De actiecode is toegevoegd aan je winkelmandje Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Alle producten
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
  • Supersnelle levering
  • 1000+ Bedrukte producten
  • 5-sterren Klantenservice

FOTO OP CANVAS AFDRUKKEN

Een perfect canvas maken

Laat jouw prachtige foto’s afdrukken op een fotocanvas! Jouw favoriete foto’s verdienen het om op te vallen en het beste plekje aan de muur te krijgen! Een foto op canvas laten printen, is een nauwkeurige manier om de foto zo scherp en duidelijk mogelijk te laten afdrukken. Wij zullen ervoor zorgen dat de service en het afdrukken goed verloopt, jij hoeft ons alleen maar een foto aan te sturen! Samen maken we de perfecte foto canvas.

Een fotocanvas personaliseren

Wanneer je bezig bent met het ontwerpen van een gepersonaliseerd fotocanvas, zullen wij ervoor zorgen dat we je zullen helpen waar nodig! Als je bijvoorbeeld een formaat voor het fotocanvas aan het uitzoeken bent, heb je de keuze tussen meerdere formaten. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit ‘horizontaal/landscape’, ‘portret’ of ‘vierkant’ formaat van het doek. Het maakt niet uit wat voor canvas je wilt printen, er is voor ieder type foto een geschikt formaat. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om uit te printen in klein formaat op 20 x 30 cm canvas of op groot formaat 70 x 100 cm canvas. De keuze is aan jou!

Wanneer je hebt gekozen voor de vorm en het formaat van de canvas, is het belangrijk om te kijken naar het type canvas. Als je de foto canvas bijvoorbeeld buiten zou willen ophangen, dan zou het een goed idee zijn om de canvas op waterbestendig materiaal te laten bedrukken. Of, kies je er toch liever voor een een gigantische canvas af te laten drukken als decoratie? Dan zal een stretch canvas waarschijnlijk de juiste keuze voor jou zijn! De formaten zijn namelijk A0 formaat of groter.

Canvas Online Laten Afdrukken.

Het is echt makkelijker dan je denkt! Eerst kies je jouw favoriete foto uit. Zorg ervoor dat deze foto aan onze eisen voldoet. Dit doen we om vervelende verrassingen te voorkomen. Op deze manier krijg je de canvas echt hoe je dat zou willen! Onthoud, wanneer er op canvas doeken geprint wordt, dan zijn de randen vaak afgesneden of uitgerekt. Zorg daarom voor wat extra ruimte aan de buitenkant van het canvas. Als je niet weet hoe je dit moet doen kun je altijd gebruik maken van een van onze gratis templates of blog met uitleg! Je kunt ook de indelingsspecificaties voor elk canvas bekijken als je extra zekerheid wilt hebben.

Nadat je er zeker van bent dat de foto perfect is, moet je alleen nog maar beslissen wat voor soort canvas doek en formaat je kiest. Upload een foto, loop het stappen proces makkelijk door en jouw ideale canvasdoek is binnen ‘no-time’ klaar om opgehangen te worden!
Start chat

Ik regel alles,
bestel via mij!

or
Een gelukkig klant die blij is met de goedkope bedrukken producten van Drukzo.

Daarom kies je Drukzo.

  • 400.000+ tevreden klanten

  • 100% tevredenheidsgarantie

  • Laagste prijs van België

  • Altijd persoonlijke hulp

Dit zeggen onze klanten