België

België (NL) België (NL)
België (FR) België (FR)
Frankrijk Frankrijk
Duitsland Duitsland
Ierland Ierland
Italië Italië
Nederland Nederland
Spanje Spanje
Zweden Zweden
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
🤑 Altijd ZO goed geprijsd
🔥 ZO snel geleverd
💯 Altijd ZO tevreden
👍 ZO goed geholpen
trustpilot
4.4
Duurzaam<br>
drukwerk

Duurzaam
drukwerk

Doe jezelf en de wereld
een groot plezier
met ons assortiment
aan duurzaam drukwerk!

Buitenreclame

Duurzame pennen

Duurzame pennen

Laat jouw merk van de groene kant zien met ons uitgebreide assortiment duurzame pennen

Onze ecologische materialen

Ontdek onze duurzame producten gemaakt van biologisch afbreekbare, milieuvriendelijke, gerecyclede óf recyclebare materialen
Biologisch katoen

Biologisch katoen

Biologisch katoen is een duurzaam alternatief voor gebruikelijk katoen. Het wordt geteeld zonder gebruik te maken van pesticiden, die schadelijk zijn voor het milieu.

Jute

Jute

Jute is een duurzaam en biologisch afbreekbaar materiaal, gemaakt van plantenvezels. Het groeit snel zonder gebruik te maken van kunstmest en pesticiden, waardoor het een duurzaam alternatief is voor mogelijke synthetische materialen.

Bamboe

Bamboe

Bamboe is een snelgroeiend gewas dat geen bemesting nodig heeft. Het is een zeer efficiënt materiaal waarvoor minder water, pesticiden en arbeid nodig zijn dan voor andere materialen. Dit zorgt ervoor dat bamboe een van de meest duurzame materialen is waar je voor kunt kiezen.

RPET/PVC

RPET/PVC

Materialen gemaakt van gerecyclede kunststoffen zoals rPET of PVC, zijn duurzame alternatieven voor conventionele kunststoffen. Ze zijn gemaakt van gerecyclede materialen en kunnen opnieuw worden gerecycled.

Milieuvriendelijk papier

Milieuvriendelijk papier

Een groot deel van ons commercieel drukwerk wordt aangeboden met duurzame papieralternatieven zoals biotop papier, kraftpapier en gerecycled papier.

Paperwise

Paperwise

Papier gemaakt van landbouwafval en aangedreven door hernieuwbare energie. Paperwise papier is milieubewust, duurzaam, maatschappelijk verantwoord, milieuvriendelijk en recyclebaar.

Kurk

Kurk

Kurk is een van de meest milieuvriendelijke materialen die je kunt kiezen. Kurk is een hernieuwbaar, duurzaam materiaal dat wordt gemaakt van de schors van kurkeiken. Dit materiaal is biologisch afbreekbaar en gemakkelijk recyclebaar zonder uitstoot van giftige stoffen.

Samen werken aan<br>
een duurzame wereld

Samen werken aan
een duurzame wereld

Voor mens, milieu en welzijn