België

België (NL) België (NL)
België (FR) België (FR)
Frankrijk Frankrijk
Duitsland Duitsland
Ierland Ierland
Italië Italië
Nederland Nederland
Spanje Spanje
Zweden Zweden
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
🤑 Altijd ZO goed geprijsd
🔥 ZO snel geleverd
💯 Altijd ZO tevreden
👍 ZO goed geholpen
trustpilot
4.4

Hoofdtelefoons

Stem af met een gepersonaliseerde hoofdtelefoon! Laat je merk opvallen met een op maat gemaakte hoofdtelefoon die stijl en geluid combineert.

Verberg filters Toon filters

Back online soon

Inspiratie van onze blog

We willen drukwerk bestellen eenvoudig maken voor iedereen! Je hoeft geen professional te zijn om mooi drukwerk te bestellen, maar een beetje hulp kan geen kwaad. Op onze blog vind je artikelen die jou helpen bestanden te ontwerpen en drukklaar te maken. Daarnaast vind je nuttige en inspirerende informatie over printen, ontwerpen en onze producten. Bekijk je liever een video? Bezoek ons YouTube kanaal, boordevol tips en handige uitlegvideo’s.

Gepersonaliseerde Gadgets: essentiële benodigdheden voor een zakenreis

Soms zal je bedrijf het nodig hebben om te reizen om verschillende redenen. Zo moet je bijvoorbeeld een zakenpartner in het buitenland ontmoeten om de marketingontwikkelingen te bespreken. Voor sommigen kan het ook zijn om hun bedrijf uit te breiden. Een zakenreis kan ook het bijwonen van marketingconferenties inhouden.

Als je voor je werk op reis bent, is het echter essentieel dat je de juiste spullen en gadgets bij je hebt. Laat de gadget en de afdrukexpert Drukzo een lijstje maken van de dingen die je moet hebben als je op zakenreis bent.

Elektronische gadgets veilig meenemen

Het hebben van een gestroomlijnd alternatief voor het veilig en handig houden van je gadgets. Met een tas voor elektronische reisaccessoires kun je er zeker van zijn dat je laptop, powerbanks, flash-drives en andere gepersonaliseerde gadgets gescheiden zijn en goed worden bewaard. Als je op zoek bent naar een betrouwbare manier om je tablet en soortgelijke apparatuur te bewaren, dan kan het nooit fout gaan met onze Tablet 10" Photobag. Deze schoudertas is gemaakt van duurzaam materiaal en wordt geleverd in vele kleuren die passen bij jouw smaak.

Draagbare Powerbanks

Aangepaste vermogensbanken zijn zeer noodzakelijk wanneer je buitenshuis bent, ongeacht of je op reis bent voor je werk of gewoon in je vrije tijd. Dit geldt vooral als je je ergens bevindt waar geen enkele toegankelijke stroomaansluiting is. Stel je voor hoe frustrerend het kan zijn om niet genoeg stroom te hebben om je gadgets aangesloten te houden. Dat gezegd hebbende, kun je van ons verwachten dat wij jou voorzien van energiezuinige, gepersonaliseerde powerbanks. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren en kunnen tot wel 4600 mAH batterij hebben, wat genoeg is om al je andere gadgets volledig opgeladen te houden voor je gemoedsrust.

Zaklamp

Een onverwachte stroomstoring kan een uitdaging vormen, vooral wanneer je op zakenreis bent. Plotseling uitvallen van je laptop, laders en soortgelijke apparatuur zorgt voor een beperkte functietijd als gevolg van een gebrek aan vermogen. Bovendien kan het frustrerend zijn om te werken wanneer je moeite hebt met het zoeken naar kleine voorwerpen door gebrek aan verlichting. Daarom helpt het meenemen van een zaklamp om een aantal van de problemen in jouw situatie te verlichten. Wij bieden onze unieke WriteLight zaklamp aan met twee hoofdfuncties: een zaklamp en een blue-ink pen met verlichting aan de voorkant, clip, afneembare dop en een koord. Hiermee kun je makkelijker aantekeningen maken, omdat er verlichting bij komt kijken. Je kunt het ook gebruiken als zaklamp om de zichtbaarheid te verbeteren waar je je bevindt, zodat je dingen gemakkelijker en sneller kunt herkennen en vinden.

Presentator Laser Pointer

Dit is een geweldig item om te hebben, vooral als je een tool nodig heeft die je kan helpen met je PowerPoint-presentatie. Wij bieden op maat gemaakte laserpointers met een externe diapresentatiefunctie die het voor je makkelijker maken om je presentatie te bespreken. Ze zijn compatibel met Windows, Mac en Linux.

Bij Drukzo bieden we een uitgebreide selectie van aangepaste gadgets van aangepaste USB's tot muismatten die jouw zakenreiservaring zullen helpen verbeteren. Of je nu op zoek bent naar gepersonaliseerde gadgets of gedrukte producten, je kunt van ons verwachten dat we het hebben voor een redelijke prijs. Voel je vrij om contact met ons op te nemen via online tijdens onze kantooruren en ons innovatieve team van experts zal meer dan blij zijn om jouw behoeften aan te pakken.
 • 20.07.2021

  Superservice!

  Drukzo heeft mij super geholpen. Ze gaan altijd net wat verder om mee te denken. Een productie kon ik op het laatste moment nog aanpassen zodat ik mijn klant blij kon maken. Toppers!

  Richard
 • 16.07.2021

  Uitstekende service

  Zeer tevreden over de snelheid en correctheid van het DrukZo-team. De dienst na verkoop is trouwens top: zelfs bij een foute afdruk van een kleine oplage zet het team zich 100% in om alles recht te trekken. Respect!

  Sam Clauw
 • 7.07.2021

  Drukzo.....what else ?????

  Telkens weer die FANTASTISCHE hulp bij soms onmogelijke vragen :-) Raad Drukzo enorm aan voor IEDEREEN ! Alles mooi op tijd en vooral met PERFECTE afwerking. TOP TOP TOP TOP

  Sharon
 • 21.06.2021

  Drukzo.be MADE MY DAY!

  Drukzo.be MADE MY DAY! Vandaag was een typische maandag, wat fout kon lopen liep fout. Het was dan ook een aangename wending dat mijn bestelling, mijn talloze wijzigingen en het contact met verschillende mensen bij drukzo.be supervlot en goed verliep! Shout out voor Aaron en Andrea voor het geduld dat jullie getoond hebben om al mijn vragen te beantwoorden. Hier bestellen we zeker nog!

  Liesbeth
 • 31.05.2021

  Super service als er iets niet in orde…

  Super service als er iets niet in orde is´met heb bestand. Denken mee naar oplossingen en supersnelle levering. Aanrader. Topteam dat snel bereikbaar is. 5☆

  Andy Van Londerseele
 • 7.05.2021

  Bloedsnelle service, kwaliteit keer op keer

  Bloedsnelle service, zeer aantrekkelijk geprijsd en mega-kwaliteit. Ik had ooit een lange vergelijking gemaakt van print-on-demand bedrijfjes, en uiteindelijk bij Drukzo terechtgekomen. Voortaan bestel ik blindelings bij hen en steeds opnieuw verrast door de scherpe prijs en de stevige kwaliteit van hun drukwerk en producten. Ik ben fan!

  Valery D'haenen