsdatum woensdag 28 juli 95% wordt eerder geleverd
          Upload en keur je bestanden goed vandaag voor 09:30
          Gegarandeerd

          100% gegarandeerde levering
          Snel en veilig

          Als je jouw bestelling gegarandeerd geleverd wilt hebben op de verwachte datum, kunnen we jouw pakket versturen met een koerier. Neem contact met ons op als je hier gebruik van wilt maken.

          Start chat

          95% op tijd geleverd

          Wij verzenden jouw pakketje met een betrouwbare, externe bezorger die normaal gezien 95% van alle pakketten op de verwachte leverdatum bezorgd. Dit is de datum die wij met jou communiceren. In sommige gevallen wordt het pakketje één werkdag later bezorgd.

          100% Gegarandeerde levering

          Als je jouw bestelling gegarandeerd geleverd wilt hebben op de verwachte datum, kunnen we jouw pakket versturen met een koerier. Neem contact met ons op als je hier gebruik van wilt maken.

          Start chat
          Gegarandeerd
          + € 3,80 Verwachte leveringsdatum donderdag 29 juli
          Upload en keur je bestanden goed vandaag voor 14:30
          Verwachte leveringsdatum zaterdag 31 juli
          Upload en keur je bestanden goed vandaag voor 14:30
          Upload en keur je bestanden goed voor: Vandaag 14:30
          € 12,60 € 11,45 Excl. BTW
          Helaas is dit product op dit moment niet beschikbaar

          Voordat we starten met printen doen we altijd een GRATIS online check.
          We zorgen er altijd voor dat jouw product er perfect uit ziet.

          Hulp nodig bij je bestelling? Chat met onze klantenservice

          Dit is slechts een voorbeeld. Onze professionals zullen je bestanden altijd controleren en indien nodig contact met je opnemen.

          Onze beloften

          • Eenvoudig je bestanden uploaden
          • 100% tevredenheidsgarantie
          • Gegarandeerd op tijd geleverd

          Dit is Drukzo

          • Gratis verzending
          • Super eenvoudig online bestellen
          • Kies uit duizenden online ontwerpen

          Kunnen we je helpen?

          Bjorn help

          Wat weerhoudt je ervan om vandaag te bestellen?

          Uw naam

          E-mailadres

          Bedankt voor je feedback! Deze enquête is anoniem.

          Kunnen we je ergens mee helpen? Ga dan naar deze pagina

          Need help?