0
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
500.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat
trustpilot
4.3

Grote stickers bedrukken

Met grote stickers mist niemand jouw boodschap! Of je nu reclame maakt of aanwijzingen geeft, met grote stickers draait elke voorbijganger zich om.

Toon alles

Preventie vloerstickers in grote formaten

Alleen samen krijgen we corona onder controle. Als bedrijf kan je hier een steentje aan bijdragen en wij helpen jou daar graag bij. Met deze producten informeer je jouw klanten, personeel en omgeving van de maatregelen in jouw winkel of bedrijfspand. Het ontwerp hebben we alvast voor je geregeld!

Ontdek magneetstickers

Ontdek magneetstickers

Handig voor reclame op auto's. Een handige optie als je je reclame bord met regelmaat wilt verplaatsen of tijdelijk wilt verwijderen!

  • Schoongesneden of contourgesneden afwerkingen
  • Perfect als autosticker
  • Laat geen sporen na (bij kort gebruik)

Heb je haast?

Bekijk onze snelste levering

Van ons blog.

Drukzo werd gelanceerd met één grote missie; waardoor het bestellen van drukwerk gemakkelijk is voor iedereen, overal. Uit onze eigen persoonlijke ervaringen kwamen we erachter dat het echt geen gemakkelijke taak was om drukwerk te bestellen, en daarom hebben we een blog gemaakt met nuttige en inspiratieartikelen & een YouTube channel gevuld met video's om je volgende printopdracht supergemakkelijk te maken!

Grote stickers, marketing en jij!

Waarde voor je geld

Stickers zijn een marketingtool die je van nature waarde geven voor wat je neerlegt. Er zijn maar weinig producten die voldoen aan de waarde die kostenefficiënte stickers met zich meenbrengen. Dat, in combinatie dat onze stickers lang meegaan, maakt ze kosteneffectieve, fysieke marketinginstrumenten op de markt.
Maar waarom kunnen wij zulke geweldige aanbiedingen bieden? Dit omdat stickers een gevestigd product zijn, dat veel producenten kunnen maken en veel bedrijven kunnen verkopen, wat betekent dat we prijzen kunnen vergelijken en alleen het allerbeste aan jou kunnen bieden.

Onderscheidende en opvallende visuals

Onze grote stickers gaan lang mee en zijn verkrijgbaar in levendige kleuren, zodat ze, met jouw creatieve touch, zeker het oog van potentiële klanten zullen trekken. Ondanks de levensduur van een sticker, geen enkele sticker is permanent, dus je moet er het beste van maken. Onze stickers zijn zo levendig dat ze zeker de aandacht van klanten zullen trekken en weg van andere advertenties.
Dit, in combinatie met de geweldige prijs-kwaliteitverhouding, betekent dat je in staat bent om marketingcampagnes up-to-date en relevant te houden, zonder te veel uit te geven.

Multiform en functie

Natuurlijk zijn niet alle stickers hetzelfde. Sommige, zoals vinylstickers, zijn perfect voor buitenpromoties, vanwege hun waterdichte coating en langdurige kleuren. Vloerstickers zijn meer bedoeld als gids voor binnen; groot genoeg en duidelijk genoeg om zelfs door de menigte heen te zien.
We hebben een enorm aanbod aan grote stickers, zoals je hierboven al kunt zien. Er is er in ieder geval altijd één die aan je wensen voldoet!

Combineren van marketinginstrumenten

Stickers zijn een geweldig marketinginstrument op zich, maar waar je ze nog meer kunt laten schitteren is om ze te laten werken in combinatie met andere fysieke marketingadvertenties. Of dit nu het begeleiden van klanten naar jouw afgeprijsde artikelen is, of het informeren over de voorwaarden van de aanbieding. Of in de etalage van je winkel om voorbijgangers te informeren over je voorraadwijziging.

Wat weerhoudt je ervan om vandaag te bestellen?

Uw naam

E-mailadres

Bedankt voor je feedback! Deze enquête is anoniem.

Kunnen we je ergens mee helpen? Ga dan naar deze pagina