De actiecode is toegevoegd aan je winkelmandje Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Alle producten
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
500,000+ happy customers 500.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid 100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat Altijd hulp op maat
trustpilot
4.8
COVID-19 Update: Je kunt bij ons gewoon terecht voor al je drukwerk! Door de grote druk op de vervoerders kan uw pakket vertraging oplopen. (Meer info)

Eindejaarsgeschenken:

De Eindejaars
Essentials

Zoek niet verder!
Kerst en nieuwjaar staan voor de deur
en dat betekent geschenken!

Bij deze wijn
hoeft geen water

Lekker lang borrelen met de wijn essentials van Drukzo.

Waarom je Relatiegeschenken aan je klanten moet geven aan het eind van het jaar

Het feestseizoen is de beste tijd van het jaar om je dankbaarheid te uiten aan klanten en partners. Het geven van eindejaars relatiegeschenken versterkt banden en is een ideaal bedankje. Gepersonaliseerde bedrukte cadeau's voor klanten en partners kunnen een grote impact hebben, maar het is lastig om op een kosten-efficiënte, hoge kwaliteit en bruikbaar cadeau te komen. Geef een kwalitatief goed cadeau, dat goed laat zien waar jij als bedrijf voor staat. Kies bijvoorbeeld voor onze Bobby backpacks, thermosbekers, of Bluetooth koptelefoons.

Het Belang van het kiezen van het juiste Cadeau

Als je aan het brainstormen bent voor eindejaarsgeschenk ideeën is het belangrijk om het juiste geschenk te kiezen dat het juiste bericht uitdrukt: De waarde van het geschenk laat zien welke waarde je hecht aan de partner. Indruk maken op een belangrijke klant? Kies voor onze hoge kwaliteit bedrukte cadeaus zoals wijn geschenk sets, wijncoolers, of zelfs kaasplankjes. Als je een blijvende impact wilt maken zijn handige relatiegeschenken zoals fleece dekens en kaarsen ideaal. Je klanten zullen elke keer bij het gebruiken van deze cadeaus herinnerd worden aan je merk.

De bovenstaande informatie kan je helpen bij het maken van een goed doordachte beslissing voor relatiegeschenken in het nieuwe jaar. Het belang van zulke relatiegeschenken kan niet onderschat worden. Ze zorgen ervoor dat je je klanten en partners bedankt voor het afgelopen jaar, en het versterkt je band voor het komende jaar.
Start chat

Ik regel alles,
bestel via mij!

or
  • Laagste prijs van België

  • Bliksemsnelle levering

  • 500.000+ tevreden klanten

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting