België

België (NL) België (NL)
België (FR) België (FR)
Frankrijk Frankrijk
Duitsland Duitsland
Ierland Ierland
Italië Italië
Nederland Nederland
Spanje Spanje
Zweden Zweden
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
🤑 Altijd ZO goed geprijsd
🔥 ZO snel geleverd
💯 Altijd ZO tevreden
👍 ZO goed geholpen
trustpilot
4.4
Altijd het perfecte ontwerp
<br>
bij Drukzo

Altijd het perfecte ontwerp
bij Drukzo

Creëer je eigen ontwerp eenvoudig online of krijg professionele en persoonlijke hulp van onze grafische ontwerpers.
Al jouw ontwerpwensen, zo geregeld.

Creëer het perfect ontwerp bij Drukzo

Wil je jouw branding perfectioneren? Zoek niet verder! Onze gebruiksvriendelijke online ontwerptools en professionele ontwerpservice maken het een fluitje van een cent om aantrekkelijke ontwerpen te maken voor al jouw promotionele behoeften. Met een groot aantal gratis sjablonen en deskundige begeleiding binnen handbereik kun je in een mum van tijd de perfecte branding creëren. Neem geen genoegen met saaie, nietszeggende ontwerpen: laat Drukzo je helpen om je te onderscheiden van de concurrentie en een blijvende indruk achter te laten bij je klanten.

Ontwerp online

Ontwerp online

Maak eenvoudig opvallende ontwerpen met onze gebruiksvriendelijke online ontwerptool. Kies uit een van de vele sjablonen, voeg je afbeeldingen en tekst toe en pas ze naar aan naar jouw wens. Of je nu een professionele ontwerper bent of een beginner, je kunt moeiteloos unieke ontwerpen maken die jouw visie perfect weergeven.

Drukklaar bestand

Drukklaar bestand

Profiteer van onze uitgebreide reeks online hulpmiddelen om ervoor te zorgen dat jouw bestand drukklaar is. Van aanleverspecificaties tot drukwerkgidsen en advies over bestandsinstellingen, wij hebben alles wat je nodig hebt om feilloze ontwerpen te maken. Vertrouw op onze deskundige begeleiding om je ontwerpen te laten stralen.

Ontwerp online in slechts een paar klikken!

Ontwerp online in slechts een paar klikken!

Creëer moeiteloos het perfecte ontwerp met een van onze online ontwerptools!

Een perfect drukklaar bestand

Een perfect drukklaar bestand

Een drukklaar bestand vereist specifieke informatie en exacte specificaties. Met onze tips en trucs en de begeleiding van onze experts heb jij altijd het beste bestand.

Alles over ontwerpen

Als het gaat om drukwerk, is de kwaliteit van je bestand essentieel. Zorg dat jouw bestand een hoge resolutie heeft, volg de juiste specificaties en sla het bestand op in het juiste formaat. Houd ook rekening met de kleuren. Wat je op je scherm ziet, kan er afgedrukt anders uitzien. Volg deze tips om jouw ontwerp te laten stralen! Klik hieronder om te ontdekken hoe jij:

- Het perfecte drukklare bestand maakt
- Het ontwerpproces volledig kunt begrijpen
- De ontwerptools effectief kunt gebruiken
Lees meer

Premium bestandscontrole

Wil je er zeker van zijn dat je bestand van topkwaliteit is? Kies dan onze premium bestandscontrole! Ons artworkteam bekijkt jouw ontwerp nauwkeurig na om er zeker van te zijn dat het drukklaar is. Je ontvangt een digitale drukproef die je kunt controleren en goedkeuren, voordat we de productie beginnen, zodat je verzekert bent van een kwalitatief eindproduct. Dus relax en laat onze experts jouw ontwerp naar een hoger niveau tillen!
Let op: we controleren niet op spel- of grammaticafouten.
Lees meer

Inspiratie van onze blog

We willen drukwerk bestellen eenvoudig maken voor iedereen! Je hoeft geen professional te zijn om mooi drukwerk te bestellen, maar een beetje hulp kan geen kwaad. Op onze blog vind je artikelen die jou helpen bestanden te ontwerpen en drukklaar te maken. Daarnaast vind je nuttige en inspirerende informatie over printen, ontwerpen en onze producten. Bekijk je liever een video? Bezoek ons YouTube kanaal, boordevol tips en handige uitlegvideo’s.