België

België (NL) België (NL)
België (FR) België (FR)
Frankrijk Frankrijk
Duitsland Duitsland
Ierland Ierland
Italië Italië
Nederland Nederland
Spanje Spanje
Zweden Zweden
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
🤑 Altijd ZO goed geprijsd
🔥 ZO snel geleverd
💯 Altijd ZO tevreden
👍 ZO goed geholpen
Materiaal

Materiaal

Met heldere, levendige kleuren komt jouw foto tot leven. Je foto wordt gedrukt op glanzend fotopapier. Dit maakt je foto scherp en gedetailleerd, waardoor je foto net zo levendig is als je herinnering.

Om in te lijsten

Om in te lijsten

Maak van je poster een blikvanger met onze houten lijst. De lijst heeft een wand van dubbelglas en een satijnen afwerking waardoor je poster zeker opvalt!

Wil jij een poster met lijst maken?

Voordelen

Voordelen

• Rijke kleuren en scherpe definitie
• Perfect voor alledaagse foto's
• De gladde, glanzende afwerking zorgt voor kleurrijke beelden
• Lichtgewicht en gemakkelijk op te hangen
• Laat kleuren eruit springen en fleurt je ruimte op

Specificaties

Specificaties

• Materiaal: Glanzend fotopapier
• Maten van 21 x 29 cm tot 118 x 175 cm
• Gewicht van 190 g/m²
• Liggend of staand formaat

Editor

1. Kies je gewenste formaat en vorm

1. Kies je gewenste formaat en vorm

In de editor kan dit nog gewijzigd worden.

2. Upload je foto's en PDF

2. Upload je foto's en PDF

Kies de foto of PDF die je wilt gebruiken of upload meerdere foto's en maak een collage.

3. Bewerk je foto of collage

3. Bewerk je foto of collage

Maak je foto nog mooier! Voeg een filter of tekst toe, verander de achtergrond of plaats je foto in een vorm.

4. Rond je bestelling af

4. Rond je bestelling af

Controleer het voorbeeld, kies de levertijd en geniet van je kunstwerk.

FAQ

Wat is een fotoposter precies? En waar kan ik het voor gebruiken?

Een fotoposter is de perfecte manier om je herinneringen levend te houden. Hang de poster op in je huis ter decoratie of geef cadeau aan een vriend! De grote posters hebben dezelfde kwaliteit en levendigheid als een afgedrukte foto.

Kan ik mijn foto poster ook buiten ophangen?

Glanzend fotopapier kan beschadigd raken door weersomstandigheden. Voor het beste resultaat en behoud van je foto gebruik je de foto poster enkel binnenshuis.

Hoe maak ik een foto poster schoon?

Om je foto poster levendig te houden en er als nieuw uit te laten zien, heeft het af en toe een schoonmaakbeurt nodig. Het is erg belangrijk om goed voor je poster te zorgen, omdat de kleuren er niet zo helder uitzien als deze bedekt is met een laag stof. Neem de tijd om je foto poster schoon te maken. Hoewel het Fujicolor Crystal Archive Paper sterk is, kan het gemakkelijk beschadigen als je niet voorzichtig bent. Om je foto poster schoon te maken, kun je een föhn gebruiken om het stof te verwijderen en deze voorzichtig afvegen met een zachte, droge doek. Heeft je poster vlekken gekregen? Deze kunnen worden verwijderd door voorzichtig af te vegen met lensreinigingspapier (eventueel met een klein beetje lensreinigingsvloeistof). Zorg ervoor dat je poster niet wordt beschadigd door vocht, hitte of vallende voorwerpen, omdat het lastiger te herstellen is.

Welke foto's raden jullie mij aan om te selecteren?

Kies foto's van momenten die je wilt onthouden! Je zult hier vaak naar kijken, dus probeer er een paar te kiezen die herinneringen zullen oproepen die je doen glimlachen. Voor het beste resultaat selecteer je foto's van hoge kwaliteit. Heb je twijfels? Ons klantenservice team helpt je graag verder! Als de foto van lage kwaliteit is, nemen we contact met je op en communiceren we dit om samen tot een passende oplossing te komen.

Welk bestandsformaten kan ik uploaden?

Je kunt PDF-, PNG- en JPG-bestanden uploaden.

Moet ik iets aan mijn foto's toevoegen om ze drukklaar te maken?

Je hoeft niets anders toe te voegen dan je mooie foto('s)! We houden er al rekening mee dat er een mogelijkheid is om afwijking te snijden wanneer je bestelling wordt geproduceerd. Binnen de editor voegen we automatisch een witte lijn toe om je foto heen om dit te voorkomen! In de printwereld noemen we dit afloop. Aangezien wij dit voor je regelen, heb jij er geen omkijken meer naar!

