De actiecode is toegevoegd aan je winkelmandje Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Alle producten
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
500,000+ happy customers 500.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid 100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat Altijd hulp op maat
trustpilot
4.5

Meer accessoires

Op zoek naar nog meer manieren om accessoires te personaliseren? Bekijk ons assortiment handschoenen, horloges, spiegels en meer.

Van ons blog.

Drukzo werd gelanceerd met één grote missie; waardoor het bestellen van drukwerk gemakkelijk is voor iedereen, overal. Uit onze eigen persoonlijke ervaringen kwamen we erachter dat het echt geen gemakkelijke taak was om drukwerk te bestellen, en daarom hebben we een blog gemaakt met nuttige en inspiratieartikelen & een YouTube channel gevuld met video's om je volgende printopdracht supergemakkelijk te maken!

Waarom kiezen voor bedrukte handschoenen, horloges of zakspiegels?

Het personaliseren van accessoires is altijd een goed idee, niet alleen om je bedrijf meer zichtbaarheid te geven. Wanneer je je logo, bedrijfsnaam of eigen ontwerp op artikelen als handschoenen, horloges en zakspiegels laat drukken, zorg je ervoor dat je merk in het geheugen van de mensen blijft hangen. Hoe vaak per dag vragen we ons niet af hoe laat het is, om vervolgens krampachtig in elke broekzak naar onze telefoon te zoeken? Zou het niet makkelijker zijn als je horloges zou dragen, smaakvol gepersonaliseerd met jouw slimme ontwerp? Op deze manier zijn de mensen die je aangepaste horloges dragen niet alleen stijlvoller, ze denken ook aan je merk elke keer dat ze naar de tijd kijken.
Hetzelfde geldt voor gepersonaliseerde handschoenen. Meer nog dan een horloge om onze pols, begeleiden handschoenen al onze bewegingen en blijven ze altijd in het zicht. Zeker in het geval van de Touchgloves van Drukzo omdat ze ook werken met smartphones. Je bedrukte ontwerp kan lang op ieders handen blijven zitten en mensen tegelijkertijd warm houden. Perfect voor een duurzaam en praktisch accessoire om weg te geven aan je klanten, werknemers of zakenpartners.
  • Kwaliteitspapier, prachtige kleuren en snelle levering voor een eerlijke prijs.

    Ilse Knollem
  • PERFECTE SERVICE, EIGEN BESTANDSCONTROLE ! SUPER.

    Mark Dijk
  • Door een samenloop van omstandigheden was mijn bestelling zoek geraakt deel was het mijn fout nl er stond een fout in mijn mail-adres waardoor ze deze niet onmiddellijk konden terug vinden maar ze hebben er alles an gedaan om dit op te lossen en met groot succes vandaar dat ik zéér tevreden ben over de service die geleverd is .

    Wiily Vanherck

Misschien ben je ook geïnteresseerd in...

Start chat

Ik regel alles,
bestel via mij!

or