België

België (NL) België (NL)
België (FR) België (FR)
Frankrijk Frankrijk
Duitsland Duitsland
Ierland Ierland
Italië Italië
Nederland Nederland
Spanje Spanje
Zweden Zweden
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
🤑 Altijd ZO goed geprijsd
🔥 ZO snel geleverd
💯 Altijd ZO tevreden
👍 ZO goed geholpen
trustpilot
4.4
Let op! Vanwege piekdrukte bij onze bezorgdiensten zijn sommige bestellingen vertraagd. Via de Track & Trace link vind je de laatste informatie. Sorry voor het ongemak.
Kerstkaarten

Kerstkaarten

Verspreid de kerstvreugde, maak eenvoudig jouw eigen kerstkaarten en verzend persoonlijk je beste wensen!

Ontwerp je kerstkaart<br>
in een handomdraai!

Ontwerp je kerstkaart
in een handomdraai!

Gebruik onze gratis ontwerpen, voeg je persoonlijke wensen toe en geniet van een ontspannen kerst!

Bedrukte kerstenveloppen

Wees er zeker van dat je bedrukte kerstkaarten net zo mooi aankomen als je ze gemaakt hebt met bedrukte of onbedrukte enveloppen.

Veelgestelde vragen

Waarom zou ik gepersonaliseerde kerstkaarten moeten kopen?

Het is maar één keer per jaar Kerst en iedereen kan wel wat vrolijkheid gebruiken aan het einde van 2020. Door gepersonaliseerde kerstkaarten te gebruiken, zet je die extra stap om familie, vrienden of collega's te laten weten hoeveel je ze waardeert. Dat kleine beetje moeite gaat lang mee, zeker na zo'n raar jaar als deze. Dus, waarom zou je het niet op een mooiere manier eindigen met bedrukte kerstkaarten?
Geef gepersonaliseerde kerstkaarten cadeau aan degenen die weer op kantoor zitten of aan de mensen thuis. Dit jaar zijn de dingen wat anders, maar verlies de feestvreugde niet. Verstuur voorbedrukte kaarten met grappige afbeeldingen, of maak zelf wat persoonlijkers met fotokerstkaarten.

Hoe snel kan in mijn bedrukte kerstkaarten verwachten?

Dat hangt echt af van wat voor soort kaart, welke materialen en welke afwerkingen je kiest. Meestal duurt de gratis levering 4-5 dagen, maar we hebben ook de opties om binnen 2 werkdagen te leveren of zelfs de volgende werkdag. Het is misschien goed om te weten dat de volgende werkdaglevering afhankelijk is van het op tijd inleveren van je ontwerp. Dit staat altijd aangegeven in de gele balk boven de ''voeg toe aan winkelwagen'' knop.

Welke pakketvervoerders gebruiken jullie voor kerstkaarten?

Onze twee belangrijkste vervoerders zijn UPS of DPD. Ook maken we af en toe gebruk van DHL of onze eigen vervoerders, het hangt er echt van af welke vervoerder jouw kerstkaarten het beste bij jou kan afleveren.

Zitten er bij mijn gepersonaliseerde kerstkaarten enveloppen?

Onze klassieke kerstkaarten en kerstkaarten met exclusieve afwerking hebben de optie om enveloppen erbij te doen. Deze optie kan gekozen worden bij elke aanpassing van het product. Belangrijk om te weten is dat alle enveloppen bij het personaliseren van kerstkaarten in het wit worden geleverd. Als je gepersonaliseerde enveloppen wil, klik dan hier

Welke papiersoorten zijn er voor bedrukte kerstkaarten?

Er zijn veel papiersoorten die je kan gebruiken voor kerstkaarten. Bijvoorbeeld, je kunt leuke lettertypes en een glanzende afwerking gebruiken, of je kunt een meer energieke vibe overwegen met metallic goud dat mooi glittert. Of misschien wil je wel jouw toewijding aan duurzaamheid laten zien met gerecycled papier of biologisch afbreekbare kaarten, gemaakt met 100% groene energie. Wat je ook kiest, ons grote assortiment aan afwerkingen en materialen zal zeker aan jouw wensen voldoen. Dus, test wat uit: pas het aan, persnaliseer en vind de perfecte kerstkaart voor jou!