0
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
500.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat
trustpilot
4.4

Gratis verzending op bijna het hele assortiment!

Bij Drukzo zijn we eerlijk over verzenden: voor kleine bestellingen zijn verzendkosten in verhouding hoog. Bij sommige bedrijven worden de verzendkosten verstopt in een hogere productprijs. Als u dan meerdere producten bestelt, betaalt u eigenlijk elke keer verzendkosten!

Daar houden wij bij Drukzo niet van. Daarom rekenen wij voor bestellingen onder de 30 euro verzendkosten ter hoogte van € 2,95. Verzending is gewoon gratis vanaf 30 euro. Zo kunnen wij de prijzen laag houden en draait u niet op voor verzendkosten als u meerdere kleine bestellingen combineert.

Dit betekent dat jouw drukwerk vanaf nu nog goedkoper is. De gratis verzending geldt voor bijna het hele assortiment, behalve de producten die per vierkante meter worden berekend. Dit komt doordat de grootte van het pakket kan variëren en daarmee ook de verzendkosten. In het bestelproces staat aangegeven of de verzendkosten gratis zijn.

Benieuwd wat dit voor jouw drukwerk betekent? Kijk tussen al onze producten en bestel vandaag nog een voorraad drukwerk. Zonder moeite, zo geregeld.