De actiecode is toegevoegd aan je winkelmandje Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Alle producten
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
500,000+ happy customers 500.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid 100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat Altijd hulp op maat
trustpilot
4.7
Let op: Wij zijn gewoon open! Doordat onze vervoerders het wat drukker hebben in deze huidige periode van het jaar kan je pakket wat vertraging oplopen. (Meer info)
Back

Mondkapjes voor kinderen met een Ruimteontwerp

Mis deze deal niet!
Prijsverlaging! 15% KORTING OP DIT PRODUCT
Gebruik code: SOLDEN19
Aanlever & product informatie

Een pauze nemen van de aarde klinkt nu nog niet zo slecht, en hoewel we geen ruimteschip voor je kunnen drukken, kunnen we wel de ruimte een beetje dichterbij brengen. Verras de kleintjes met mondkapjes die de ruimte afbeelden en laat hun verbeelding hun gang gaan. Deze mondkapjes zijn niet alleen een leuke onderbreking van de standaard, gewone mondkapjes. Maar ze zijn ook gemaakt met ongelooflijk zachte microvezels en duurzame elastieken om ze op hun plaats te houden. Hierdoor zijn ze het toppunt van bescherming, comfort en door onze ontweroen, stijl. Let op: We raden daarom aan deze mondkapjes alleen voor persoonlijke doeleinden te gebruiken. Voor meer informatie, bekijk onze FAQ's. Hoewel als je mondkapjes wilt hebben met je eigen gepersonaliseerde ontwerp kun je ze hier vinden!

  • Extra zacht & comfortabel
  • Hypoallergeen
  • Herbruikbaar

Een design opsturen is heel eenvoudig. Volg onze instructies en upload gemakkelijk jouw ontwerp. Klik op de instructies voor meer informatie.

Bekijk alle aanleverspecificaties voor dit product

Om het perfecte ontwerp te maken, hebben we enkele duidelijke sjablonen/voorbeelden gemaakt. Hieronder vind je de meest populaire sjablonen. Klik op onderstaande link om alle sjablonen te bekijken.

Bekijk alle templates voor mondkapjes voor kinderen met een ruimteontwerp

Hieronder vind je de belangrijkste specificaties:

2 Kies je leverdatum

Staat je gewenste oplage er niet bij?

Wil je een oplage die niet staat aangegeven? Vul hieronder in hoeveel stuks je wilt en we selecteren de beste optie voor je!

Zaterdag leveringen vinden alleen plaats op consumenten adressen. Indien je op een bedrijfsadres zit, kan je pakket later komen.

Totaal:

€ -

Weet je zeker dat je geen snellere levering wilt?