België

België (NL) België (NL)
België (FR) België (FR)
Frankrijk Frankrijk
Duitsland Duitsland
Ierland Ierland
Italië Italië
Nederland Nederland
Spanje Spanje
Zweden Zweden
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
🤑 Altijd ZO goed geprijsd
🔥 ZO snel geleverd
💯 Altijd ZO tevreden
👍 ZO goed geholpen
trustpilot
4.4

Muismat bedrukken

Draadloos opladen, geschikt voor het gamen, of gewoon op kantoor! Muismatten met logo zijn het ideale relatiegeschenk en herinneren de ontvanger aan jouw merk.

Inspiratie van onze blog

We willen drukwerk bestellen eenvoudig maken voor iedereen! Je hoeft geen professional te zijn om mooi drukwerk te bestellen, maar een beetje hulp kan geen kwaad. Op onze blog vind je artikelen die jou helpen bestanden te ontwerpen en drukklaar te maken. Daarnaast vind je nuttige en inspirerende informatie over printen, ontwerpen en onze producten. Bekijk je liever een video? Bezoek ons YouTube kanaal, boordevol tips en handige uitlegvideo’s.

Relatiegeschenken bedrukken om jouw merk te boosten

Bedrijven bestaan uit mensen; mensen houden ervan om iets te krijgen. Als het aankomt op effectieve marketing, is het belangrijk dat het middel origineel en creatief is. Een grootschalige televisiecampagne is een optie, maar relatiegeschenken met logo helpen achter de schermen mee aan jouw merkbeleving! Als je investeert in iets als relatiegeschenken bedrukken, investeer je in een marketingmethode die waarde toevoegt voor jouw klanten. Een blijvend product, een herinnering aan jouw merk. Originele relatiegeschenken kunnen een stuk meer te weeg brengen dan je denkt!

Relatiegeschenken met logo voor exposure

Bedrukte relatiegeschenken werken goed omdat deze strategie focust op jouw doelgroep, wat deze kan gebruiken en misschien zelfs nodig heeft. Mensen zijn veel sneller geneigd om op iets opvallends te reageren, zoals relatiegeschenken met logo. Verras de menigte met een origineel cadeautje en laat ook jouw relatiegeschenken bedrukken!

Gepersonaliseerde geschenken zijn een goede kans om meer omzet en een betere relatie met jouw klant te genereren. Je helpt ze hierbij herinneren dat jouw merk waarde kan toevoegen en dat je net dat ene stapje meer zult zetten. Bovendien kunnen nuttige en originele relatiegeschenken jouw naam dragen! Relatiegeschenken met logo die worden verspreid en daadwerkelijk worden gebruikt, zijn extra exposure voor dezelfde prijs.

Originele geschenken kunnen uiteindelijk zelfs een goedkopere methode van promotie zijn dan het in eerste instantie lijkt. Omdat deze vaak opnieuw worden gebruikt, is de cost per impression lager dan met digitale of social campagnes. Bovendien werkt relatiegeschenken bedrukken en daarna uitdelen ook prima als klantbinding met jouw merk! Het weggeven van originele relatiegeschenken, zowel online als offline, helpt jouw klanten en relaties herinneren dat ze belangrijk voor je zijn. Je geeft op die manier een positieve branding mee voor jouw bedrijf, dat gericht is op functionaliteit en een goede ervaring.

Originele relatiegeschenken in de echte wereld

Er zijn genoeg creatieve en interessante manieren om gepersonaliseerde geschenken te gebruiken voor extra exposure of merkbeleving. Geef bijvoorbeeld een opvallend item weg tijdens een conferentie met concurrenten. Ze onthouden het item zeker, terwijl ze in een omgeving met jouw concurrenten zijn. Zo spring je er tussenuit!

Een andere manier is om jouw trouwe of beste klanten wat relatiegeschenken met logo te geven. Die hebben ook de grootste kans om jouw merk te dragen – al is het maar met een relatiegeschenk. Heb je iets in ons assortiment gevonden dat echt bij jouw merk past? Dan kun je het zelfs als beloning gebruiken als iemand een upgrade doet naar een premium model of service!

Bedrukte relatiegeschenken hebben ook meer kans om gedeeld te worden op social media. Merk je dat jouw relatiegeschenken het goed doen? Gebruik ze dan voor een give-away! Zo kun je bijvoorbeeld met een actie ook nog eens een hoop e-mailadressen verkrijgen voor wat digitale marketing.

Bedrukte relatiegeschenken toepassen

Het belangrijkste met relatiegeschenken bedrukken is kwaliteit. Wil je jouw merk een boost geven, kom dan niet met een product dat niet goed in elkaar zit. Juist bedrukte relatiegeschenken kunnen jouw merk die boost geven, maar ook juist niet geven omdat als het item stuk gaat, jouw logo erop staat. Je moet jouw klanten overtuigen van en herinneren aan jouw waarde en kwaliteit. Drukzo helpt je hierbij! Wij selecteren alleen de beste producten met de hoogste kwaliteit print. Samen kunnen we een uniek en pakkend design voor jouw producten maken – en zo werken aan jouw merkbeleving!
 • 24.09.2023

  Duidelijke instructies

  Duidelijke instructies. Verzorgd drukwerk.. snelle afhandeling.

  Marc Luypaert
 • 23.09.2023

  Exact zoals ik het ontwerp gemaakt had…

  Exact zoals ik het ontwerp gemaakt had via hun website en geleverd op de dag dat vooropgesteld was. Zeer goede druk!

  Nico De Baere
 • 23.09.2023

  Weer prima kwaliteit

  Weer prima kwaliteit. Geniete brochures. Zelfs een dag eerder geleverd dan gepland.

  Vital Craeninckx
 • 23.09.2023

  Kwaliteit voldeed aan mijn verwachting

  Kwaliteit voldeed aan mijn verwachting. Mooie afwerking, kwalitatieve druk. Stevig ingepakt.

  Elias Jonkers
 • 22.09.2023

  Super opvolging en behulpzaam in de…

  Super opvolging en behulpzaam in de chat. Eindproduct is ook helemaal top.

  klant
 • 22.09.2023

  Goede service!

  Goede begeleiding bij het ontwerpen van mijn Raamsticker en geleverd zoals afgesproken. Heel tevreden!

  moderne kunst Verstegen