0
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
500.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat
trustpilot
4.3

MEUKAART FORMATEN

Alles over <br> Menukaart Formaten

Alles over
Menukaart Formaten

Welk menukaart formaat is de juiste voor jou?

Menukaarten zijn een essentieel onderdeel van elke restaurant, bar of food-truck. Het is niet alleen een functioneel product, dat je gebruikt voor het weergeven van eten en drinken, maar het is ook een goede manier om je gasten trek in je eten te laten krijgen. De menukaart is vaak een weerspiegeling van het restaurant en de kwaliteit van het eten, dus het is belangrijk dat het duidelijk en goed ontworpen is. Door aandacht en tijd te stoppen in het maken van je menukaarten, kan je uiteindelijk meer verkoop genereren en ervoor zorgen dat bepaalde gerechten vaker gekozen worden dan andere.

Het kiezen van de juiste menukaart is echter niet makkelijk. Bij Drukzo vind je enorm veel verschillende formaten menukaarten. Wat het juiste formaat voor jou is hangt af van wat voor soort bedrijf je hebt en wat je doel is.

Voor restaurants is het gebruikelijk om voor grotere menukaarten te gaan. Deze zijn professioneler en je kan er een uitgebreid ontwerp op kwijt. Gebruik daarom een A4, A3, Carré L of X-long formaat. Je kan deze menu's aan je gasten geven als ze binnenkomen en ze plaatsgenomen hebben.

Voor bars en fast food restaurants met een gelimiteerd of standaard menu, is een medium formaat menu ideaal. Het grootste voordeel hiervan is dat de menukaarten op de tafels of aan de bar gelaten kunnen worden. Formaten die hier perfect voor zijn zijn A5, A6, DIN L (US), A-long, en Carré M formaat menukaarten.

Er is ook een nóg kleiner formaat beschikbaar, dat vergelijkbaar gebruikt kan worden als de formaten hiervoor. Deze formaten zijn het A7 formaat en het Carré small formaat. Deze formaten worden vooral gebruikt als tafelbordjes, coupons, of aanbiedingen naast de menukaarten. Je kan er bijvoorbeeld speciale gerechten of aanbiedingen op vermelden en die op de tafels laten.

Hieronder is een lijst met de verschillende menukaart formaten voor jouw print referentie.

Ontdek meer over verschillende menukaart formaten

A3 Menukaarten

A3 Menukaarten

A3 Menukaarten

A3 Menukaart afmetingen:
420 x 297 mm
84.1 x 11.89 cm
42 x 29.7 in

Lees meer
A4 Menukaarten

A4 Menukaarten

A4 Menukaarten

A4 Menukaart afmetingen:
210 x 297 mm
21 x 29.7 cm
8.3 x 11.7 in

Lees meer
A5 Menukaarten

A5 Menukaarten

A5 Menukaarten

A5 Menukaart afmetingen:
148 x 210 mm
14.8 x 21 cm
5.83 x 8.27 in

Lees meer
A6 Menukaarten

A6 Menukaarten

A6 Menukaarten

A6 Menukaart afmetingen:
105 x 148 mm
10.5 x 14.8 cm
4.13 x 5.83 in

Lees meer
Carré L Menukaarten

Carré L Menukaarten

Carré L Menukaarten

Carré L Menukaart afmetingen:
210 x 210 mm
21 x 21 cm
8.26 x 8.26 in

Lees meer
Carré M Menukaarten

Carré M Menukaarten

Carré M Menukaarten

Carré M Menukaart afmetingen:
148 x 148 mm
14.8 x 14.8 cm
5.83 x 5.83 in

Lees meer
Carré S Menukaarten

Carré S Menukaarten

Carré S Menukaarten

Carré S Menukaart afmetingen:
105 x 105 mm
10.5 x 10.5 cm
4.13 x 4.13 in

Lees meer

Voordat je gaat...

Het lezen van informatie over de verschillende beschikbare menukaart formaten, krijg je een beter beeld over wat er allemaal mogelijk is en zal het je helpen om het perfecte menukaart formaat voor jouw marketing doelen uit te kiezen. Stuur ons gerust een bericht als je meer over de verschillende menukaart formaten wilt weten, of vraag een offerte aan.

Dit zeggen onze klanten

Mijn bestelling voor een vlag. Hugo Matten 13.01.2022

Ik heb onlangs een vlag laten maken en ben super tevreden met het eind resultaat en de snelle levering!. En niet onbelangrijk, ik werd goed geholpen en geïnformeerd in de voorbereiding van mijn ontwerp! Dank je wel ‘Drukzo’!

Topper! Mooie druk, mooi afgewerkt. Heidi 10.01.2022

Nog vòòr ik een bestelling plaatste toetste ik even via de chatbox af hoe de communicatie verliep bij een 10-tal vragen. Het was namelijk de eerste keer dat ik boek online wilde laten drukken. Het gesprek liep vlot en ik kreeg duidelijke uitleg over hoe het in zijn werk gaat. De boeken werden op de afgesproken datum geleverd in een stevige verpakking. Het resultaat mag gezien worden! Mooie zuivere druk ondanks een aantal minder kwalitatieve foto's uit de oude doos. Ik heb wel voor het zwaarste papier met glans genomen. Stevig ingebonden en mooi afgewerkt. Maw zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding 👍

Perfect drukwerk! Perfecte service! Lieve Witvrouwen 29.12.2021

Drukzo levert telkens weer perfect drukwerk! Ik maak zowel privé als professioneel regelmatig gebruik van hun voortreffelijke diensten. Ik waardeer enorm de extra service via chat. Quinten maakte het verschil op het moment dat mijn bestelling EVEN "verloren" was bij de Post. Wat een service, wat een klantvriendelijkheid! TOP!

Wat weerhoudt je ervan om vandaag te bestellen?

Uw naam

E-mailadres

Bedankt voor je feedback! Deze enquête is anoniem.

Kunnen we je ergens mee helpen? Ga dan naar deze pagina