Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
500,000+ happy customers 500.000+ tevreden klanten
100% tevredenheid 100% tevredenheid
Beste prijs gegarandeerd Beste prijs gegarandeerd
Altijd hulp op maat Altijd hulp op maat
trustpilot
4.5

Paraplu's

Voor wie de bui al ziet hangen...

Van ons blog.

Drukzo werd gelanceerd met één grote missie; waardoor het bestellen van drukwerk gemakkelijk is voor iedereen, overal. Uit onze eigen persoonlijke ervaringen kwamen we erachter dat het echt geen gemakkelijke taak was om drukwerk te bestellen, en daarom hebben we een blog gemaakt met nuttige en inspiratieartikelen & een YouTube channel gevuld met video's om je volgende printopdracht supergemakkelijk te maken!

Een paraplu bedrukken voor jouw merk

‘Life is not about waiting ‘till the rain passes, it’s about learning to dance in the rain!’. Een mooie uitspraak, maar als het regent dat het giet en de druppels uit de hemel vallen, sta je liever onder een paraplu! Een grote, opvouwbare, kleurige of bedrukte paraplu: zolang je doelgroep iets heeft waaronder ze kunnen schuilen zijn ze blij! Laat een paraplu bedrukken voor jouw merk en zorg ervoor dat je jouw klanten bescherming van de regen biedt. Het is een originele manier om jouw naamsbekendheid extra te pushen, want een paraplu met bedrukking wordt met verlangen bekeken door iedereen die nat wordt!

Bedrukte paraplu: waarom zijn ze zo handig?

Allereerst is een paraplu laten bedrukken een originele manier om iets mee te geven aan je doelgroep en tegelijkertijd reclame te maken. Een bedrukte paraplu zegt namelijk een stuk meer dan een kaal, zwart exemplaar dat van zolder komt. Het is typisch zo’n product dat je niet koopt, maar krijgt. Veel mensen kiezen voor hun relatiegeschenken paraplu’s, omdat je overal mee naartoe wordt genomen als het dreigt te regenen. Je bent de redder in nood als het slecht weer is, wat op deze manier adverteren wel heel aantrekkelijk maakt. Je houdt je doelgroep op deze manier ook nog eens gezond, waardoor ze bij jou terug kunnen komen. Een paraplu bedrukken is namelijk niet alleen een goede optie om je klanten blij te maken, ook voorkom je dat ze een griepje oplopen en geen zaken met je kunnen doen. Win-win dus!

Een bedrukte paraplu zal meer reacties opwekken dan een effen blauwe, bijvoorbeeld. Als je kunt kiezen, zou jij ook voor liever voor bedrukte paraplu’s met eigen logo kiezen dan eentje waar niks op staat, toch? Zelfs als iemand de jouwe vergeet, wordt hij door een ander sneller meegenomen. Dat betekent dat je door een paraplu bedrukken goedkoop door veel mensen wordt gezien, nog wel meer dan aan wie je ze uitdeelt! Voor iedereen die geen bescherming tegen de regen heeft, kun je als bedrijf ook een paraplu laten bedrukken. Als jouw gasten afrekenen en naar de auto willen lopen, blijkt het ineens te storten van de regen. Hierbij komt jouw promotiemateriaal to the rescue! Laat een ontwerp bedrukken met jouw logo of tekst, zodat iemand de auto kan halen en voorrijden. Het is een teken dat je geeft om je klanten, ook als je geen horecabedrijf runt.

Paraplu laten bedrukken naar jouw wensen

Ondanks dat een paraplu bedrukken goedkoop is, moet je nadenken over welke soort het best bij jou past. Zoals bij al het drukwerk zijn er genoeg variaties om uit te kiezen en volledig af te stemmen op jouw huisstijl. Promotionele items zijn voor veel bedrijven breed toepasbaar omdat je deze kunt laten aanpassen met jouw bedrijfslogo of bedrijfsnaam. Niet alleen het bedrukken is afhankelijk van jouw wensen, ook de paraplu zelf kun je naar wens uitzoeken. - Kleur: de kleuren lopen wijd uiteen, zodat er voor iedere huisstijl een passende is. Denk niet alleen aan wat er past, maar ook aan wat opvalt. Je kunt natuurlijk een felle kleur kiezen en de inkt van de bedrukking afstemmen op jouw bedrijf. Dat knalt lekker!

- Handvat en frame: ga voor een houten of kunststof handvat, recht of gebogen van vorm. Wat vind je mooier, of wat past er beter bij jouw uitstraling? Drukzo heeft het!

- Kwaliteit: hoeveel krijgt jouw paraplu te verduren? Je kunt voor de goedkoopste gaan of bijvoorbeeld een speciale stormparaplu. We hebben zelfs golfparaplu’s, voor iedereen die houdt van een balletje slaan met zijn klanten. Zelfs in de vrije tijd ben je dan in stijl!

Paraplu met bedrukking die lang blijft zitten

Welke samenstelling je ook kiest en wat er ook bij jouw wensen past, uiteindelijk draait het om kwaliteit. Je wilt geen paraplu bedrukken met jouw logo die na een windvlaag al stuk is. Kwaliteit staat voorop, zowel bij de paraplu zelf als de bedrukking. Bij Drukzo maken we gebruik van de nieuwste productielijnen en keuren ze onze producten met de hoogste eisen. Zo weet je zeker dat jouw merk door weer en wind goed gepromoot wordt!
Trustpilot Banner
  • Het is altijd heel fijn om met Drukzo te werken. Goede prijs, super kwaliteit en zeer goede service. Gewoon TOP

    werner janssenswillen
  • Mooie kwaliteit, goede service en snel voor een gunstige prijs

    Chantal Leysen
  • I did a mistake on the adress i gave and they handled it super well for no extra cost, so thanks a lot!!

    lolam

Misschien ben je ook geïnteresseerd in...

Wat weerhoudt je ervan om vandaag te bestellen?

Uw naam

E-mailadres

Bedankt voor je feedback! Deze enquête is anoniem.

Kunnen we je ergens mee helpen? Ga dan naar deze pagina

Need help?