Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
500,000+ happy customers 500.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid 100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat Altijd hulp op maat
trustpilot
4.5

100% tevredenheidsgarantie
bij Drukzo.

Meer informatie

Bij Drukzo zorgen wij er altijd voor dat jij 100% tevreden bent met jouw bestelling. Dat garanderen wij met onze 100% Tevredenheidsgarantie: Ben jij niet tevreden, dan voeren wij je bestelling kosteloos opnieuw uit of je krijgt je geld terug.

Hoe dat werkt

Als jij onverhoopt ontevreden bent met je bestelling, kun je dat aan ons laten weten via het reclamatieformulier. Je geeft hier aan waarom je niet tevreden bent en we vragen je een foto van het product te sturen.

Op basis van jouw foto bieden we je drie opties:
- Retourneren van jouw bestelling en een volledig gratis herdruk met de snelste levertijd
- Retourneren van jouw bestelling en een volledige terugbetaling
- Houden van jouw product en een credit / korting van 10%

Kies je voor het retourneren van je product, sturen we jou direct een verzendlabel per mail. Hierdoor maak je geen extra kosten. Hierbij vragen we dat je jouw pakket afgeeft bij het dichtstbijzijnde verzendpunt. Helaas kunnen wij het product niet bij je ophalen.

Waar geldt de garantie op?

De 100% tevredenheidsgarantie geldt op alles waar wij invloed op hebben. Jouw aangeleverde bestand drukken wij zoals jij hem aanlevert. Natuurlijk kunnen wij geen kwaliteit leveren als jij geen kwaliteit aanlevert, tenzij je gebruikt maakt van onze Online Design Tool. Kwalitatief mag je van ons verwachten dat wij de hoogste kwaliteit nastreven en onze verpakkingen moeten er voor zorgen dat jouw bestelling onbeschadigd aankomt. Daarnaast zorgen wij ervoor dat wij jouw bestelling zo snel mogelijk verzenden, zodat onze bezorgers voldoende tijd hebben om jouw bestelling af te leveren. En omdat we dat met partners doen, en niet zelf, proberen wij dat waar mogelijk eerder te doen dan afgesproken, zodat jij je bestelling op tijd in huis hebt.


Waar geldt de garantie niet op?

Zoals gezegd geldt onze garantie op alles waar wij invloed op hebben. Lever jij een bestand met een spel- of opmaakfout aan of geef je ons niet de juiste informatie voor levering, dan kunnen wij je daarop helaas geen garantie geven. Moet je de volgende keer gewoon een beetje beter opletten 😉. Hetzelfde geldt voor latere levering door extreme weersomstandigheden. Als er een meter sneeuw ligt of het is spekglad en je hebt zelf moeite om schuifelend naar de supermarkt te gaan, dan hopen we dat je begrijpt dat het voor zowel onze producenten als onze bezorgers moeilijk werken is. In die extreme omstandigheden geldt onze garantie dus niet. Dat geldt ook als een half land besluit om te staken. Ieders goed recht, maar het levert natuurlijk wel vertraging op. O ja, en dat geldt ook in December: Als heel de wereld kerstinkopen doet, kan er wat vertraging ontstaan.

Wanneer betalen we jou terug?

Standaard betalen we het bedrag direct de volgende dag terug. Dat vinden we wel zo netjes als jij niet tevreden bent. Je kunt verwachten dat het bedrag na maximaal ongeveer 3 dagen op je rekening staat. Als je bijvoorbeeld Paypal het gekozen, kan dit iets langer zijn (tot ongeveer een week). Ligt niet aan ons, maar aan Paypal ;-).

Het leukste bedrijf van Nederland

Wij durven te stellen dat we niet alleen de nummer één online drukker zijn ( volgens onze klanten ), maar ook het leukste bedrijf van Nederland zijn. Hoe dat zich uit? Kom eens bij ons langs en ervaar het zelf. Passie, dat is waar het bij Drukzo om draait. En dat uit zich in alles. Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier een korte sfeerimpressie via video. De koffie staat klaar!

Meld je aan bij Drukzo
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Altijd een
    goed design
  • Team van 150 professionals
  • Razendsnelle levering
  • 200.000+ tevreden
    klanten
  • Gratis verzending op bijna alle producten

Wat weerhoudt je ervan om vandaag te bestellen?

Uw naam

E-mailadres

Bedankt voor je feedback! Deze enquête is anoniem.

Kunnen we je ergens mee helpen? Ga dan naar deze pagina

Need help?