België

België (NL) België (NL)
België (FR) België (FR)
Frankrijk Frankrijk
Duitsland Duitsland
Ierland Ierland
Italië Italië
Nederland Nederland
Spanje Spanje
Zweden Zweden
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
🤑 Altijd ZO goed geprijsd
🔥 ZO snel geleverd
💯 Altijd ZO tevreden
👍 ZO goed geholpen
trustpilot
4.4

Maak kennis met Drukzo

15 jaar geleden begon het team achter Drukzo met het aanbieden van standaard drukwerk via internet. Al snel waren we de grootste speler op de Nederlandse markt. Sindsdien bewijzen we keer op keer dat drukwerk bestellen goedkoper, makkelijker en sneller kan. Dat is onze passie. Welkom bij Drukzo.

Onze cultuur, het hart van ons bedrijf

Ons bedrijf wordt volledig gevormd door onze cultuur. Het is de basis van Drukzo en vloeit voort uit onze passie, onze ambitie en onze drive. We beginnen altijd iets met het doel om te winnen. Mensen die Drukzo kiezen, zijn op zoek naar een avontuur, de sensatie en de mogelijkheid om in een "high-performance" cultuur te werken. Samenwerken, passie voor je werk, energie en hongerig zijn voor meer. Binnen onze cultuur ontwerp jij jezelf tot wie je wil zijn. Enjoy the ride.
Over onze cultuur

Onze Passie

We doen ons werk met passie. Effectieve klantrelaties staan hoog op onze prioriteitenlijst. Daarom doen wij er alles aan om het bestelproces zo makkelijk mogelijk te maken. We geloven niet in "kleine lettertjes" dus die vind je dan ook niet bij ons. Wij houden van persoonlijk contact en zijn daarom altijd bereikbaar. Zo weet je precies wat je kan verwachten en als je niet tevreden bent met onze service, werken we samen met jou aan een oplossing. Zonder moeite, zo geregeld.

Duurzaamheid

Bij Drukzo zijn we altijd op zoek naar manieren om de wereld een stukje beter te maken. Als drukwerk platform, hebben we een grote verantwoordelijkheid als het aankomt op duurzaamheid en een positieve impact op mens en milieu. Om dit te realiseren, maken wij gebruik van de UN Sustainable Development Goals (SDG's). Dit is onze gids in onze weg naar een duurzamere wereld.
Dit is niet het enige waar Drukzo aan werkt. Samen met verschillende projecten zetten wij de weg voort naar een duurzamer bedrijf en wereld. We steunen onder andere projecten die duurzamere productie en consumptie helpen realiseren.
Lees meer

Ons Team

Het team van Drukzo bestaat uit meer dan 150 professionals die dag in dag uit zorgen voor perfect drukwerk, zonder moeite, zo geregeld. Dit team met een gemiddelde leeftijd van 28 jaar heeft jarenlange ervaring in zowel internet- als de grafische wereld en weet daarom heel goed hoe ze jou zo goed mogelijk kunnen helpen.
Ontmoet ons team

Mens & Milieu

We geloven in ondernemerschap, maar ook in aandacht voor mens en milieu. Dat klinkt misschien gek, als online drukwerk platform, maar juist in onze branche is aandacht hiervoor extra belangrijk. Natuurlijk houden we focus op vandaag, maar niet zonder de toekomst te negeren. Daarom werken we met meer dan 100 lokale initiatieven, verenigingen en goede doelen aan een betere wereld. Dit doen we door sponsoring en ondersteuning met drukwerk, maar ook door met ons team actief bij te dragen aan activiteiten!
Meer info