De actiecode is toegevoegd aan je winkelmandje Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
500,000+ happy customers 500.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid 100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat Altijd hulp op maat
trustpilot
4.5

MEUKAART FORMATEN

Alles over
Menukaart Formaten

Welk menukaart formaat is de juiste voor jou?

Menukaarten zijn een essentieel onderdeel van elke restaurant, bar of food-truck. Het is niet alleen een functioneel product, dat je gebruikt voor het weergeven van eten en drinken, maar het is ook een goede manier om je gasten trek in je eten te laten krijgen. De menukaart is vaak een weerspiegeling van het restaurant en de kwaliteit van het eten, dus het is belangrijk dat het duidelijk en goed ontworpen is. Door aandacht en tijd te stoppen in het maken van je menukaarten, kan je uiteindelijk meer verkoop genereren en ervoor zorgen dat bepaalde gerechten vaker gekozen worden dan andere.

Het kiezen van de juiste menukaart is echter niet makkelijk. Bij Drukzo vind je enorm veel verschillende formaten menukaarten. Wat het juiste formaat voor jou is hangt af van wat voor soort bedrijf je hebt en wat je doel is.

Voor restaurants is het gebruikelijk om voor grotere menukaarten te gaan. Deze zijn professioneler en je kan er een uitgebreid ontwerp op kwijt. Gebruik daarom een A4, A3, Carré L of X-long formaat. Je kan deze menu's aan je gasten geven als ze binnenkomen en ze plaatsgenomen hebben.

Voor bars en fast food restaurants met een gelimiteerd of standaard menu, is een medium formaat menu ideaal. Het grootste voordeel hiervan is dat de menukaarten op de tafels of aan de bar gelaten kunnen worden. Formaten die hier perfect voor zijn zijn A5, A6, DIN L (US), A-long, en Carré M formaat menukaarten.

Er is ook een nóg kleiner formaat beschikbaar, dat vergelijkbaar gebruikt kan worden als de formaten hiervoor. Deze formaten zijn het A7 formaat en het Carré small formaat. Deze formaten worden vooral gebruikt als tafelbordjes, coupons, of aanbiedingen naast de menukaarten. Je kan er bijvoorbeeld speciale gerechten of aanbiedingen op vermelden en die op de tafels laten.

Hieronder is een lijst met de verschillende menukaart formaten voor jouw print referentie.

Ontdek meer over verschillende menukaart formaten

A3 Menukaarten

A3 Menukaarten

A3 Menukaarten

A3 Menukaart afmetingen:
420 x 297 mm
84.1 x 11.89 cm
42 x 29.7 in

Lees meer
A4 Menukaarten

A4 Menukaarten

A4 Menukaarten

A4 Menukaart afmetingen:
210 x 297 mm
21 x 29.7 cm
8.3 x 11.7 in

Lees meer
A5 Menukaarten

A5 Menukaarten

A5 Menukaarten

A5 Menukaart afmetingen:
148 x 210 mm
14.8 x 21 cm
5.83 x 8.27 in

Lees meer
A6 Menukaarten

A6 Menukaarten

A6 Menukaarten

A6 Menukaart afmetingen:
105 x 148 mm
10.5 x 14.8 cm
4.13 x 5.83 in

Lees meer
Carré L Menukaarten

Carré L Menukaarten

Carré L Menukaarten

Carré L Menukaart afmetingen:
210 x 210 mm
21 x 21 cm
8.26 x 8.26 in

Lees meer
Carré M Menukaarten

Carré M Menukaarten

Carré M Menukaarten

Carré M Menukaart afmetingen:
148 x 148 mm
14.8 x 14.8 cm
5.83 x 5.83 in

Lees meer
Carré S Menukaarten

Carré S Menukaarten

Carré S Menukaarten

Carré S Menukaart afmetingen:
105 x 105 mm
10.5 x 10.5 cm
4.13 x 4.13 in

Lees meer

Voordat je gaat...

Het lezen van informatie over de verschillende beschikbare menukaart formaten, krijg je een beter beeld over wat er allemaal mogelijk is en zal het je helpen om het perfecte menukaart formaat voor jouw marketing doelen uit te kiezen. Stuur ons gerust een bericht als je meer over de verschillende menukaart formaten wilt weten, of vraag een offerte aan.

Dit zeggen onze klanten

Uitstekende klantenservice Michael Van Roosbroeck 22.07.2021

Klantenservice-medewerkers Quinten en Maxime hielpen mij meteen verder via de chat, met concrete antwoorden op mijn (nochtans niet zo eenvoudige) vragen. 'n Heel erg aangename ervaring!

Superservice! Richard 20.07.2021

Drukzo heeft mij super geholpen. Ze gaan altijd net wat verder om mee te denken. Een productie kon ik op het laatste moment nog aanpassen zodat ik mijn klant blij kon maken. Toppers!

in the end it was wonderfull Matthias Decleer 20.07.2021

I was a bit frustrated because uploading the file didn't seem to be to hard, but in the end there were some troubles with the quality of the picture, format of the picture, etc.. I got help from Andrea Veldhuysen, and she was really friendly and guided me through the whole proces. I would definitely recommend drukzo. The result is wonderfull!

Wat weerhoudt je ervan om vandaag te bestellen?

Uw naam

E-mailadres

Bedankt voor je feedback! Deze enquête is anoniem.

Kunnen we je ergens mee helpen? Ga dan naar deze pagina

Need help?