De actiecode is toegevoegd aan je winkelmandje Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Alle producten
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
500,000+ happy customers 500.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid 100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat Altijd hulp op maat
trustpilot
4.7
Let op: Wij zijn gewoon open! Doordat onze vervoerders het wat drukker hebben in deze huidige periode van het jaar kan je pakket wat vertraging oplopen. (Meer info)

Maak kennis met Drukzo

15 jaar geleden begon het team achter Drukzo met het aanbieden van standaard drukwerk via internet. Al snel waren we de grootste speler op de Nederlandse markt en bewezen we keer op keer dat drukwerk bestellen goedkoper, gemakkelijker en sneller kon. En dat doen we nog steeds. Drukwerk voor jou goedkoper, gemakkelijker en sneller maken, dat is onze passie. Welkom bij Drukzo. Zonder moeite, zo geregeld.

Onze cultuur bepaalt alles

Ons bedrijf wordt gevormd door onze cultuur. Het is de basis van Drukzo en vloeit voort uit onze passie, onze ambitie en onze continue drive. We beginnen om te winnen. We zijn met 150 enthousiaste mensen met een gemiddelde leeftijd van 28. Getalenteerde mensen die Drukzo kiezen voor het avontuur, de sensatie en de mogelijkheid om in een "high-performance" cultuur te werken. We komen uit 20 verschillende landen en werken dag-in dag-uit aan onze passie.
Over onze cultuur

Onze Passie

We doen ons werk met passie. Effectieve klantenrelaties staan hoog op onze prioriteitenlijst en we doen er alles aan om het bestelproces zo soepel mogelijk voor jou te maken. We geloven niet in "kleine lettertjes", maar in echt contact. Daarom vind je bij Drukzo geen kleine lettertjes en kan je ons altijd persoonlijk bereiken. Zo weet je precies wat je kan verwachten en als je niet tevreden bent met onze service, werken we samen met jou aan een oplossing. Zonder moeite, zo geregeld.

Mens & Milieu

We geloven in ondernemerschap, maar ook in aandacht voor mens en milieu. Dat klinkt misschien gek, als online drukwerk platform, maar juist in onze branch is aandacht hiervoor extra belangrijk. Natuurlijk houden we focus op vandaag, maar niet zonder de toekomst te negeren. Daarom werken we met meer dan 100 lokale initiatieven, verenigingen en goede doelen aan een betere wereld. Dit doen we door sponsoring en ondersteuning met drukwerk, maar ook door met ons team actief bij te dragen aan activiteiten!
Meer info

Ons Team

Het team van Drukzo bestaat uit circa 150 professionals die dag in dag uit zorgen voor perfect drukwerk, zonder moeite, zo geregeld. Dit team met een gemiddelde leeftijd van 28 jaar heeft jarenlangs ervaring in zowel internet- als de grafische wereld en weet daarom heel goed hoe ze jou ze goed mogelijk kunnen helpen. Drukzo is onderdeel van Helloprint, een Nederlandse onderneming met internationaal werkveld. Helloprint is actief in Nederland, Belgie, het Verenigd Koninkrijk en Spanje en bereid diverse nieuwe landen voor. Zo weten wij dus niet alleen onze Nederlandse klanten te voorzien van kwalitatief en voordelig drukwerk, maar kunnen wij ook onze buitenlandse relaties goed bedienen.
Ontmoet ons team
Start chat

Ik regel alles,
bestel via mij!

or