NU GRATIS VERZENDING OP ALLE F VANAF 30 EURO! Onze klantenservice ondervindt momenteel technische problemen en is daardoor mogelijk moeilijk bereikbaar. We werken hard aan een snelle oplossing. Onze excuses voor het ongemak.
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.

Foto op hout drukken

 • Jouw mooiste foto op 9 mm dik hout
 • Bedrukking met zeer heldere kleuren
 • Inclusief gratis ophangsysteem
 • Geeft een speels effect aan jouw foto
Voorbeeld: 1 foto op hout (20x20) voor slechts:
€ 16,75

Excl.BTW

Extra aandacht voor jouw mooiste foto Prachtig afgewerkt op duurzaam populieren hout

 • Heb je vragen? Onze klantenservice staat altijd voor je klaar!
 • Gegarandeerd op tijd bezorgd waar jij wilt
 • Extra aandacht bij de controle van jouw foto
 • Grondige kwaliteitscontroles in onze eigen productie
Start met bestellen!
Foto op hout drukken
Foto op hout wordt verpakt in stevige dozen zodat de foto op hout goed beschermd worden tijdens de verzending.

Foto op hout van duurzaam populieren hout

De hoogste kwaliteitscontrole

Bij Drukzo krijg je altijd de beste kwaliteitscontrole. Je levert de foto aan en wij controleren of de resolutie geschikt is voor een foto op hout. Wanneer dit niet het geval is nemen we contact met je op.

Je foto wordt verpakt in stevige dozen

Je foto op hout wordt na het drukken geseald en verpakt in een stevige doos. Hierdoor kan je foto op hout eenvoudig vervoerd worden, maar nog belangrijker: hiermee komt je foto in perfecte staat bij je aan.

Start met bestellen!

Michel Rodenburg : Familie Rodenburg

"Op de bruiloft van vrienden maakten we een geweldige foto van onze zoon Demy. Via Drukzo hebben we deze af laten drukken op hout, en het resultaat is fantastisch. Wij raden Drukzo dan ook aan iedereen aan!"

Foto op aluminium review

Foto op hout: een natuurlijke uitstraling

De nerven van het hout zijn licht zichtbaar op jouw foto op hout, zodat het een speels effect heeft. Een witte kleur op je foto wordt niet geprint, maar laat een lichte kleur van het hout door. Hierdoor krijgt jouw foto op hout een natuurlijke uitstraling en past het in iedere kamer.

Start met bestellen!
Hoge kwaliteit foto op hout
Start met bestellen! Foto op hout: € 16,75 LAAGSTE PRIJS

Hulp nodig bij dit product? Of bel ons voor een goed gesprek ()!

terug naar boven
 • Als je zelf gaat ontwerpen:

  Download de werktekening en/of volg onze aanleverspecificaties. Lever PDF, AI, PSD, JPG of TIFF bestanden aan.
 • Via je ontwerper:

  Verwijs hem naar deze pagina, dan kan het eigenlijk niet fout gaan. Je kan alvast bestellen en ervoor kiezen om de bestanden later aan te leveren.
 • Via Drukzo:

  Kleine opmaak klussen kan Drukzo doen tegen een kleine vergoeding. Neem contact met ons op via en dan kijken we naar een oplossing.

Hoe moeten je bestanden worden aangeleverd?

  • Full color bestanden maak je altijd op in CMYK.
  • Zorg ervoor dat tekst in jouw ontwerp altijd omgezet wordt naar contouren/outlines.
  • Indien je gebruik maakt van afbeeldingen, dan raden wij een resolutie aan van 300 DPI. Natuurlijk kan het voorkomen dat dit niet lukt, maar geen nood, wij hanteren een minimale resolutie van 150 DPI. Wij raden af om jouw bestand aan te leveren met een lagere resolutie dan 150 DPI.
  • Zorg ervoor dat jouw bestand wordt opgemaakt met 3 mm afloop. Laat je achtergrond doorlopen over de afloop, omdat er altijd een minimale speling is tijdens het snijden. Dit voorkomt witranden na het snijden en zorgt ervoor dat de achtergrond mooi doorloopt aan alle zijden.
  • De minimale lettergrootte die wij aanraden is 6 pt. Hou er wel rekening mee dat de leesbaarheid ook afhankelijk is van het lettertype dat gebruikt wordt.
  • Zorg dat de inktpercentage in jouw ontwerp nooit hoger is dan 280% (de percentages Cyaan, Magenta, Geel en Zwart bij elkaar opgeteld).
  • Indien je gebruik maakt van lijnen in jouw ontwerp, dan mogen deze niet dunner zijn dan 0,25 pt. Negatieve lijnen moeten minstens een dikte hebben van 0,5 pt.
  • Het gebruik van kaders raden wij ten zeerste af, omdat er altijd een kleine afwijking kan ontstaan na het snijden. Hierdoor kan het een evenredig beeld geven op het drukwerk.
  • Wij raden aan om bestanden voor drukwerk op te maken in Adobe InDesign, Adobe Illustrator of Adobe Photoshop en het bestand als drukklare .PDF aan te leveren. Ook is het belangrijk om het bestand in 1 laag aan te leveren. Als alternatieve bestanden kun je ook een .JPG of .TIFF aanleveren.
Ga naar de pagina - aanleverspecificaties

Veelgestelde vragen

Hoe moet ik mijn bestanden aanleveren?
Je kunt alle informatie over het aanleveren van bestanden lezen op de werktekeningen en aanleverspecificaties pagina.
Ik heb ander drukwerk nodig dan dat jullie standaard aanbieden. Hoe kan ik toch bestellen?
Je kunt bij Drukzo altijd een offerte aanvragen als de specificaties van jouw gewenste product niet kunt vinden. Wij zullen dan op zoek gaan naar jouw product en proberen jouw de scherpste prijs aan te bieden.
Ik heb nog geen bestand. Wat nu?
Je kunt bij Drukzo altijd je bestand later aanleveren. Heb je nog geen bestand? Met behulp van de werktekeningen kun je eenvoudig een bestand maken dat aan alle voorwaarden voldoet. Heb je zelf niet de kennis in huis om een bestand te maken? Wij helpen je graag verder, neem dan telefonisch of per mail contact met ons op.
Bekijk meest gestelde vragen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

En profiteer van aanbiedingen en deals!

Drukzo