België

België (NL) België (NL)
België (FR) België (FR)
Frankrijk Frankrijk
Duitsland Duitsland
Ierland Ierland
Italië Italië
Nederland Nederland
Spanje Spanje
Zweden Zweden
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
🤑 Altijd ZO goed geprijsd
🔥 ZO snel geleverd
💯 Altijd ZO tevreden
👍 ZO goed geholpen
Voordelen

Voordelen

• Een geschenk om je herinneringen levend te houden
• Verander je galerij eenvoudig in een fotoboek
• Ontwerp je eigen foto's en collages met onze editor
• Tot 196 pagina's

Specificaties

Specificaties

• Papiermateriaal: 135gsm silk
• Kaftmateriaal: 200gsm glans
• Formaat: A4 (29,7 x 21 cm)
• Pagina's: Van 24 tot 196

Onze editor

1. Upload je foto's

1. Upload je foto's

Kies en upload de foto's die je in jouw fotoboek wilt zetten.

2. Bewerk je foto of collage

2. Bewerk je foto of collage

Maak je fotoboek nog mooier! Creëer verschillende lay-outs, verander je achtergrond en voeg filters, teksten of vormpjes toe.

3. Rond je bestelling af

3. Rond je bestelling af

Bekijk het voorbeeld, ben je tevreden? Rond de bestelling af en binnenkort geniet jij van je fotoboek!

FAQ

Wat is Fotoboek A4 liggend? En waar kan ik het voor gebruiken?

Dit liggende A4 fotoboek (30 x 21 cm) is ideaal om op tafel in je woonkamer te leggen, zodat iedereen door jouw favoriete herinneringen kan bladeren of als cadeau om de momenten die je samen hebt beleefd te delen.

Hoeveel pagina's heeft een fotoboek?

Voor je Fotoboek A4 liggend kun je tot en met 196 pagina's selecteren.

Als je 24 pagina's selecteert, bevat je boek 24 zijden om te vullen met foto's (12 vellen papier). Als je meer pagina's wilt toevoegen, raden wij je aan om een veelvoud van 4 pagina's te kiezen (24, 28, 32, etc.), omdat pagina's per 4 zijden worden toegevoegd. Als je slechts 1 pagina zou kiezen, blijven 3 pagina's blanco, kies je 2 pagina's, dan blijven 2 pagina's blanco. Als je meer vragen hebt, neem dan contact op met onze klantenservice!

Welke foto's raden jullie aan om te kiezen voor mijn fotoboek?

Kies de foto's die voor jou het interessantst en betekenisvolst zijn en de belangrijke momenten en gebeurtenissen in je leven vastleggen. Het is belangrijk om hoogwaardige afbeeldingen te selecteren die helder, goed verlicht en scherp zijn. Als de kwaliteit te laag is, zal onze editor je daarover informeren en je aanraden om deze te vervangen door een foto van hogere kwaliteit.

Overweeg de algehele esthetiek van je fotoboek voor een samenhangend uiterlijk en gevoel. Meng de foto's met een mix van spontane opnames, portretten, landschappen en close-ups om een dynamisch en interessant fotoboek te creëren.

Heb je twijfels? Ons klantenserviceteam staat voor je klaar!

Welk type bestanden kan ik uploaden voor mijn fotoboek?

Onze editor accepteert JPG- en PNG-bestanden voor foto's. PDF wordt op dit moment niet ondersteund, maar als je een PDF-bestand van je foto hebt, neem dan vooral contact op met ons klantenserviceteam. Ze zetten graag je PDF om naar een ondersteund bestand, zoals JPG of PNG.

Moet ik iets aan mijn foto's toevoegen om mijn fotoboek drukklaar te maken?

Je hoeft alleen je foto's te uploaden en ze op de gewenste pagina te plaatsen! Wij houden al rekening met eventuele afwijkingen bij het knippen door automatisch een witte rand, ook wel afloop genoemd, rond je foto in de editor toe te voegen. Dit zorgt ervoor dat je foto's correct worden afgedrukt en jij je kunt ontspannen.

Zullen de kleuren in mijn fotoboek er net zo uitzien als de kleuren op mijn beeldscherm?

