0

België

Oostenrijk Oostenrijk
België (NL) België (NL)
België (FR) België (FR)
Denemarken Denemarken
Frankrijk Frankrijk
Duitsland Duitsland
Ierland Ierland
Italië Italië
Nederland Nederland
Polen Polen
Portugal Portugal
Spanje Spanje
Zweden Zweden
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
500.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat
trustpilot
4.4
Fotoboek maken

Fotoboek maken

Je mooiste herinneringen verdienen het om vereeuwigd te worden. Bundel je favoriete foto's in onze kwalitatieve fotoboeken, en droom heerlijk weg bij het doorbladeren van jouw zelfgemaakte aandenken!

Afwerking

Mat

Een matte afwerking zorgt voor een klassieke uitstraling en een diepe sfeer. Deze afwerking is minder gevoelig voor vuil, vermindert schittering en de foto's zien er bij elk type verlichting prachtig uit. Het is perfect voor zwart-wit foto's, formele fotografie en foto's met zachte tinten.

Glanzend

Een glanzende afwerking zorgt voor mooie, levendige kleuren waardoor je foto's van het boek afspringen. Deze afwerking benadrukt details waardoor de foto's meer diepte en scherpte krijgen. Het past perfect bij persoonlijke albums met je favoriete mensen, panoramische fotografie en vakantiebundels.

Schutbladen

Hardcover fotoboeken hebben schutbladen met een witte voor- en achterkant. Schutbladen zijn pagina's die aan het begin en aan het einde van boeken worden toegevoegd voor extra bescherming. Dit betekent dat de eerste pagina van het boek aan de rechterkant begint, zoals weergegeven in de afbeelding.