België

België (NL) België (NL)
België (FR) België (FR)
Frankrijk Frankrijk
Duitsland Duitsland
Ierland Ierland
Italië Italië
Nederland Nederland
Spanje Spanje
Zweden Zweden
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
🤑 Altijd ZO goed geprijsd
🔥 ZO snel geleverd
💯 Altijd ZO tevreden
👍 ZO goed geholpen
trustpilot
4.4

Luxe pennen bedrukken

Op zoek naar een luxe pen bij Drukzo? Ontdek onze selectie van elegante, kwalitatieve pennen met een groot schrijfcomfort. Wat dacht je van topmerken als Parker, Cross en Waterman? Kies je favoriete luxe pen, personaliseer deze eenvoudig met jouw logo en verras je relatie!

Verberg filters Toon filters

 • 2.10.2023

  alles is heel vlot verlopen.

  alles is heel vlot verlopen. Bedankt

  Mireille
 • 1.10.2023

  Snelle levering en goed druk

  Snelle levering en goed druk

  J.V.
 • 30.09.2023

  snelle service

  snelle service

  Gerdy
 • 30.09.2023

  Perfecte druk

  Perfecte druk Snelle levering

  dirk van goethem
 • 30.09.2023

  Altijd in orde !

  Steeds tevreden van drukzo !

  david
 • 30.09.2023

  Zeer snelle levering

  Zeer snelle levering. Zelfs enkele dagen voor de geplande. Goede kwaliteit van het drukwerk.

  Guy - Pro Industries

Veelgestelde vragen

Wat maakt een luxe pen bijzonder?

Een luxe pen wordt doorgaans gekenmerkt door hoogwaardige materialen, vakmanschap van superieure kwaliteit, oog voor detail en draagt vaak een prestigieus merk. Deze pennen zijn ontworpen om een superieure schrijfervaring te bieden en zijn vaak gemaakt van premium materialen zoals edelmetalen, exotisch hout of hoogwaardige harsen.

Hoe kies ik de juiste luxe pen voor mijn behoeften?

Houd rekening met factoren zoals je schrijfstijl, voorkeur voor het gewicht en de balans van de pen, de gewenste materiaalkeuze van de pen en je budget. Het is ook handig om indien mogelijk verschillende pennen persoonlijk uit te proberen, zodat je degene kunt vinden die het meest comfortabel aanvoelt in je hand.

Welke verschillende soorten materialen worden er gebruikt voor luxe pennen?

Bij Drukzo worden luxe pennen gemaakt van verschillende materialen, zoals edelmetalen (goud, zilver), acryl en zelfs unieke materialen zoals koolstofvezel of hout. Elk materiaal heeft zijn eigen esthetische aantrekkingskracht en eigenschappen.

Wat is de beste manier om een luxe pen te verzorgen en onderhouden?

Om een luxe pen in goede staat te houden, is het belangrijk om deze niet te laten vallen, weg te houden van extreme temperaturen en regelmatig schoon te maken. Gebruik een zachte doek of een speciale penreiniger om de pen af te nemen en bewaar deze in het etui ter bescherming wanneer je hem niet gebruikt.

Wat is het verschil tussen een vulpen en een balpen?

Vulpennen gebruiken vloeibare inkt die via een penpunt wordt afgegeven en vereisen minder druk om te schrijven, wat zorgt voor een soepele en expressieve schrijfervaring. Balpennen daarentegen gebruiken een kleine roterende bal om de inkt af te geven en zijn handiger voor dagelijks gebruik omdat ze minder onderhoud vereisen en op verschillende oppervlakken kunnen schrijven.

Kan ik elk type inkt gebruiken in een luxe vulpen?

Het wordt over het algemeen aanbevolen om hoogwaardige vulpeninkten te gebruiken die specifiek zijn geformuleerd voor vulpennen. Deze inkt stroomt soepel, verstopt de pen niet en helpt om de prestaties ervan te behouden. Vermijd het gebruik van Oost-Indische inkt of kalligrafie-inkten, omdat deze vulpennen kunnen beschadigen.

Kunnen luxe pennen gebruikt worden voor dagelijks schrijven?

Ja, luxe pennen kunnen gebruikt worden voor dagelijks schrijven. Hoewel sommige luxe pennen mogelijk meer delicaat zijn of geschikt voor speciale gelegenheden, zijn er veel luxe pennen die ontworpen zijn voor regelmatig gebruik en moeiteloos dagelijkse schrijftaken aankunnen.

Hoe lang gaat de inkt mee in een luxe vulpen?

De inktcapaciteit van een vulpen kan variëren, afhankelijk van het ontwerp en het vulmechanisme van de pen. Sommige pennen hebben grotere inktreservoirs en kunnen enkele weken of zelfs maanden meegaan, terwijl andere vaker moeten worden bijgevuld.

Zijn luxe pennen geschikt als cadeau?

Ja, luxe pennen zijn uitstekende cadeaus vanwege hun elegantie, vakmanschap en de gevoel van belang en persoonlijke touch die ze overbrengen. Ze zijn met name geschikt voor gelegenheden zoals afstuderen, promoties, verjaardagen of mijlpalen.