Een digitale foto zal er altijd anders uitzien dan een afgedrukte foto, omdat de kleuren op een andere manier worden verwerkt. Foto's gemaakt met een telefoon of camera zijn gemaakt in de kleurmodus RGB, die niet geschikt is om af te drukken omdat ze er vaak erg donker uitkomen. Daarom converteren wij je RGB-bestanden naar de kleurmodus CMYK. Drukkers gebruiken CMYK-kleuren: de kleuren worden met elkaar gemengd voor een nauwkeuriger eindresultaat. Hierdoor zullen de tinten nooit 100% gelijk zijn aan de proefdruk of een vorige bestelling en kan er altijd een kleurverschil van 10% optreden.

Kan ik collages met meerdere foto's maken voor mijn fotoboek met behulp van de editor?

Ja, het is mogelijk om collages te maken met meerdere foto's voor je fotoboek met behulp van de editor. Je kunt zelfs collages op individuele pagina's van je fotoboek maken.

Kan ik tekst aan mijn fotoboek toevoegen?

Ja, je kunt tekst toevoegen aan je foto's in de editor tijdens het maken van je fotoboek. Klik op het menu (de drie punten), selecteer 'voeg tekst toe', voer de gewenste tekst in en kies een lettertype. Het geselecteerde lettertype zal worden gebruikt voor de bedrukking. Zo is het eenvoudig om bijschriften of andere tekst toe te voegen aan je fotoboek.

Is het mogelijk om de geselecteerde foto vervangen door een andere in de editor?

Ja, als je een foto selecteert, kun je deze verwijderen en een nieuwe toevoegen. Heb je meerdere foto's toegevoegd en wil je een nieuw project starten? Ga dab naar het projectenoverzicht, selecteer het project dat je wilt verwijderen en klik op 'verwijderen'. Zo begin je weer opnieuw.

Wat is de snelst mogelijke levertijd voor Fotoboek A4 liggend?

De snelste leveringsmogelijkheid is 8 werkdagen. In het winkelmandje is het mogelijk om, tegen een meerprijs, deze snellere leveringsdatum te kiezen.

Welke vervoerders gebruiken jullie voor de bezorging van mijn fotoboek?

Wij maken gebruik van verschillende vervoerders voor de bezorging van jouw Fotoboek A4 liggend, waaronder UPS, DPD, DHL en onze eigen koeriersdienst. Welke vervoerder we gebruiken, hangt af van factoren zoals de grootte en oplage van het product, evenals de levertijd. We streven ernaar om de meest betrouwbare vervoerders te gebruiken.

Ik kan de specificaties die ik zoek niet vinden. Zijn producten op maat beschikbaar?

Fotoboek A4 liggend die het meest worden gekozen zijn te bestellen via onze website. Als jouw materiaalsoort, oplage of afwerking er niet tussen staat, vraag dan een offerte aan. In de meeste gevallen heb je binnen 1 werkdag een offerte. Als je aanvraag complex is, kan dit iets langer duren.
Gratis verzending
20% korting

Fotoboek A4 liggend

trustpilot
4.4

Je mooiste foto's verdienen een plek om te stralen! Dit prachtige hardcover fotoboek is perfect voor het bewaren van al je kwalitatieve,... Toon meer

Je mooiste foto's verdienen een plek om te stralen! Dit prachtige hardcover fotoboek is perfect voor het bewaren van al je kwalitatieve, mooie herinneringen. Onvergetelijke uitzichten die je hebt gezien, groepsfoto's van bijzondere dagen en andere speciale momenten waar je gelijk een warm gevoel van krijgt bundel je samen in dit A4 fotoboek met wel 196 pagina's! Ons grote A4 formaat zorgt ervoor dat je niet hoeft te compenseren op jouw favoriete herinneringen en ieder detail duidelijk wordt weergegeven. Begin met wegdromen en maak stel nu je eigen A4 fotoboek samen!

Verwachte leverdatum

Kies de oplage en leveringsopties na het uploaden van de bestanden

€ 24,79 incl. BTW
€ 20,49 excl. BTW

Wil je het product opslaan voor later en een offerte ontvangen?

Nog niet klaar om te bestellen? Ontvang direct een offerte per mail om dit product later te bestellen of door te sturen naar jouw collega of designer.

Uw offerte is verzonden!

Uw offerte is verzonden!

Je ontvangt de productdetails binnen een minuut. Neem de tijd om erover na te denken en kom terug om bij ons te bestellen!

Levertijd