Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
500,000+ happy customers 500.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid 100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat Altijd hulp op maat
trustpilot
4.5

Jouw drukwerk in huis
wanneer jij dat wilt

Lees alles over onze levertijden

Meer informatie

Razendsnel je drukwerk in huis

Drukzo levert razendsnel drukwerk door heel de Benelux. 80% van onze producten is tot 17.30 uur te bestellen en kan je de volgende dag nog in huis hebben. Met onze Superrrsnel™ service kun je jouw drukwerk zelfs dezelfde dag in huis hebben. Dat sneller leveren wordt door veel van onze klanten gewaardeerd, maar is niet altijd nodig.

Het drukproces

Drukzo maakt voor de productie van het drukwerk gebruik van de meest hoogwaardige productielocaties van België. Ons drukproces is zowel gericht op kwaliteit als op efficiëntie. Door het drukwerk van meerdere van onze klanten te combineren op grotere drukvellen, wordt deze efficiëntie bereikt. Zo creëeren we maximaal voordeel voor onze klanten.

Kies de levertijd die bij je past

Bij het bestellen van je drukwerk, heb je meerdere keuzes voor de levertijden. Dit doen we om jou als klant maximale flexibiliteit en voordeel te bieden.

Voor 80% van de producten geldt dat wij ons drukwerk standaard op 3 werkdagen leveren. Heb je echter geen haast, dan is onze Budget levertijd van 5-7 werkdagen de beste optie. Deze levertijd geeft je de allerlaagste prijs in de markt. Dit is dus perfect voor als je geen haast hebt maar wel de laagste prijs wilt.

Heb je haast? Dan kies je voor onze Spoed levertijd van 1 werkdag. Als je voor het aanlevermoment besteld ( meestal 12.30 of 17.30 uur ), heb je je drukwerk de volgende dag al in huis. En heb je echt haast? Dan kun je met onze Superrrsnel™ optie je drukwerk zelfs dezelfde dag nog in huis hebben.

Om jouw drukwerk na het produceren snel en betrouwbaar te kunnen leveren, kiest Drukzo voor haar levering voor de hoogwaardige logistieke dienstverlening van PostNL en Valid Express (garantielevering).

Ophalen of thuisbezorgen?

Bij Drukzo kies je er eenvoudig voor om je drukwerk thuis of op je werk te laten bezorgen, of je pakket op te halen op één van de vele ophaallocaties in heel België. PostNL heeft duizenden ophaallocaties die van vroeg tot laat open zijn ( zoals bijvoorbeeld alle Albert Heijn vestigingen ), dus er is altijd een ophaallocatie bij jou in de buurt.

Laat je je drukwerk thuisbezorgen en je bent niet thuis, zal de postbode proberen om het pakket bij de buren af te leveren. Je krijgt hier altijd een briefje van in de brievenbus. Als dat niet lukt, neemt de postbezorger jouw pakket mee en laat een briefje achter. Je kunt dan zelf een nieuwe afspraak maken op het door jou gewenste tijdstip. Doe je dit niet, dan biedt de postbode het pakket nogmaals aan. Ben je dan niet thuis, wordt jouw pakket op het dichtstbijzijnde ophaalpunt bezorgd, waar je vervolgens 30 dagen hebt om jouw pakket op te halen.


PostNL: Nederland’s meest betrouwbare pakketbezorger

Als één van de weinige online drukkerijen, kiest Drukzo voor de betrouwbare diensten van PostNL voor de bezorging van ons drukwerk. PostNL is met afstand de meest betrouwbare- en innovatieve logistiek dienstverlener van België en kenmerkt zich door de uitgebreide bezorgopties. Zodoende kunnen we je drukwerk na productie bezorgen op jouw gewenste locatie en moment.

Bekijk de producten met Garantielevering

Duidelijke communicatie

Altijd op de hoogte van de status van je bestelling. Daar zorgen we bij Drukzo voor. We houden je op de hoogte van elke stap van je bestelling. Bijvoorbeeld als we jouw bestand hebben goedgekeurd en de bestelling hebben doorgezet naar productie. Of als we het pakket hebben overhandigd aan de koerier, zodat je het pakket kan volgen met je Track-and-trace code.

Inzicht in je bestelling

Via "Mijn account" heb je altijd inzicht in de laatste status van je bestelling en kun je zien hoe ver je bestellign in het proces is. Is het je toch nog niet helemaal duidelijk? Neem contact op, dan stellen we je graag op de hoogte.

Gegarandeerde levering

Drukzo garandeert op haar spoed-garantielevering ( de "Same Day" en "Gegarandeerd voor 12 uur" leveringen ) dat het drukwerk altijd op het afgesproken tijdstip aanwezig is. Is dit niet het geval, zorgen we dat dit alsnog gebeurd, of betalen we jouw geld terug. Dat is onze belofte.

Het leukste bedrijf van Nederland

Wij durven te stellen dat we niet alleen de nummer één online drukker zijn ( volgens onze klanten ), maar ook het leukste bedrijf van Nederland zijn. Hoe dat zich uit? Kom eens bij ons langs en ervaar het zelf. Passie, dat is waar het bij Drukzo om draait. En dat uit zich in alles. Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier een korte sfeerimpressie via video. De koffie staat klaar!

Meld je aan bij Drukzo
 • 100% tevredenheidsgarantie
 • Altijd een
  goed design
 • Team van 70 professionals
 • Razendsnelle levering
 • 50.000+ tevreden
  klanten
 • Gratis verzending
  vanaf € 99

Wat weerhoudt je ervan om vandaag te bestellen?

Uw naam

E-mailadres

Bedankt voor je feedback! Deze enquête is anoniem.

Kunnen we je ergens mee helpen? Ga dan naar deze pagina

Need help?