De actiecode is toegevoegd aan je winkelmandje Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Alle producten
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
 • Supersnelle levering
 • 1000+ Bedrukte producten
 • 5-sterren Klantenservice

Ontwerp jouw eigen gepersonaliseerde fotokaart

Fotokaarten

Maak prachtige fotokaarten die klanten, collega's en vrienden zullen verrassen!

Fotokaarten Bestellen

ONTWERP
HET ZELF!

Maak een keuze uit een van onze 1.000 te gekke designs!

Ontwerp nu
Tips voor bij het ontwerpen van jouw eigen gepersonaliseerde fotokaarten
Gepersonaliseerde fotokaarten is een vorm van [foto's afdrukken].(https://www.drukzo.nl/foto-producten "foto's afdrukken."). Het afdrukken van foto's kan een geweldige manier zijn om bijzondere momenten te koesteren, bijvoorbeeld momenten die je met het gezin doorbrengt. Ook kunnen fotokaarten dienen als bijvoorbeeld een aankoniging voor een geboorte of voor een bruiloft. Bovendien kun je de kaarten zelf ontwerpen!

De print- en ontwerpspecialisten van Drukzo hebben tips op een rijtje gezet om een uniek ontwerp te maken voor jouw aangepaste fotokaart!

Waarom is het belangrijk om een ontwerp al klaar te hebben, voordat het populair wordt?

Het maken van een ontwerp, eerder dan dat het ontwerp trending is, geeft je ruim de tijd om het ontwerp van een fotokaart rustig aan te passen. Hiermee kun je eventuele aanpassingen uitvoeren zonder onder druk te worden gezet. Hiermee kun je ook goed genoeg plannen, vooral als de fotokaarten die je maakt een specifieke deadline hebben.

Bij Drukzo begrijpen we hoe waardevol jouw tijd is. Daarom bieden wij fotokaarten aan die jouw leven makkelijker zullen maken! We hebben fotokaarten die beschikbaar zijn in twee maten. Wanneer je bij ons bestelt, kun je ook de achterkant van een briefkaart kiezen als deze geen ontwerp op de achterkant heeft of als er een ontwerp op staat. Tegelijkertijd, als je van plan bent om een eigen ontwerp aan de slag te gaan, kun je gebruik maken van onze gratis online ontwerp tool. Deze sjablonen laten je specifieke metingen zien en komen samen met onze aanbevelingen voor de beste resultaten. Onze website heeft ook aanleveringsspecificaties die als een betrouwbare richtlijn kunnen dienen wanneer je jouw eigen ontwerp bij ons oplevert.

Wat houdt de kleurentheorie in?

Kleurtheorie is een heel belangrijk aspect van iets ontwerpen/designen. Het dient als een referentie voor hoe verschillende kleurenparen specifieke tonen of emoties in een compositie creëren. Als je hiervan op de hoogte bent, kun je een fotokaart ontwerpen met kleuren die bij het doel passen.

We zijn trots op onze medewerkers die op de hoogte zijn van de verschillende aspecten van ontwerpen. Je kunt online of telefonisch contact met ons opnemen en we zullen je graag de beste kleurencombinaties aanbevelen om het ontwerp van bijvoorbeeld een fotokaart te perfectioneren. We bieden ook aangepaste fotokaarten van hoge kwaliteit die beschikbaar zijn in verschillende stijlen die zeker aan jouw behoeften zullen voldoen. Op deze manier is er altijd voor ieder wat wils!

Waarom is het belangrijk om de principes van basis ontwerpen toe te passen?

Fotokaarten moeten een positieve indruk maken. Om dit te kunnen bereiken, moet je de basisontwerpprincipes volgen. Dit betekent dat je ervoor moet zorgen dat al jouw ontwerpen ten minste 5 mm van de afwerkingsrand blijven. Anders kan dit zorgen voor afsnijden van het ontwerp. Je moet ook werken bij 300 dpi om de beste beeldresolutie te bereiken. Bovendien moet je ervoor zorgen dat jouw bericht leesbaar is. Gebruik ten slotte CMYK wanneer je voornamelijk met veel kleuren werkt.

Wij van Drukzo volgen ook deze specificaties. Om de beste resultaten te bereiken raden we onze klanten aan hetzelfde te doen! Afgezien van dit, bieden we ook klassieke en gevouwen visitekaartjes, die zowel milieuvriendelijk als kwalitatief kunnen zijn. Bovendien bieden onze visitekaartjes een uitstekende optie bij het toepassen van basisontwerpprincipes, omdat ze er uniek maar professioneel uit moeten zien.

Je kunt op ons rekenen om te helpen bij het maken van de ideale fotokaarten voor zowel persoonlijke als zakelijke behoeften. Neem contact met ons op en we helpen je graag bij het aanpassen van bijvoorbeeld jouw fotokaarten. Je kunt van ons ook verwachten dat wij jou een goede prijsopgave en snelle levering bieden.
Start chat

Ik regel alles,
bestel via mij!

or
Een gelukkig klant die blij is met de goedkope bedrukken producten van Drukzo.

Daarom kies je Drukzo

 • 400.000+ tevreden klanten

 • 100% tevredenheidsgarantie

 • Altijd een goed design

 • Altijd persoonlijke hulp

Dit zeggen onze klanten

Veilig en vertrouwd

 • Veilig en __vertrouwd__
 • Veilig en __vertrouwd__
 • Veilig en __vertrouwd__
 • Veilig en __vertrouwd__
 • Veilig en __vertrouwd__
 • Veilig en __vertrouwd__

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting