De actiecode is toegevoegd aan je winkelmandje Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Alle producten
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
500,000+ happy customers 500.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid 100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat Altijd hulp op maat
trustpilot
4.5

Laat zien dat je
weer open bent

Geef je zaak een boost en verander je winkel of restaurant tijdelijk in een afhaalpunt! Wij hebben de nodige producten voor je op een rijtje gezet en tijdelijk extra scherp geprijsd. Samen komen we sterker uit deze crisis!

Laat zien dat je als ondernemer weer open bent met buitenreclame

Laat je klanten weten dat je weer open bent en dat ze welkom zijn. Wij helpen je graag met je promotie, daarom ontvang je nú 15% korting op de producten hieronder die je zowel buiten als binnen kan gebruiken. Met deze producten informeer je jouw klanten, personeel en omgeving van de maatregelen die gelden binnen jouw pand.

Maak je klaar voor click en collect!

Alles om van je winkel of restaurant een afhaalpunt te maken.

Zorg voor een veilige werkvloer
en winkelomgeving!

Ontdek al onze kant-en-klare producten om je klanten en personeel te informeren over de maatregelen in jouw winkel of bedrijfspand. Bonus: je hebt geen ontwerp nodig, die hebben we al voor je geregeld!

Van ons blog.

Drukzo is gelanceerd met één grote missie; het toegankelijk maken van printen voor iedereen en overal. Uit onze persoonlijke ervaringen ontdekten we dat het geen makkelijke taak was om printdiensten te bestellen, daarom hebben we een blog gecreëerd die vol staat met nuttige en inspirerende artikelen en een YouTube kanaal die vol staat met video's om je volgende printopdracht super gemakkelijk te laten verlopen!

  • Perfecte service en hulp

    Bjorn Vankeirsbilck
  • Goede klantenservice, telkens direct antwoord op al mijn vragen! Levering was ook top: sneller dan voorzien!

    Heleen Vanhoucke
  • A regular delivery is only 5 days, we got great printing quality on a budget price. Thank you very much for making our little booklet possible!

    AM
Start chat

Ik regel alles,
bestel via mij!

or