België

België (NL) België (NL)
België (FR) België (FR)
Frankrijk Frankrijk
Duitsland Duitsland
Ierland Ierland
Italië Italië
Nederland Nederland
Spanje Spanje
Zweden Zweden
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
🤑 Altijd ZO goed geprijsd
🔥 ZO snel geleverd
💯 Altijd ZO tevreden
👍 ZO goed geholpen
trustpilot
4.4

Folders maken en drukken

Heb je meer te vertellen dan op een flyer past? Laat dan folders maken en drukken bij Drukzo. Ruime keus aan verschillende vouwen en papiersoorten, en altijd de beste prijs in België.

Ben je op zoek naar Flyers (ongevouwen)?

Ben je op zoek naar Flyers (ongevouwen)?

Heb je een kortere boodschap? Deel hem dan uit met ongevouwen flyers!

Geef je folder de perfecte afwerking!

Glanzend
Glanzend

Laat een verfijnde indruk achter met glanzend papier. Perfect wanneer je veel afbeeldingen in je design hebt. Glanzend papier is de meest populaire en een kosteneffectieve optie!

Mat
Mat

Kies voor eenvoud met een sterke matte uitstraling. Silk papier is perfect als je een combinatie hebt van tekst en afbeeldingen, omdat het niet teveel glanst en de tekst daardoor goed leesbaar blijft.

Beschrijfbaar
Beschrijfbaar

Kies voor Houtvrij Offset papier wanneer je een beschrijfbare folder wilt maken. Het papier heeft een helderwitte kleur en een eenvoudig uiterlijk. Houd er rekening mee dat afbeeldingen hierdoor wat 'doffer' kunnen worden.

Gerecycled
Gerecycled

Kies voor milieubewustzijn met ons gerecycled papier. Gemaakt van 100% gerecycled en gebroken wit materiaal is dit de beste combinatie tussen duurzaamheid en marketing. Een extra voordeel: dit materiaal is ook beschrijfbaar!

Gratis ontwerp templates beschikbaar

Gratis ontwerp templates beschikbaar

Kies duizenden gratis ontwerpen en start direct!

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van het laten drukken van folders?

Ben je nog niet zeker hoe het laten drukken van folders jouw bedrijf naar een hoger niveau brengt? Folders bedrukken is de meest effectieve manier om je boodschap te verspreiden aan potentiële klanten. Door de verschillende vouwtypen, kun je op een creatieve manier je bedrijf of diensten promoten. Hierdoor kun je net even wat meer informatie of een afbeelding laten zien. Laat jouw boodschap opvallen en kies voor folders drukken!

Wat is een gevouwen folder?

Een gevouwen folder is een uniek onderdeel van je promotiemateriaal. Bij Drukzo kun je eenvoudig en goedkoop folders bestellen zodat je op een effectieve manier je boodschap kan overbrengen! Met folders drukken bij Drukzo kun je kiezen uit verschillende vouwtypen waardoor je altijd je creativiteit kwijt kunt. Je kunt zowel nieuwe als bestaande klanten op de hoogte te houden van je productaanbiedingen, kortingen of evenementen.

Welk vouwtype moet ik kiezen voor mijn folder?

Bij Drukzo hebben we een ruim aanbod aan verschillende vouwtypen:
- Onze enkelvouw folders is de meest populaire optie. Deze simpele vouw geeft net wat ruimte dan een ongevouwen flyer met een totaal van 4 pagina's. Ze zijn ideaal te gebruiken voor promoties of als menukaart.
- Heb je nog iets meer te vertellen? Kies dan voor onze wikkelvouw folders met een totaal van 6 pagina's. Deze folders zijn perfect als presentatiefolder voor je bedrijf of als menukaart.
- Wil je een folder bedrukken die een duideljk verhaal vertelt? Kies dan voor een zigzagvouw folder met 6 pagina's. Deze folder kun je volledig openklappen wat jouw verhaal stapsgewijs kan illustreren.
- Ben je op zoek naar nog meer pagina's? Dan zijn onze wikkelvouw folders met 8 pagina's wat voor jou! Deze folders zijn ideaal om te gebruiken voor uitgebreide promoties of menukaarten.
- Heb je een uitgebreid en stapsgewijs verhaal te vertellen? Deze [zigzagvouw folders met 8 pagina's] zijn alles wat je nodig hebt! Perfect om jouw propositie te tonen aan de klant.
- Wil je écht een bijzondere folder drukken? Dan zijn kruisvouw folders wat je zoekt! Met 8 pagina's kun je heel compact vouwen waardoor de folder gemakkelijk te verspreiden en mee te nemen is. Ideaal voor introducties of gidsen!

Hoe kan ik een folder maken?

Bij Drukzo kun je heel eenvoudig en gratis een folder maken met behulp van onze Canva integratie! Hierbij kun je de inspiratie gebruiken van van duizenden templates en deze volledig personaliseren. Binnen Canva kun je gemakkelijk afbeeldingen, vormen of stickers toevoegen waardoor je al je creativiteit kwijt kunt voor het maken van folders.
Wil je dat je klanten direct vanuit je bedrukte folder naar je website gaan? Voeg dan een QR-code binnen je ontwerp toe. Houd er rekening mee dat de minimale afmeting van een QR-code 1.5 x 1.5 cm is.
Wil je beginnen met het ontwerpen via Canva? Ga dan naar de productpagina en klik na het kiezen van je afmeting, materiaal en oplage op de Canva knop onderaan de pagina. Nadat je klaar bent met ontwerpen wordt je ontwerp en bestelling automatisch aan je winkelwagen toegevoegd!

Is jouw design al af of ontwerp je liever met Photoshop of Indesign? Gebruik dan onze templates op de productpagina en upload je ontwerp na het bestelproces!

Waarom folders blijven hangen

Het is je misschien al opgevallen: gevouwen folders drukken blijft populair! Deze drukwerkklassieker bestaat al geruime tijd en lijkt nergens heen te gaan. Hoewel veel marketing digitaal gaat, begrijpen veel marketeers dat de beste campagnes gebruikmaken van zowel online als offline kanalen.

Door het brede scala aan formaten kunnen ze efficiënt worden verspreid. Of het nu gaat om A6, A4 of 1/3 A3, er zijn vele formaten mogelijk als het gaat om folders maken. Dit maakt folders ideaal voor verschillende distributiemogelijkheden, vooral als ze bedoeld zijn als brochure of menukaart. Het DL-formaat past bijvoorbeeld gemakkelijk in standaard enveloppen, wat een voordeel is voor direct-mail-campagnes. Formaten als A5 en DL zijn ook handig om uit te delen, omdat ze netjes in de zakken en tassen van potentiële klanten kunnen worden gestopt. Bovendien past elk van deze compacte formaten onopvallend in tijdschriften en catalogi.

Dit is een van de redenen waarom het folders drukken essentieel blijft in elke marketingstrategie. Ze zijn uiterst veelzijdig en kunnen voor diverse doeleinden worden gebruikt. Of het nu gaat om uitnodigingen, festivals, menukaarten of je bedrijfsbrochure. Kies voor folders maken en drukken bij Drukzo voor de beste prijs van de Benelux!