België

België (NL) België (NL)
België (FR) België (FR)
Frankrijk Frankrijk
Duitsland Duitsland
Ierland Ierland
Italië Italië
Nederland Nederland
Spanje Spanje
Zweden Zweden
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
🤑 Altijd ZO goed geprijsd
🔥 ZO snel geleverd
💯 Altijd ZO tevreden
👍 ZO goed geholpen
trustpilot
4.4

Gadgets bedrukken

Op zoek naar een handig en bedachtzaam relatiegeschenk? Onze bedrukte gadgets zijn de perfecte match voor jou!

Verberg filters Toon filters

Back online soon

 • 24.06.2024

  Gewoon bestellen op de website van Drukzo. Doen..

  Perfecte flyers voor een aantrekkelijke prijs. Nog steeds zeer tevreden over Drukzo.

  Vanrw
 • 23.06.2024

  Perfect werk

  Mooi drukwerk. Het beantwoordt 100 % aan de verwachtingen. Vlugge levering. Zeer gebruiksvriendelijke website. Goede prijs/kwaliteits verhouding.

  Stijn De Geest
 • 21.06.2024

  Meedenkende medewerkers om het beste…

  Meedenkende medewerkers om het beste resultaat te bekomen in speciale omstandigheden 👍

  Marc Devlieger
 • 20.06.2024

  Zeer tevreden klant

  Correcte opvolging, duidelijk opvolging, netjes verpakt bij aflevering. Gewenste resultaat

  Wendy
 • 18.06.2024

  Prima service

  Snelle service, makkelijk persoonlijke print te maken. Kwalitatief goede print. Snelle levering.

  Erwin
 • 17.06.2024

  Vlot, snel en prima kwaliteit

  De bestelling via de website gaat heel vlot en jullie leveren altijd zeer snel!

  Hugo Geervliet

Inspiratie van onze blog

We willen drukwerk bestellen eenvoudig maken voor iedereen! Je hoeft geen professional te zijn om mooi drukwerk te bestellen, maar een beetje hulp kan geen kwaad. Op onze blog vind je artikelen die jou helpen bestanden te ontwerpen en drukklaar te maken. Daarnaast vind je nuttige en inspirerende informatie over printen, ontwerpen en onze producten. Bekijk je liever een video? Bezoek ons YouTube kanaal, boordevol tips en handige uitlegvideo’s.

Gepersonaliseerde Gadgets: essentiële benodigdheden voor een zakenreis

Soms zal je bedrijf het nodig hebben om te reizen om verschillende redenen. Zo moet je bijvoorbeeld een zakenpartner in het buitenland ontmoeten om de marketingontwikkelingen te bespreken. Voor sommigen kan het ook zijn om hun bedrijf uit te breiden. Een zakenreis kan ook het bijwonen van marketingconferenties inhouden.

Als je voor je werk op reis bent, is het echter essentieel dat je de juiste spullen en gadgets bij je hebt. Laat de gadget en de afdrukexpert Drukzo een lijstje maken van de dingen die je moet hebben als je op zakenreis bent.

Elektronische gadgets veilig meenemen

Het hebben van een gestroomlijnd alternatief voor het veilig en handig houden van je gadgets. Met een tas voor elektronische reisaccessoires kun je er zeker van zijn dat je laptop, powerbanks, flash-drives en andere gepersonaliseerde gadgets gescheiden zijn en goed worden bewaard. Als je op zoek bent naar een betrouwbare manier om je tablet en soortgelijke apparatuur te bewaren, dan kan het nooit fout gaan met onze Tablet 10" Photobag. Deze schoudertas is gemaakt van duurzaam materiaal en wordt geleverd in vele kleuren die passen bij jouw smaak.

Draagbare Powerbanks

Aangepaste vermogensbanken zijn zeer noodzakelijk wanneer je buitenshuis bent, ongeacht of je op reis bent voor je werk of gewoon in je vrije tijd. Dit geldt vooral als je je ergens bevindt waar geen enkele toegankelijke stroomaansluiting is. Stel je voor hoe frustrerend het kan zijn om niet genoeg stroom te hebben om je gadgets aangesloten te houden. Dat gezegd hebbende, kun je van ons verwachten dat wij jou voorzien van energiezuinige, gepersonaliseerde powerbanks. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren en kunnen tot wel 4600 mAH batterij hebben, wat genoeg is om al je andere gadgets volledig opgeladen te houden voor je gemoedsrust.

Zaklamp

Een onverwachte stroomstoring kan een uitdaging vormen, vooral wanneer je op zakenreis bent. Plotseling uitvallen van je laptop, laders en soortgelijke apparatuur zorgt voor een beperkte functietijd als gevolg van een gebrek aan vermogen. Bovendien kan het frustrerend zijn om te werken wanneer je moeite hebt met het zoeken naar kleine voorwerpen door gebrek aan verlichting. Daarom helpt het meenemen van een zaklamp om een aantal van de problemen in jouw situatie te verlichten. Wij bieden onze unieke WriteLight zaklamp aan met twee hoofdfuncties: een zaklamp en een blue-ink pen met verlichting aan de voorkant, clip, afneembare dop en een koord. Hiermee kun je makkelijker aantekeningen maken, omdat er verlichting bij komt kijken. Je kunt het ook gebruiken als zaklamp om de zichtbaarheid te verbeteren waar je je bevindt, zodat je dingen gemakkelijker en sneller kunt herkennen en vinden.

Presentator Laser Pointer

Dit is een geweldig item om te hebben, vooral als je een tool nodig heeft die je kan helpen met je PowerPoint-presentatie. Wij bieden op maat gemaakte laserpointers met een externe diapresentatiefunctie die het voor je makkelijker maken om je presentatie te bespreken. Ze zijn compatibel met Windows, Mac en Linux.

Bij Drukzo bieden we een uitgebreide selectie van aangepaste gadgets van aangepaste USB's tot muismatten die jouw zakenreiservaring zullen helpen verbeteren. Of je nu op zoek bent naar gepersonaliseerde gadgets of gedrukte producten, je kunt van ons verwachten dat we het hebben voor een redelijke prijs. Voel je vrij om contact met ons op te nemen via online tijdens onze kantooruren en ons innovatieve team van experts zal meer dan blij zijn om jouw behoeften aan te pakken.
Heb je hulp nodig? We zijn online!
Chat met ons