België

Oostenrijk Oostenrijk
België (NL) België (NL)
België (FR) België (FR)
Denemarken Denemarken
Frankrijk Frankrijk
Duitsland Duitsland
Ierland Ierland
Italië Italië
Nederland Nederland
Polen Polen
Portugal Portugal
Spanje Spanje
Zweden Zweden
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
500.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat
trustpilot
4.4

Onze editor

 • 1. Kies je afmetingen en formaat

  Wil je een andere afmeting of vorm? Je kunt dit nog wijzigen in de editor.

 • 2. Upload je foto's

  Kies de foto die je wilt afdrukken. Je kunt ook meerdere foto's uploaden en een fotocollage maken!

 • 3. Bewerk je foto of collage

  Maak je foto nog mooier! Voeg een filter of tekst toe, verander je achtergrond of plaats je foto in een vorm.

 • 4. Rond je bestelling af

  Bekijk het voorbeeld, ben je tevreden? Rond de bestelling af en binnenkort geniet jij van je foto product!

FAQ

Wat is een foto poster precies? En waar kan ik het voor gebruiken?

Een fotoposter is de perfecte manier om je herinneringen levend te houden. Hang het op in je huis als decoratie of geeft het cadeau aan een vriend! De grote posters hebben dezelfde kwaliteit en levendigheid als een afgedrukte foto.

Welke foto's raden jullie mij aan om te selecteren?

Kies foto's van momenten die je wilt onthouden! Je zult hier vaak naar kijken, dus probeer er een paar te kiezen die herinneringen zullen oproepen die je doen glimlachen. Voor het beste resultaat selecteer je foto's van hoge kwaliteit. Heb je twijfels? Ons klantenservice team helpt je graag verder! Als de foto van lage kwaliteit is, nemen we contact met je op en communiceren we dit om samen tot een passende oplossing te komen.

Welk type bestanden kan ik uploaden?

Je kunt afbeeldingen uploaden die een JPG en PNG bestand zijn. PDF is niet mogelijk. Als jij je foto in een pdf hebt, neem dan contact op met ons klantenservice team. Ze helpen je graag bij het converteren naar JPG of PNG.

Moet ik iets aan mijn foto's toevoegen om ze drukklaar te maken?

Je hoeft niets anders toe te voegen dan je mooie foto('s)! We houden er al rekening mee dat er een mogelijkheid is om afwijking te snijden wanneer je bestelling wordt geproduceerd. Binnen de editor voegen we automatisch een witte lijn toe om je foto heen om dit te voorkomen! In de printwereld noemen we dit afloop. Aangezien wij dit voor je regelen, heb jij er geen omkijken meer naar!

Zullen de kleuren op mijn afgedrukte foto's er net zo uitzien als de kleuren op mijn beeldscherm?

Een digitale foto zal er altijd anders uitzien dan een afgedrukte foto. Dit komt omdat de kleuren zich in een andere kleurmodus bevinden, wat betekent dat ze anders worden verwerkt. Foto's die met een telefoon of camera zijn gemaakt, worden gemaakt met de kleurmodus RGB en is niet de aanbevolen modus om af te drukken, omdat ze de neiging hebben erg donker af te drukken. Om deze reden zetten wij je RGB bestanden om naar de kleurmodus CMYK. Printers maken ook gebruik van CMYK kleuren. Hierbij worden de kleuren met elkaar gemengd om een gewenste toon te bereiken, wat een nauwkeuriger eindresultaat oplevert! Hierdoor zullen de tinten nooit 100% gelijk zijn aan een eerdere bestelling en kan er altijd een kleurverschil van 10% optreden.

Kan ik een collage maken met meerdere foto's in de editor?

Ja, dat kan! We hebben zelfs een optie waarmee je kunt kiezen uit verschillende lay-outs voor je collage.

Kan ik tekst aan mijn foto's toevoegen?

Ja, dat kan! We bieden deze optie aan in onze editor. Je klikt op het menu (de drie puntjes) selecteert 'tekst toevoegen', je typt de gewenste tekst en selecteert het lettertype. Het lettertype dat je selecteert, is het lettertype waarin je tekst wordt afgedrukt.

Kan ik de afbeelding die ik in eerste instantie heb gekozen wijzigen voor een andere in de editor?

Ja! Als je een foto selecteert, kun je deze verwijderen en een nieuwe toevoegen. Heb je meerdere foto's toegevoegd en wil je een nieuw project starten? Ga naar het overzicht van projecten, selecteer het project die je wilt verwijderen en klik op verwijderen. Zo begin je weer opnieuw.

Hoe maak ik een fotoposter schoon?

Om je fotoposter levendig te houden en er als nieuw uit te laten zien, heeft het af en toe een schoonmaakbeurt nodig. Het is erg belangrijk om goed voor je poster te zorgen, omdat de kleuren er niet zo helder uitzien als deze bedekt is met een laag stof. Neem de tijd om je foto poster schoon te maken. Hoewel het Fujicolor Crystal Archive Paper sterk is, kan het gemakkelijk beschadigen als je niet voorzichtig bent. Om je fotoposter schoon te maken, kun je een föhn gebruiken om het stof te verwijderen en deze voorzichtig afvegen met een zachte, droge doek. Heeft je poster vlekken gekregen? Deze kunnen worden verwijderd door voorzichtig af te vegen met lensreinigingspapier (eventueel met een klein beetje lensreinigingsvloeistof). Zorg ervoor dat je poster niet wordt beschadigd door vocht, hitte of vallende voorwerpen, omdat het lastiger te herstellen is.

Kan ik mijn foto poster ook buiten ophangen?

Fujicolor Crystal Archive Paper kan beschadigen wegens weersomstandigheden. Voor het beste resultaat en behoud van je foto gebruik je de foto poster enkel binnenshuis.

Wat is de snelst mogelijke levertijd?

De standaard leveringsmogelijkheid is 2 werkdagen. In het winkelmandje is het mogelijk om, tegen een meerprijs, een snellere leveringsdatum te kiezen.

Welke vervoerders gebruiken jullie voor de bezorging?

Voor de bezorging maken we gebruik van meerdere vervoerders. Voor de hoogste betrouwbaarheid maken we in de meeste gevallen gebruik van PostNL, UPS of DPD. Andere vervoerders zijn DHL of zelfs onze eigen koeriersdienst. Welke vervoerder gebruikt wordt hangt af van het product, afmeting, snelheid, productie en hoeveelheid.

Ik kan de specificaties die ik zoek niet vinden. Zijn producten op maat beschikbaar?

Foto poster die het meest worden gekozen zijn te bestellen via onze website. Als jouw materiaalsoort, oplage of afwerking er niet tussen staat, vraag dan gerust een offerte aan (in de meeste gevallen heb je binnen 1 werkdag een offerte). Is je aanvraag erg complex dan kan dit langer duren.

Foto poster

Print jouw foto op onze hoogwaardige kwaliteit poster. Door de glanzende, gladde kwaliteit van de poster is het de ideale ondergrond voor jouw foto's Let op: Ophangmateriaal is niet inclusief.

Tip: Maak je foto volledig op maat met onze standaard posters of lijst je foto poster in met onze foto poster met lijst.

Formaat

In deze stap kies je voor het formaat van je posters. Staat jouw gewenste formaat er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op!

€ 12,09 incl. BTW
€ 9,99 excl. BTW

Verwachte levering vrijdag, 9 december 2022

Formaat