De actiecode is toegevoegd aan je winkelmandje Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Alle producten
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
500,000+ happy customers 500.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid 100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat Altijd hulp op maat
trustpilot
4.7

Etiketten op rol

Geef uw branding die laatste hand met onze etiketten op rol.

  • Inclusief handig doosje
  • Perfect voor binnen & buiten gebruik
  • Spatwaterdicht

Heb je haast?

Bekijk onze snelste levering

COVID-19 Update: Je kunt bij ons gewoon terecht voor al je drukwerk! Door de grote druk op de vervoerders kan uw pakket vertraging oplopen. (Meer info)

Of u uw product wilt opvrolijken, een verkoop wilt aankondigen of een persoonlijk bericht wilt schrijven; we hebben etiketten op rol voor elke gelegenheid.

Elke dag

Als u op zoek bent naar de labels die geschikt zijn voor dagelijks gebruik, dan zijn deze perfect passend. De PVC-etiketten op rol hebben een mooie glanzende uitstraling en zijn gedrukt op wit 90 gram PVC-materiaal. Ze kunnen worden gebruikt voor binnen- en buitendoeleinden omdat ze waterbestendig zijn. De etiketten worden geleverd met een kleeflaag, waardoor ze gemakkelijk wegwerpbaar zijn.

PVC stickers op rol
Een uitverkoop hebben

Als je alle producten die je te koop hebt wilt labelen, gebruik dan fluorescerende labels om de aandacht van de klant te trekken. Deze etiketten hebben een flitsende uitstraling, omdat ze op fluor-papier zijn afgedrukt. Daarom worden ze ook wel neonlabels genoemd.

Fluor stickers op rol
Productetikettering

Wanneer u uw producten moet labelen, kies dan voor transparante labels. Door de transparantie kunnen uw producten doorschijnen. De labels op rol worden geleverd in een gratis dispenser, die het product beschermt. Opmerking: wit kan niet op transparante etiketten worden afgedrukt.

Transparante stickers op rol
Need it in a hurry

In a hurry? Say no more. These white labels are of high quality and have an extremely short delivery time. The labels have a permanent adhesive layer and are easily disposable.

Witte stickers op rol - snelle levering
Persoonlijk

Als u op zoek bent naar een kleine ruimte op uw labels om een persoonlijk bericht achter te laten, gebruik dan beschrijfbare labels. Deze etiketten zijn gemaakt van beschrijfbaar wit papier van 73 gram en hebben een mat uiterlijk. Een geweldige manier om wat persoonlijkheid aan uw labels toe te voegen.

Beschrijfbare stickers op rol
Creatief worden

Wilt u uw merk een echt vintage gevoel geven? Zoek niet verder dan deze kraft-labels. De etiketten worden geproduceerd op 83 gram bruin kraftmateriaal.

Kraft stickers op rol
Laat je merk stralen

Wil je de show echt stelen met je merk? Deze zilveren labels hebben een geweldige glanzende metallic look die de klus klaart. Dit komt door het zilveren 90 gram PVC-materiaal dat wordt gebruikt om ze te produceren.

Zilveren stickers op rol
Voor gebruik in een dispenser

Wanneer je heel wat labels moet doen met een dispencer, is dat heel handig! Kies dan voor onze etiketten zonder dispenser, want ze worden geproduceerd met een speciale kern voor het aanbrengen van etiketdispensers.

Stickers op rol (zonder dispenser)

How To Use Stickers for Guerrilla Marketing

What is guerrilla marketing? The original term “Guerrilla Advertising” was invented by Jay Conrad Levinson in 1984, it is a marketing strategy that is low-cost and high-impact. Where you promote your campaign on mass in a public area at very little or no cost at all. To make this work, you have to get creative and use different ways of grabbing attention than traditional advertising techniques. You need to think bold, take risks, push limits & boundaries and get creative!
Read more
Start chat

Ik regel alles,
bestel via mij!

or