België

België (NL) België (NL)
België (FR) België (FR)
Frankrijk Frankrijk
Duitsland Duitsland
Ierland Ierland
Italië Italië
Nederland Nederland
Spanje Spanje
Zweden Zweden
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
🤑 Altijd ZO goed geprijsd
🔥 ZO snel geleverd
💯 Altijd ZO tevreden
👍 ZO goed geholpen
trustpilot
4.4
Non-profitprogramma

Non-profitprogramma

Verbeter de wereld!

Laten we samen werken aan een betere wereld

Bij Drukzo zijn we zeer cultuurgedreven, gemotiveerd door impact en gefocust op het bouwen van een betere toekomst. We houden van diversiteit en verbetering en we geven graag terug. We geloven dat het onze verantwoordelijkheid is om lokale iniatieven, instanties, sportclubs en vrijwilligers- en non-profitorganisaties te steunen. Daarom bieden we een non-profit- en liefdadigheidsprogamma aan met voordeligere prijzen. Speciaal voor iedereen die samen met ons werken aan een betere toekomst. Op zoek naar onze steun?
Vind hieronder meer informatie!

Het non-profitprogramma van Drukzo is specifiek bedoeld voor goede doelen en stichtigingen. Om in aanmerking te komen, moet jouw organisatie erkend worden als goed doel, non-profit- of niet-gouvernementele organisatie of als stichting voor maatschappelijke verandering in het land waar je gevestigd bent.

De bestandsgrootte moet kleiner zijn dan 25mb

  Onze motivatie om jou te steunen

  Wij geven om onze samenleving en het milieu. Omdat daden meer zeggen dan woorden,
  delen we graag hoe wij bijdragen aan een betere wereld.

  Duurzaamheid

  Duurzaamheid

  We zijn momenteel druk bezig onze impact op het milieu te beperken, duurzame consumptie aan te moedigen en onze kantoren duurzamer te maken. Wij geloven dat de duurzaamheid de toekomst is. We steunen graag verenigingen die werken aan een betere, groenere en duurzamere wereld.

  Mensenrechten

  Mensenrechten

  Onze cultuur is het stralende middelpunt van Drukzo: we hechten veel waarde aan diversiteit , gelijke kansen en het naleven van de mensenrechten. We zijn een divers team, vertegenwoordigt door meer dan 20 landen en elke dag bezig met verbetering. We brengen graag mensen samen binnen ons bedrijf en willen jou helpen hetzelfde te doen.

  Gezondheid & sport

  Gezondheid & sport

  Gezondheid is voor ons van fundamenteel belang. Of het nu door middel van onze stabureaus, bootcamps, energieke vitaliteitsweken of fitnessplannen is. We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om actief en energiek te blijven. Daarom steunen we graag sportclubs en verenigingen met hetzelfde doel!

  Vrijwilligerswerk

  Vrijwilligerswerk

  Wij motiveren ons team om tijd vrij te maken voor vrijwilligerswerk met onze HelloVolunteer-dagen! In het verleden hebben we onder andere ondernemingsklassen voor kinderen, schoonmaakacties en hondenuitlaat-wandelingen georganiseerd. Kan jouw organisatie wel een extra paar handen gebruiken? Neem vooral contact met ons op! Wie weet kunnen we binnenkort helpen!

  Ontdek onze producten voor goede doelen

  Ontdek onze producten voor goede doelen

  De favoriete producten van
  non-profitorganisaties

  Hoe werkt het?

  Neem contact met ons op

  Neem contact met ons op

  Vul het contactformulier in met al je gegevens, zodat ons team jouw organisatie kan verifiëren.

  Sluit je aan bij de gemeenschap

  Sluit je aan bij de gemeenschap

  Ons team controleert jouw non-profitorganisatie. Kom je in aanmerking? Je ontvangt een bevestigingse-mail met het goede nieuws!

  Krijg kortingen & verbeter de wereld

  Krijg kortingen & verbeter de wereld

  Na de bevestiging krijg je automatisch 10% korting op elke bestelling. Vergroot je zichtbaarheid, laat je merk groeien en creëer een betere toekomst!

  Duurzaam<br>
drukwerk

  Duurzaam
  drukwerk

  Bekijk ons brede assortiment duurzame producten en doe jezelf en de wereld een groot plezier!

  Veelgestelde vragen

  Is het non-profitprogramma van Drukzo gratis?

  Yes! De non-profit status geeft je gratis toegang tot kortingen op onze producten.

  Hoe vraag ik de non-profitkorting aan?

  Vul het aanmeldingsformulier in en ons team controleert of je in aanmerking komt. Zodra de controle gedaan is, krijg je een bevestigingse-mail van ons team. Daarna kun je direct afgeprijsde producten bestellen om jouw doel te promoten en je boodschap te verspreiden!

  Ik heb het aanvraagformulier verstuurd. Wanneer hoor ik terug?

  Bedankt voor je aanvraag! Je hoort binnen 2 tot 3 werkdagen van ons terug.

  Wat zijn de algemene voorwaarden van het non-profitprogramma?

  Je gaat akkoord om vragen van Drukzo te beantwoorden over de aard van je organisatie en hoe jullie gebruik maken van onze services. Als je de vragen beantwoordt of mee doet aan een casestudy over het non-profitprogramma, geef je Drukzo toestemming om deze informatie te gebruiken en te publiceren.

  Welke organisaties komen niet in aanmerking voor deze korting?

  De volgende organisaties komen niet in aanmerking:
  -Religieuze organisaties die uitsluitend bestaan om het geloof in een bepaald godsdienst te verspreiden of die geen diensten verlenen aan mensen buiten een bepaald geloof
  -Wetgevende en politieke organisaties
  -vermogensfondsen of financiële diensten
  -Overheidsinstellingen of -agentschappen
  -Organisaties die discriminatie op grond van leeftijd, etniciteit, geslacht en/of gender, afkomst, beperking, huidskleur, uiterlijk, religie, seksuele geaardheid of sociaaleconomische achtergrond bepleiten, ondersteunen of stimuleren, komen niet in aanmerking. Organisaties moeten bereid en in staat zijn te verklaren dat zij niet discrimineren op de bovengenoemde gronden om te kunnen deelnemen
  Heb je hulp nodig? We zijn online!
  Chat met ons