Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
500,000+ happy customers 500.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid 100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat Altijd hulp op maat
trustpilot
4.5

Relatiegeschenken Kerst

Met zakelijke relatiegeschenken voor Kerst toon je, je waardering voor ieders harde werk dit jaar!

Sportieve kerstcadeaus

Voor degene die klaar voor de start staan voor het nieuwe jaar!

Comfortabele kerstcadeaus

Comfortproducten en Kerst gaan hand in hand. Dus waarom zou je niet je eigen gepersonaliseerde producten hebben?

Eten & Wijn

We kijken allemaal uit naar het Kerstdiner, dus waren zouden we niet helpen met het maken ervan met deze geschenken?

Kerstcadeaus voor Koken

Lekker eten is lastig om te delen, maar wij maken het iets makkelijker met deze kookcadeau's

Cadeaus voor de wijnliefhebbers

Er zit een zekere elegantie in wijnsets of accessoires. Zet jouw naam op je accessoires en maak van deze Kerst een bijzondere met gepersonaliseerde producten.

Fotoproducten

Wat is nou beter om je dierbaren te laten zien hoeveel je om ze geeft dan jullie beste momenten te drukken op iets wat ze vaak gebruiken?

Kerst Fotocadeaus

Lachen! Geef een persoonlijk cadeau om mensen te herinneren aan de mooie momenten

Kerstverpakkingen

Pak je cadeau's in met gepersonaliseerde verpakkingen om ze nog exclusiever te maken!

Van ons blog

Het kiezen van het juiste kerstcadeau voor je klanten, werknemers, en zakenpartners is makkelijker gezegd dan gedaan. Het is wel essentieel om een goed cadeau uit te kiezen om een sterke indruk achter te laten. Om je hiermee te helpen heeft ons getalenteerde content team blog artikelen geschreven om je te helpen bij het kiezen van kerstcadeaus. Lees de artikelen en kijk gerust rond op onze blogpagina voor meer artikelen over drukwerk, advertenties, en ondernemerschap.

PS: Bekijk onze YouTube kanaal die vol staat met video's om je volgende printopdracht super makkelijk te maken!

Veelgestelde vragen

Hoe kies je het beste Eindejaarsgeschenk?

Bij het uitkiezen van kerstcadeaus weten we niet altijd waar we moeten beginnen. We weten dat we een uniek cadeau willen geven dat gedenkwaardig blijft, maar het erg moeilijk zijn om zo'n cadeau te vinden.
Begin bij het begin. Vraag jezelf af; ''wat vindt hij/zij leuk?'', ''wat zijn zijn/haar hobby's?'', of ''wat kunnen ze gebruiken?''. Misschien is de persoon wel je leverancier of een zakenpartner, in dat geval kan bijvoorbeeld een nieuw gepersonaliseerd notitieboekje nuttig zijn. Of misschien hebben ze je wel verteld dat ze moeite hebben met concentreren als ze thuis werken, dan is een gepersonaliseerde koptelefoon wel een optie. Misschien zijn ze gewoon het type dat graag hun brieven up to date wil houden en een gepersonaliseerde schrijfset op prijs stelt?
Vanuit daar stel je de volgende vraag: ''Hoe wil ik ze laten voelen?'' Is het een cadeau die je aan één of een aantal personen gaat geven? Of is het iets wat je aan meerdere mensen gaat geven? Beide zijn belangrijk, maar moeten op een andere manier worden behandeld. De standaardregel om te onthouden is, persoonlijk vs. praktisch, de een bevat een verhaal of een boodschap en de ander is iets nuttigs.
Als je eenmaal hebt gekozen wat de persoon leuk vindt en wat je doel is met het cadeau, kun je jezelf afvragen: ''hoe maak ik mijn kerstcadeau nou echt speciaal? Hier komt personalisatie aan bod. Gepersonaliseerde kerstcadeaus zijn altijd een zekere manier om de ander te laten zien hoeveel je om hen geeft. Dit kan in de vorm van een kleine boodschap, een foto, een naam en zelf met je bedrijfslogo.

Hoe personaliseer ik een kerstcadeau?

Elk cadeau komt in drie stappen: de leveringen, de verpakking en de inhoud (ook wel bekend als het cadeau zelf). Om een cadeau extra gedenkwaardig te maken, moet minstens één van de fasen bijzonder zijn, Maak het cadeau gedenkwaardig door het te verpakking in gepersonaliseerde, bedrukte verpakkingen of in kleurrijke, creatieve enveloppen.
Je kan natuurlijk ook je zakelijke kerstcadeaus persoonlijker maken en een gevoel van saamhorigheid creëeren door een merk of logo op de cadeaus te bedrukken. Voor meer persoonlijke cadeaus kun je een speciale boodschap, moment of foto toevoegen om mensen die je belangrijk vindt te herinneren aan de mooie momenten en ze uit te laten kijken naar de momenten die nog gaan komen.

Hoe snel kan ik mijn kerstcadeaus verwachten?

Dat hangt echt af van wat voor soort cadeau je bestelt, plus welke details en mate van personalisatie er in zit. Meestal duurt de gratis levering 5-6 dagen, maar voor de meeste producten hebben we ook snellere opties, met wat extra kosten.

Welke pakketvervoerders gebruiken jullie?

Onze twee belangrijkste vervoerders zijn UPS of DPD. Ook maken we af en toe gebruik van DHL of onze eigen vervoerders. Het hangt er echt van af welke vervoerder jouw cadeaus het beste bij jou kan afleveren.

Wat weerhoudt je ervan om vandaag te bestellen?

Uw naam

E-mailadres

Bedankt voor je feedback! Deze enquête is anoniem.

Kunnen we je ergens mee helpen? Ga dan naar deze pagina

Need help?