0
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
500.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat
trustpilot
4.4

Drukzo
Maatschappelijk verantwoord
Overheden

Sinds 2013 is drukzo een betrokken leverancier van verschillende (lokale) overheden. Door een geoptimaliseerd proces, zowel intern als productie, is Drukzo de ideale partner voor (lokale) overheden.

Een verantwoord productieproces

Bij drukzo werken we met talloze leveranciers. De keuze voor leveranciers is een weloverwogen keuze die niet alleen maar op prijs gebaseerd is. Voor Drukzo is het van groot belang dat onze leveranciers verantwoord produceren en rekening houden met hun omgeving. Dit is ook exact de reden dat wanneer een leverancier over relevante certificeringen beschikt dit een grote pré is. We zijn er dan ook erg trots op dat een groot deel van ons netwerk beschikt over het ISO 14001 keurmerk en dat ze produceren volgens de FSC & PEFC richtlijnen. Op deze manier weten wij dat we verantwoord bezig zijn zodat we over 40 jaar nog steeds uw drukwerk kunnen produceren!

Kwaliteit en ervaring

Drukzo Non-Profit bestaat uit een team met professionals. Print Professionals met allemaal jarenlange ervaring in de print industrie. Kennis over het productieproces en alles wat hierbij komt kijken. Dit is dan ook de reden dat wij durven te stellen dat we gegarandeerde kwaliteit en service leveren, ook bij grote aantallen. Bij Drukzo Non-Profit krijgt u uw eigen drukwerkadviseur die altijd te bereiken is en alles voor u uit handen kan nemen.

Drukzo Donatie Programma TM

Speciaal voor onze eindklanten hebben we een loyaliteitsprogramma geïntroduceerd. Met het Drukzo Donatie Programma stellen we u in staat om deel uit te maken van dit loyaliteitsprogramma. Onze klanten krijgen de mogelijkheid om te sparen voor een donatie aan uw bedrijf, erg leuk vinden wij zelf!

Uw drukwerk, volledig verzorgd

Wanneer nodig bieden wij volledige ondersteuning op het gebied van DTP en vormgeving. Dankzij ons grote en internationale team kunnen wij uw organisatie op grafisch gebied perfect ondersteunen. Wij bieden tevens de mogelijkheid om de distributie en opslag van uw drukwerk uit handen te nemen.

Meld je aan bij Drukzo Non-Profit

Interesse in een vrijblijvend gesprek? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!