België

België (NL) België (NL)
België (FR) België (FR)
Frankrijk Frankrijk
Duitsland Duitsland
Ierland Ierland
Italië Italië
Nederland Nederland
Spanje Spanje
Zweden Zweden
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
🤑 Altijd ZO goed geprijsd
🔥 ZO snel geleverd
💯 Altijd ZO tevreden
👍 ZO goed geholpen
trustpilot
4.4
Kerstfeest Versiering

Kerstfeest Versiering

Van uitnodigingen en menukaarten, tot tafelversiering: alles wat je nodig hebt om Kerst en Nieuwjaar in stijl te vieren!

Veelgestelde vragen

Waarom heb ik gepersonaliseerde kerstversiering nodig?

Het meest simpele antwoord is: voor de lol. Kerstmis en Nieuwjaar zijn bedoeld als een leuke, ontspannen tijd: wanneer je een welverdiende pauze neemt en het nieuwe jaar samen begroet. Als je een feestje op kantoor geeft, zou het dan niet wat grappiger zijn als je gepersonaliseerde kerstcrackers hebt met je managers gezicht erop bedrukt? Of voelen je bedrukte kousen iets huiselijker als er een foto van je familie op staat. Het is een heel vreemd jaar geweest en iedereen kon wel gebruik maken van het comfort en de vreugde die dit seizoen brengt.

Hoe snel kan ik mijn kerstfeest versiering verwachten?

Dat hangt echt af van wat voor soort versiering je kiest, welke materialen en welke afwerkingen worden verwerkt. Meestal duurt de gratis levering tussen de 4-5 dagen, maar voor sommige producten hebben we ook levering binnen 2 werkdagen en zelfs levering op de volgende werkdag. Belangrijk om te weten is dat levering op de volgende werkdag afhankelijk is van het op tijd inleveren van jouw ontwerp. Dit staat altijd aangegeven in de gele balk boven de ''voeg toe aan winkelwagen'' knop. De volgende dag of de snelste levering brengen extra kosten met zich mee.

Welke pakketvervoerders gebruiken jullie voor kerstfeest decoratie?

Onze twee belangrijkste vervoerders zijn UPS of DPD. Ook maken we af en toe gebruik van DHL of zelfs van onze eigen vervoerders. Het hangt er echt van af welke vervoerder jouw kerstversieringen het beste bij jou kan afleveren.