Zullen de kleuren op mijn Fotoposter er net zo uitzien als de kleuren op mijn beeldscherm?

Een digitale foto zal er altijd anders uitzien dan een afgedrukte foto. Dit komt omdat de kleuren zich in een andere kleurmodus bevinden, wat betekent dat ze anders worden verwerkt. Foto's die met een telefoon of camera zijn gemaakt, worden gemaakt met de kleurmodus RGB en is niet de aanbevolen modus om af te drukken, omdat ze de neiging hebben erg donker af te drukken. Om deze reden zetten wij je RGB bestanden om naar de kleurmodus CMYK. Printers maken ook gebruik van CMYK kleuren. Hierbij worden de kleuren met elkaar gemengd om een gewenste toon te bereiken, wat een nauwkeuriger eindresultaat oplevert! Hierdoor zullen de tinten nooit 100% gelijk zijn aan een eerdere bestelling en kan er altijd een kleurverschil van 10% optreden.

Kan ik een collage maken met meerdere foto's in de editor?

Ja, dat kan! We hebben zelfs een optie waarmee je kunt kiezen uit verschillende lay-outs voor je collage.

Kan ik tekst aan mijn foto's toevoegen?

Ja, dat kan! We bieden deze optie aan in onze editor. Je klikt op het menu (de drie puntjes) selecteert 'tekst toevoegen', je typt de gewenste tekst en selecteert het lettertype. Het lettertype dat je selecteert, is het lettertype waarin je tekst wordt afgedrukt.

Is het mogelijk om de geselecteerde foto vervangen door een andere in de editor?

Ja, als je een foto selecteert, kun je deze verwijderen en een nieuwe toevoegen. Heb je meerdere foto's toegevoegd en wil je een nieuw project starten? Ga dab naar het projectenoverzicht, selecteer het project dat je wilt verwijderen en klik op 'verwijderen'. Zo begin je weer opnieuw.

Wat is de snelst mogelijke levertijd?

De standaard leveringsmogelijkheid is 2 werkdagen. In het winkelmandje is het mogelijk om, tegen een meerprijs, een snellere leveringsdatum te kiezen.

Welke vervoerders gebruiken jullie voor de bezorging?

Voor de bezorging maken we gebruik van meerdere vervoerders. Voor de hoogste betrouwbaarheid maken we in de meeste gevallen gebruik van PostNL, UPS of DPD. Andere vervoerders zijn DHL of soms zelfs onze eigen koeriersdienst. Welke vervoerder gebruikt wordt, hangt af van het product, de afmetingen, productietijd en hoeveelheid.

Ik kan de specificaties die ik zoek niet vinden. Zijn producten op maat beschikbaar?

Fotoposter die het meest worden gekozen zijn te bestellen via onze website. Als jouw materiaalsoort, oplage of afwerking er niet tussen staat, vraag dan een offerte aan. In de meeste gevallen heb je binnen 1 werkdag een offerte. Als je aanvraag complex is, kan dit iets langer duren.
Gratis verzending
20% korting

Fotoposter

trustpilot
4.4

Print jouw foto op onze hoogwaardige posters. De glanzende, stevige kwaliteit van de poster is de ideale ondergrond voor jouw foto's.... Toon alle oplages

Print jouw foto op onze hoogwaardige posters. De glanzende, stevige kwaliteit van de poster is de ideale ondergrond voor jouw foto's.

Let op: dit product is exclusief ophangmateriaal.

Tip: wil je graag jouw foto afdrukken en tot z'n recht laten komen in een mooie lijst? Bekijk onze fotoposter met lijst. Liever een groter formaat en keuze uit diverse papiersoorten voor zakelijk gebruik? Bekijk ons hele posteroverzicht.

Verwachte leverdatum

Kies de oplage en leveringsopties na het uploaden van de bestanden

€ 27,82 incl. BTW
€ 22,99 excl. BTW

Wil je het product opslaan voor later en een offerte ontvangen?

Nog niet klaar om te bestellen? Ontvang direct een offerte per mail om dit product later te bestellen of door te sturen naar jouw collega of designer.

Uw offerte is verzonden!

Uw offerte is verzonden!

Je ontvangt de productdetails binnen een minuut. Neem de tijd om erover na te denken en kom terug om bij ons te bestellen!

Formaat

Levertijd

Heb je hulp nodig? We zijn online!
Chat met ons