De actiecode is toegevoegd aan je winkelmandje Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Alle producten
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
500,000+ happy customers 500.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid 100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat Altijd hulp op maat
trustpilot
4.8

Bedrukte katoenen tassen

Print je logo of design op katoenen tassen!

Katoenen tas bedrukken? Zeker doen!

Bij het kiezen voor welke manier van adverteren je kunt inzetten voor jouw bedrijf, zijn niet alleen de tarieven belangrijk. Je wilt zo aantrekkelijk mogelijk jouw doelgroep aanspreken en een zo goed mogelijke plaatsing van jouw bedrijfslogo of bedrijfsnaam hebben. Of er nu voor kiest om promotionele goodies met jouw logo te bedrukken of voor ander reclamemateriaal gaat, de inkt kan maar één keer gebruikt worden. Het liefst geef je iets mee dat vaker gebruikt wordt, zodat de impact groter is. En dan is een katoenen tas met opdruk precies wat je zoekt! Bedrukte katoenen tassen worden door iedereen met open armen verwelkomd, want wie heeft er nu geen tas bij zich tegenwoordig? Met een canvas tas bedrukken zorg je ervoor dat je voor een aantrekkelijke prijs een groot bereik hebt en iets meegeeft waar je doelgroep iets aan heeft. En dan hebben we nog vijf redenen dat een katoenen tas bedrukken super handig is!

Canvas tas bedrukken: dit is je motivatie!

1.Groot printoppervlak: dat ook nog eens zowel in fullcolor als zeefdruk bedrukt kan worden. Zo hoef je geen ander design te maken, je kunt katoenen tassen bedrukken met alles dat je je kunt bedenken. Bedrijfslogo, afbeelding, slogan, huisstijl: alles!

2.Toepassing: iedereen kan ze gebruiken! Man, vrouw, jong, oud: iedereen draagt spullen mee en iedereen wil deze accessoires gemakkelijk opbergen. Niet alle kleding heeft veel zakken en dan is een zachte stoffen tas heel handig! Zeker bij vrouwen, waarbij de broeken vaak geen zakken hebben, wordt er maak wat graag gebruikt gemaakt van een katoenen tas met opdruk die bij hun outfit past.

3.Bruikbaarheid: is groot, dus beland je niet in de prullenbak. Hoe goed je flyer ook is, uiteindelijk biedt het de ontvanger niet zo veel als een tas. Met een katoenen tas bedrukken laat je zien dat je iets aan je doelgroep wilt geven – en dat waarderen ze!

4.Veelzijdig printen: de druktechniek is verder dan ooit, waardoor zowel zeefdruk als digitaal printen mogelijk is. Je kunt je canvas tas bedrukken met pixel- of vectorbestanden, zodat je eigenlijk altijd al een design hebt liggen!

5.Eco-friendly: het is een veel milieuvriendelijker alternatief op de plastic tassen. Laat liever een katoenen tas bedrukken, die mensen willen hergebruiken en niet in het kastje onder de gootsteen gooien (of erger, op straat)!

Katoenen tassen bedrukken en gebruiken in jouw campagne

Niet ieder bedrijf heeft duurzaamheid als eerste kernwaarde. En niet ieder bedrijf vindt katoenen tassen bedrukken de eerste keuze in hun marketing. Maar wel ieder bedrijf kan een canvas tas bedrukken ten behoeve van hun communicatie! De collectie van Drukzo biedt je verschillende soorten, die variëren van model en druktechniek. Afhankelijk jouw voorkeuren kun je een model bedrukken dat helemaal bij jou past. Maar waarvoor?

  • Als beloning in een spaarsysteem: waarmee je jouw klanten eens iets anders geeft dan korting. Het zijn vaste klanten, want ze maken gebruik van het spaarsysteem, dus willen ze ook jouw merk wel dragen!

  • Voor grote klanten: als extraatje om hun spullen in mee te geven of als cadeautje. De flessen wijn kennen we inmiddels, iets meer creativiteit kan geen kwaad!

  • Als goodiebags: want papieren tasjes scheuren snel en worden daarna weggegooid. Je kunt dan beter kiezen voor een iets grotere investering die een stuk langer meegaat. Want uiteindelijk draait het daarom: exposure die je pakt met jouw custom tassen!

Start chat

Ik regel alles,
bestel via mij!

or
Een gelukkig klant die blij is met de goedkope bedrukken producten van Drukzo.

Daarom kies je Drukzo.

  • 500.000+ tevreden klanten

  • 100% tevredenheidsgarantie

  • Laagste prijs van België

  • Altijd persoonlijke hulp

Dit zeggen onze klanten

TOP !! Dirk Bollé 19.03.2020

TOP !! goede service mooi drukwerk

Top service en snelle levering Heer Marc Daemen 15.03.2020

Top service en snelle levering

Super aanrader Patrick Sempels 11.03.2020

Steeds super kwaliteit Online steeds supervriendelijke mensen om je al de uitleg te geven. En altijd netjes op tijd Blijf zo doordoen , jullie doen dat geweldig.