0
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
500.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat
trustpilot
4.3

Zonder moeite al uw drukwerk
van A tot Z geregeld

Meld je aan voor Drukzo Printmanagement.

Meld je aan

Drukwerk voor de MKB'er

Drukzo Printmanagement is een aparte tak binnen Drukzo die zich bezig houdt met verzorgen van drukwerk en aanverwante diensten voor bedrijven en instellingen die hier geen omkijken naar willen hebben, maar wel scherpe voorwaarden wensen. Door onze jarenlange ervaring als ervaren drukwerkspecialisten en printmanagement bedrijf ( tot onze groep behoort een van de grootste printmanagement bedrijven van Europa, weten wij op welke wijze wij uw bedrijf of instelling optimaal kunnen bedienen.

Uw bedrijfsdrukwerk, volledig verzorgd

Wij nemen uw drukwerk en aanverwante diensten geheel uit handen. Uw bestellingen plaatst u zowel gemakkelijk online ( indien gewenst ) of “gewoon” via email, telefoon of persoonlijk. Uiteraard krijgt u een vaste drukwerkadviseur met jarenlange ervaring in de markt. Daarnaast is er een team van specialisten beschikbaar met een specialist in iedere discipline. Omdat we zeker zijn van de kwaliteit en service die we leveren, bieden we al onze printmanagement klanten een 100% tevredenheidsgarantie. Wanneer er een probleem ontstaat, lossen we dat direct op en kijken we pas later naar wat de oorzaak is. Die no-nonse aanpak, dat is misschien de reden waarom ruim 150.000 bedrijven en instellingen de afgelopen jaren hun drukwerk en aanverwante diensten door ons lieten verzorgen.

Kwaliteit en ervaring

Bij Drukzo Printmanagement heeft iedere klant een eigen drukwerkadviseur met jarenlange ervaring in de markt. Daarnaast is er een dedicated team beschikbaar met een specialist in iedere discipline. Omdat we zeker zijn van de kwaliteit en service die we leveren bieden we al onze MKB-klanten een 100% tevredenheidsgarantie: niet goed is geld terug. Dat is misschien
de reden dat 50.000 tevreden klanten u al voor gingen.


Gegarandeerde besparing op uw drukwerk

Ons Printmaangement team geeft u de garantie dat wij tot wel 65% op uw drukwerk kunnen besparen. Daarom bieden we u een gratis PrintPlan aan. Hierin doen wij gratis een analyse en aanbelevingen op basiss van uw actuele drukwerkbehoefte. No cure, no pay!

Snelle leveringen

We begrijpen dat een deadline soms onverwacht snel dichtbij komt. Daarom is 95% van ons assortiment al in een of twee werkdagen leverbaar.

Same-Day levering mogelijk

Bovendien bieden we een unieke same-day service aan voor het geval zich een acute noodzaak voor doet.

Opsplitsen, opslag en distributie

Daarnaast zijn onze leveringen uiterst flexibel: we kunnen uw order opsplitsen per locatie en bieden opslag en distributie als extra dienstverlening aan.

Meld je aan bij Drukzo Printmanagement!

Drukzo Printmanagement is alleen beschikbaar voor MKB-bedrijven. Daarom vragen we u de onderstaande gegevens in te vullen, zodat we deze kunnen verifiëren dat je tot deze doelgroep behoort. Daarna staan met alle bovenstaande ervices voor je klaar.

  • Niet goed, geld terug
  • Altijd een goed design
  • Persoonlijk
  • Gegarandeerde
    kwaliteit & levertijd
  • 150.000+ tevreden
    klanten
  • Gratis verzending in heel België

Wat weerhoudt je ervan om vandaag te bestellen?

Uw naam

E-mailadres

Bedankt voor je feedback! Deze enquête is anoniem.

Kunnen we je ergens mee helpen? Ga dan naar deze pagina