België

België (NL) België (NL)
België (FR) België (FR)
Frankrijk Frankrijk
Duitsland Duitsland
Ierland Ierland
Italië Italië
Nederland Nederland
Spanje Spanje
Zweden Zweden
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
🤑 Altijd ZO goed geprijsd
🔥 ZO snel geleverd
💯 Altijd ZO tevreden
👍 ZO goed geholpen
trustpilot
4.4

Paraplu's bedrukken

Perfect als cadeau of relatiegeschenk, want wie kan er nu geen bedrukte paraplu gebruiken? Werf naamsbekendheid met een paraplu met bedrukking. Voor als je de bui al ziet hangen!

Verberg filters Toon filters

Back online soon

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van het bedrukken van paraplu's?

Het bedrukken van paraplu's biedt verschillende voordelen. Allereerst fungeert een bedrukte paraplu als een uitstekend promotiemiddel. Door jouw logo of tekst op de paraplu te laten bedrukken, vergroot je de zichtbaarheid van jouw merk, vooral op regenachtige dagen. Bovendien kun je met bedrukte paraplu's jouw merkidentiteit versterken en een professionele uitstraling creëren.
Het is ook een kosteneffectieve manier om reclame te maken. Daarnaast worden bedrukte paraplu's vaak gewaardeerd als relatiegeschenken, wat de klantloyaliteit kan versterken.

Welke soorten paraplu's kunnen worden bedrukt met logo's of tekst?

Wij bieden een divers assortiment paraplu's die geschikt zijn voor verschillende gelegenheden! Onze kleine paraplu's hebben een diameter van minder dan 100 cm, terwijl de standaardparaplu's een diameter hebben van 100-200 cm en onze grote paraplu's een diameter hebben van meer dan 120 cm.
Voor een professionele en duurzame optie kun je onze golf paraplu's met tekst overwegen. Of kies ervoor een stormparaplu te bedrukken. Stormparaplu's zijn robuust en bestand tegen zware wind en regen. Ze kunnen ook met logo's of tekst worden bedrukt, waardoor jouw merk extra opvalt in slechte weersomstandigheden.
Als je op zoek bent naar compacte promotionele paraplu's, hebben we ook opties die aan je behoeften voldoen.

Hoeveel paraplu's moet ik minimaal bestellen om ze te laten bedrukken?

Paraplu's zijn verkrijgbaar in verschillende hoeveelheden, vanaf 10 stuks en oplopend in stappen van 25, 50 en maximaal 1000, afhankelijk van het type.
Je kunt kleinere hoeveelheden kiezen of ervoor kiezen om paraplu's in bulk te kopen voor een voordeligere prijs per stuk.
Als de gewenste hoeveelheid niet op de productpagina staat, neem dan gerust contact op met ons team om een offerte aan te vragen.
 • 10.03.2024

  Alles dik in orde

  Snelle levering goede kwaliteit en zeer scherpe prijzen

  Koen
 • 10.03.2024

  Zoals steeds zeer goede service voor…

  Zoals steeds zeer goede service voor een aanvaardbare prijs.

  Pascale Hermans
 • 10.03.2024

  Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding

  Zoals elk jaar zijn we weer tevreden over onze programmaboekjes. Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

  Krysztof
 • 9.03.2024

  Flayers recto verso 1.000 stusVriendelijke hulp bij de opmaak.Hoera

  Vriendelijke hulp bij de opmaak.Hoera, geen opdringende firma. Tevreden over de hele lijn; prijs/kwaliteit o.k. afwerking perfect, flyers mooi resultaat, correcte levering. Dat is dus prima.

  Maria Delforge
 • 7.03.2024

  Top kwaliteit en zeer goede service

  Top kwaliteit en zeer goede service

  werner janssenswillen
 • 7.03.2024

  Snelle service

  Snelle service, duidelijke website

  Josefien

Inspiratie van onze blog

We willen drukwerk bestellen eenvoudig maken voor iedereen! Je hoeft geen professional te zijn om mooi drukwerk te bestellen, maar een beetje hulp kan geen kwaad. Op onze blog vind je artikelen die jou helpen bestanden te ontwerpen en drukklaar te maken. Daarnaast vind je nuttige en inspirerende informatie over printen, ontwerpen en onze producten. Bekijk je liever een video? Bezoek ons YouTube kanaal, boordevol tips en handige uitlegvideo’s.