België

Oostenrijk Oostenrijk
België (NL) België (NL)
België (FR) België (FR)
Denemarken Denemarken
Frankrijk Frankrijk
Duitsland Duitsland
Ierland Ierland
Italië Italië
Nederland Nederland
Polen Polen
Portugal Portugal
Spanje Spanje
Zweden Zweden
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
500.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat
trustpilot
4.4

Gegarandeerd de laagste prijs!

Bij Drukzo betaal je gegarandeerd altijd de laagste prijs. Dat is de belofte die wij maken naar de duizenden Europese grafische professionals die op zoek zijn naar de beste producten tegen de scherpste prijs, de snelste levertijd en de beste service. Zo hoef jij voortaan nog maar 1 scherm open te hebben staan voor het bestellen van al je print producten!

Hoe ervaring het verschil maakt

We mogen misschien pas acht jaar bestaan, onze ervaring in drukwerk, print en printmanagement gaat jaren verder terug. We waren de eerste die rond de eeuwwisseling print naar het internet brachten, en in de 20 jaar daarna leerden we hoe we ambachtelijk vakmanschap met technologie moesten combineren.

Het team achter Helloprint Connect heeft tientallen jaren ervaring in vele disciplines binnen het grafisch vak en geen enkele opdracht is ons dan ook te gek. Dat maakt ons anders dan traditionele online aanbieders. Heb je iets afwijkends? Ons Printmanagement team staat voor je klaar. Geef je de voorkeur aan de persoonlijke relatie in plaats van het online bestellen? Dan staan we voor je klaar. Ook dat is Helloprint Connect.

Technologie en netwerk: Een ijzersterke combinatie

Onze printproducten komen uit de modernste productiefaciliteiten van Europa. Ons netwerk bestaat uit maar liefst 300 gespecialiseerde producenten, elk op hun eigen discipline. Door middel van slimme techniek zorgen zij voor perfect vervaardigde producten tegen de hoogste kwaliteit, de snelste levertijd en, de laagste prijs. Het is niet voor niets dat vele grote multinationals hun drukwerk in onze vertrouwde handen leggen.

Altijd de laagste prijs: Hoe het werkt

Onze slimme techniek speurt elke dag het Europese print landschap af, op zoek naar de laagste prijzen. Vinden we die, dan passen wij onze prijs direct aan. Zo ben jij als partner altijd verzekert dat je de laagste prijs hebt en hoef je nooit meer verder te zoeken. Een paar kleine spelregels om het leuk te houden:

  • Prijzen moeten openbaar inzichtelijk zijn of via een offerte te controleren
  • Producten moeten volledig vergelijkbaar zijn qua specificaties
  • Levertijden en condities moeten volledig gelijk zijn
  • Laagste prijs garantie geldt niet op actieproducten met een wervingskarakter

Ergens anders goedkoper? Meld en profiteer!

We doen ons best om onze prijzen altijd up-to-date te houden. Heb je ergens anders goedkopere prijzen gezien voor hetzelfde product? Meld dit dan aan ons, helemaal onderaan de bestelpagina van het product. Klik op "Ergens anders goedkoper?" en vul het formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor een beter aanbieding.

Je profiteert dus nog steeds van onze laagste prijsgarantie!