0
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
500.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat
trustpilot
4.4
Let op: Wegens extreme drukte bij al onze vervoerders kan je pakket vertraging oplopen. Meer info.
Kerstkaarten

Kerstkaarten

Het is Kerst! Verras de mensen om je heen en laat kerstkaarten maken en bestellen!

Kerstkaarten met <br> gratis ontwerp

Kerstkaarten met
gratis ontwerp

Ga achterover zitten, ontspan en maak gebruik van onze gratis ontwerpen om je leven een beetje makkelijker te maken tijdens de feestdagen.

Kies ontwerp

Veelgestelde vragen

Waarom zou ik gepersonaliseerde kerstkaarten moeten kopen?

Het is maar één keer per jaar Kerst en iedereen kan wel wat vrolijkheid gebruiken aan het einde van 2020. Door gepersonaliseerde kerstkaarten te gebruiken, zet je die extra stap om familie, vrienden of collega's te laten weten hoeveel je ze waardeert. Dat kleine beetje moeite gaat lang mee, zeker na zo'n raar jaar als deze. Dus, waarom zou je het niet op een mooiere manier eindigen met bedrukte kerstkaarten?
Geef gepersonaliseerde kerstkaarten cadeau aan degenen die weer op kantoor zitten of aan de mensen thuis. Dit jaar zijn de dingen wat anders, maar verlies de feestvreugde niet. Verstuur voorbedrukte kaarten met grappige afbeeldingen, of maak zelf wat persoonlijkers met fotokerstkaarten.

Hoe snel kan in mijn bedrukte kerstkaarten verwachten?

Dat hangt echt af van wat voor soort kaart, welke materialen en welke afwerkingen je kiest. Meestal duurt de gratis levering 4-5 dagen, maar we hebben ook de opties om binnen 2 werkdagen te leveren of zelfs de volgende werkdag. Het is misschien goed om te weten dat de volgende werkdaglevering afhankelijk is van het op tijd inleveren van je ontwerp. Dit staat altijd aangegeven in de gele balk boven de ''voeg toe aan winkelwagen'' knop.


Welke pakketvervoerders gebruiken jullie voor kerstkaarten?

Onze twee belangrijkste vervoerders zijn UPS of DPD. Ook maken we af en toe gebruk van DHL of onze eigen vervoerders, het hangt er echt van af welke vervoerder jouw kerstkaarten het beste bij jou kan afleveren.

Zitten er bij mijn gepersonaliseerde kerstkaarten enveloppen?

Onze klassieke kerstkaarten en kerstkaarten met exclusieve afwerking hebben de optie om enveloppen erbij te doen. Deze optie kan gekozen worden bij elke aanpassing van het product. Belangrijk om te weten is dat alle enveloppen bij het personaliseren van kerstkaarten in het wit worden geleverd. Als je gepersonaliseerde enveloppen wil, klik dan hier

Welke papiersoorten zijn er voor bedrukte kerstkaarten?

Er zijn veel papiersoorten die je kan gebruiken voor kerstkaarten. Bijvoorbeeld, je kunt leuke lettertypes en een glanzende afwerking gebruiken, of je kunt een meer energieke vibe overwegen met metallic goud dat mooi glittert. Of misschien wil je wel jouw toewijding aan duurzaamheid laten zien met gerecycled papier of biologisch afbreekbare kaarten, gemaakt met 100% groene energie. Wat je ook kiest, ons grote assortiment aan afwerkingen en materialen zal zeker aan jouw wensen voldoen. Dus, test wat uit: pas het aan, persnaliseer en vind de perfecte kerstkaart voor jou!

Wat weerhoudt je ervan om vandaag te bestellen?

Uw naam

E-mailadres

Bedankt voor je feedback! Deze enquête is anoniem.

Kunnen we je ergens mee helpen? Ga dan naar deze pagina