0
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
500.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat
trustpilot
4.4

Drukzo
jouw partner
bij events

Festival- of event organisator? Bij Drukzo snappen we hoe dat werkt.

Drukzo evenementen programma

Wij houden van festivals en events. Om ze te bezoeken (gezamenlijk bezocht ons team dit jaar ongeveer 314 festivals en 1130 events), maar ook om ze te organiseren. Ooit begonnen we namelijk als event organisator van lokale evenementen, nu inmiddels ruim 15 jaar geleden. Zonder events en festivals, had ons bedrijf nooit bestaan.

.

Daarom hebben we Drukzo Events. Speciaal voor onze (oud) collega’s uit de evenementen industrie. Of ze nu van het niveau buurtvereniging of Tomorrowland zijn, klein of groot zijn, buiten of binnen, bij Drukzo hebben onze festival- en eventvrienden altijd gegarandeerd de laagste prijs voor hun drukwerk.

Hoe werkt het?

Ben je festival- of event organisator? Dan krijg je van Drukzo standaard 10 % korting op onze websiteprijzen. Daarnaast betaal je als je wilt gewoon op rekening in plaats van vooraf en heb je een vast contactpersoon. Ook leveren we je drukwerk standaard op de snelst mogelijke levertijd ( Uitzonderingen daar gelaten, wanneer we zelf extra kosten voor een snellere run moeten maken ). Das wel zo makkelijk als er op het laatste moment nog een paar hekwerkbanners, time-tables of flyers moeten worden geleverd. Want dat is namelijk altijd hoe het werkt in event-land: Drukwerk bestel je op het laatste moment, als je terreininrichting, je line-up en je crew geregeld is

Alle voordelen op een rij

- Altijd de snelst mogelijke levertijd
- Standaard 10% korting op websiteprijzen
- uitgebreide sponsormogelijkheden
- Ruim kredietlimiet
- 1 op 1 service met onze evenementengoeroe Tom!

Meld je hier direct aan voor ons evenementen programma!

Vul hier je gegevens in en Tom, onze eventgoeroe, neemt contact met je op!