0
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
500.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat
trustpilot
4.4

Zo werkt het: promotie van begin tot eind

14 februari staat in het teken van de liefde. Dit betekent voor ons liefde voor drukwerk, voor onze producten en vooral: voor wat je met de producten kunt bereiken! Met een combinatie van posters, waterflesjes, spandoeken en boekjes wordt bijvoorbeeld ieder festival levendig.

Wij van Drukzo houden van levendig. Daarom zijn wij drukwerkpartner geworden van het Rotterdam Photo Festival! Samen met de organisatie hebben wij met onze producten de expositie zo groots mogelijk gemaakt. En daar waar foto’s worden geëxposeerd, daar is scherp drukwerk van groot belang. Met onze grote 225x225 spandoeken is dit zeker gelukt!

Voor verschillende festivals zijn verschillende producten het best. Voor het Rotterdam Photo Festival heeft Drukzo uitgepakt met spandoeken, posters, roll-up banners, vlaggen en flyers. Promotie genoeg dus! Het is natuurlijk ook leuk om koffie en thee te serveren in bedrukte koppen of ’s zomers water te geven in flesjes met jouw bedrukking!

Al deze producten verdienen hun eigen design. Al eerder spraken we met Rotterdam Photo over hun designproces. Een eigen design is altijd handig, maar het team van Drukzo staat ook altijd klaar om daarbij te helpen. Zo zorgen we samen voor het beste eindresultaat.

De spannendste stap voor veel organisaties is het productieproces. Komt mijn promotiemateriaal er goed uit te zien? Krijg ik de juiste afmetingen en hoeveelheden? Onze Milan stond altijd klaar voor de vragen die de organisatie had. ‘De eerste dagen had Rotterdam Photo veel contact met ons. Het is zéker voor een fotofestival belangrijk dat alles er top uit ziet. Na wat extra aandacht had de organisatie er volledig vertrouwen in dat alles naar wens zou gaan. En dat is altijd leuk!’

9 tot en met 12 februari was het zo ver: het Rotterdam Photo Festival in Rotterdam. Niet alleen de foto’s waren van topkwaliteit, ook onze spandoeken en vlaggen kregen de aandacht die het festival graag wilde. Ben je benieuwd naar de opties voor jouw festival? Bekijk hier al ons promotiemateriaal!