De actiecode is toegevoegd aan je winkelmandje Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Alle producten
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
500,000+ happy customers 500.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid 100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat Altijd hulp op maat
trustpilot
4.5

VOOR IEDERE
SITUATIE
DE JUISTE
BEDRUKKING

Om je goed opweg te helpen bij het maken van de juiste keuze hebben we een uitgebreide uitleg over de verschillende soorten bedrukkingen zo kan jij in iedere situatie de juiste keuze maken om tot de beste toepassing te komen.

Wanneer kies je voor zeefdruk?

Je kiest voor zeefdruk als je het kledingstuk voor middel-lang termijn wilt gebruiken en als je het belangrijk vindt dat de kleuren van je bedrukking helder zijn. Met zeefdruk wordt jouw ontwerp rechtstreeks op het kledingstuk gedrukt. Het is een duurzame bedrukkingstechniek waarbij de bedrukking alleen opgebouwd kan zijn uit maximaal 4 egale kleuren. Dit betekent dat jouw logo geen verloop in kleur kan hebben (bijvoorbeeld: van lichtgroen naar donker groen). Je kan alleen een logo of tekst gebruiken voor het bedrukken van jouw kleding en dus geen foto. Daarnaast raden wij je aan om bij zeefdruk altijd gebruik te maken van PMS-kleurcodes. Dit zorgt ervoor dat de bedrukking zo dicht mogelijk bij jouw aangeleverde design zit. Deze druktechniek is voordelig vanaf 10 stuks en hoger. Als je een lager aantal kledingstukken nodig hebt, ben je voordeliger uit met een full colour bedrukking.

Wanneer kies je voor full colour?

Je kiest voor full colour als je het kledingstuk voor een middel-kort termijn wilt gebruiken. Bij een full colour bedrukking maken wij gebruik van een bedrukkingstechniek waarbij we direct op het kledingstuk drukken. Ook wel "Direct to garment" of "Digitaal" genoemd. De inkt van de bedrukking trekt wat meer in het textiel, wat er voor zorgt dat de textuur van de stof door de bedrukking te zien blijft en waardoor het textiel blijft ademen. Bij een full colour bedrukking maakt het niet uit met hoeveel kleuren je jouw bestand aanlevert. Je kan dus een foto, logo of tekst aanleveren. Bij een full colour bedrukking raden we je aan om de kleding maximaal op 40 graden te wassen en niet hoger. Op die manier blijft de bedrukking het langste mooi. Deze druktechniek is voordelig vanaf een klein aantal kledingstukken. Voor een groot aantal kledingstukken ben je voordeliger uit met een van onze andere druktechnieken.

Wanneer kies ik voor borduren?

Je kiest voor borduren als je het kledingstuk voor een langer termijn wilt gebruiken. Bij een borduring maken wij gebruik van een borduurmachine die het ontwerp direct aanbrengt op het kledingstuk. Een borduursel wordt aangebracht door het ontwerp in het textiel te naaien met naald en garen. Borduren is een duurzame techniek waarbij de bedrukking alleen opgebouwd mag zijn uit maximaal 12 egale kleuren. Dit betekent dat jouw logo geen verloop in kleur kan hebben (bijvoorbeeld: van lichtgroen naar donker groen). Je kan dus alleen een logo of tekst gebruiken voor het bedrukken van jouw kleding en geen foto. Kleding met borduring is uitermate geschikt om regelmatig heet gewassen te worden en geeft daarnaast een professionele uitstraling. Deze druktechniek is een voordelige optie als je kleding lang wilt gebruiken en als je een groter aantal kledingstukken nodig hebt. Als je een lager aantal kledingstukken nodig hebt, ben je voordeliger uit met een full colour bedrukking.

Start chat

Ik regel alles,
bestel via mij!

or

Daarom kies je Drukzo.

  • Altijd een goed design

  • 100% tevredenheidsgarantie

  • Laagste prijs garantie

  • Bliksemsnelle levering

Julia

We staan voor je klaar.

Bel 03 808 15 06

Onze klantenservice is nu open en bereikbaar tot 17:00 uur.

Start chat

Dit zeggen onze klanten

Perfecte service en hulp Bjorn Vankeirsbilck 7.04.2021

Perfecte service en hulp

Goede klantenservice Heleen Vanhoucke 29.03.2021

Goede klantenservice, telkens direct antwoord op al mijn vragen! Levering was ook top: sneller dan voorzien!

Thank you! AM 14.03.2021

A regular delivery is only 5 days, we got great printing quality on a budget price. Thank you very much for making our little booklet possible!

BESTEL JOUW BEDRUKTE KLEDING BIJ Drukzo

Klaar om je garderobe opnieuw in te richten? Shop kleding!