België

België (NL) België (NL)
België (FR) België (FR)
Frankrijk Frankrijk
Duitsland Duitsland
Ierland Ierland
Italië Italië
Nederland Nederland
Spanje Spanje
Zweden Zweden
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk
Kun je het gewenste product of oplage niet vinden? Vraag direct een offerte aan.
🤑 Altijd ZO goed geprijsd
🔥 ZO snel geleverd
💯 Altijd ZO tevreden
👍 ZO goed geholpen
trustpilot
4.4
Bestel je producten op tijd! Onze bezorgdiensten verwachten extra drukte tot en met 5 december.

Paraplu's bedrukken

Perfect als cadeau of relatiegeschenk, want wie kan er nu geen bedrukte paraplu gebruiken? Werf naamsbekendheid met een paraplu met bedrukking. Voor als je de bui al ziet hangen!

Verberg filters Toon filters

Back online soon

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van het bedrukken van paraplu's?

Het bedrukken van paraplu's biedt verschillende voordelen. Allereerst fungeert een bedrukte paraplu als een uitstekend promotiemiddel. Door jouw logo of tekst op de paraplu te laten bedrukken, vergroot je de zichtbaarheid van jouw merk, vooral op regenachtige dagen. Bovendien kun je met bedrukte paraplu's jouw merkidentiteit versterken en een professionele uitstraling creëren.
Het is ook een kosteneffectieve manier om reclame te maken. Daarnaast worden bedrukte paraplu's vaak gewaardeerd als relatiegeschenken, wat de klantloyaliteit kan versterken.

Welke soorten paraplu's kunnen worden bedrukt met logo's of tekst?

Wij bieden een divers assortiment paraplu's die geschikt zijn voor verschillende gelegenheden! Onze kleine paraplu's hebben een diameter van minder dan 100 cm, terwijl de standaardparaplu's een diameter hebben van 100-200 cm en onze grote paraplu's een diameter hebben van meer dan 120 cm.
Voor een professionele en duurzame optie kun je onze golf paraplu's met tekst overwegen. Of kies ervoor een stormparaplu te bedrukken. Stormparaplu's zijn robuust en bestand tegen zware wind en regen. Ze kunnen ook met logo's of tekst worden bedrukt, waardoor jouw merk extra opvalt in slechte weersomstandigheden.
Als je op zoek bent naar compacte promotionele paraplu's, hebben we ook opties die aan je behoeften voldoen.

Hoeveel paraplu's moet ik minimaal bestellen om ze te laten bedrukken?

Paraplu's zijn verkrijgbaar in verschillende hoeveelheden, vanaf 10 stuks en oplopend in stappen van 25, 50 en maximaal 1000, afhankelijk van het type.
Je kunt kleinere hoeveelheden kiezen of ervoor kiezen om paraplu's in bulk te kopen voor een voordeligere prijs per stuk.
Als de gewenste hoeveelheid niet op de productpagina staat, neem dan gerust contact op met ons team om een offerte aan te vragen.
 • 20.07.2021

  Superservice!

  Drukzo heeft mij super geholpen. Ze gaan altijd net wat verder om mee te denken. Een productie kon ik op het laatste moment nog aanpassen zodat ik mijn klant blij kon maken. Toppers!

  Richard
 • 16.07.2021

  Uitstekende service

  Zeer tevreden over de snelheid en correctheid van het DrukZo-team. De dienst na verkoop is trouwens top: zelfs bij een foute afdruk van een kleine oplage zet het team zich 100% in om alles recht te trekken. Respect!

  Sam Clauw
 • 7.07.2021

  Drukzo.....what else ?????

  Telkens weer die FANTASTISCHE hulp bij soms onmogelijke vragen :-) Raad Drukzo enorm aan voor IEDEREEN ! Alles mooi op tijd en vooral met PERFECTE afwerking. TOP TOP TOP TOP

  Sharon
 • 21.06.2021

  Drukzo.be MADE MY DAY!

  Drukzo.be MADE MY DAY! Vandaag was een typische maandag, wat fout kon lopen liep fout. Het was dan ook een aangename wending dat mijn bestelling, mijn talloze wijzigingen en het contact met verschillende mensen bij drukzo.be supervlot en goed verliep! Shout out voor Aaron en Andrea voor het geduld dat jullie getoond hebben om al mijn vragen te beantwoorden. Hier bestellen we zeker nog!

  Liesbeth
 • 31.05.2021

  Super service als er iets niet in orde…

  Super service als er iets niet in orde is´met heb bestand. Denken mee naar oplossingen en supersnelle levering. Aanrader. Topteam dat snel bereikbaar is. 5☆

  Andy Van Londerseele
 • 7.05.2021

  Bloedsnelle service, kwaliteit keer op keer

  Bloedsnelle service, zeer aantrekkelijk geprijsd en mega-kwaliteit. Ik had ooit een lange vergelijking gemaakt van print-on-demand bedrijfjes, en uiteindelijk bij Drukzo terechtgekomen. Voortaan bestel ik blindelings bij hen en steeds opnieuw verrast door de scherpe prijs en de stevige kwaliteit van hun drukwerk en producten. Ik ben fan!

  Valery D'haenen

Inspiratie van onze blog

We willen drukwerk bestellen eenvoudig maken voor iedereen! Je hoeft geen professional te zijn om mooi drukwerk te bestellen, maar een beetje hulp kan geen kwaad. Op onze blog vind je artikelen die jou helpen bestanden te ontwerpen en drukklaar te maken. Daarnaast vind je nuttige en inspirerende informatie over printen, ontwerpen en onze producten. Bekijk je liever een video? Bezoek ons YouTube kanaal, boordevol tips en handige uitlegvideo’s.

Een paraplu bedrukken voor jouw merk

‘Life is not about waiting ‘till the rain passes, it’s about learning to dance in the rain!’. Een mooie uitspraak, maar als het regent dat het giet en de druppels uit de hemel vallen, sta je liever onder een paraplu! Een grote, opvouwbare, kleurige of bedrukte paraplu: zolang je doelgroep iets heeft waaronder ze kunnen schuilen zijn ze blij! Laat een paraplu bedrukken voor jouw merk en zorg ervoor dat je jouw klanten bescherming van de regen biedt. Het is een originele manier om jouw naamsbekendheid extra te pushen, want een paraplu met bedrukking wordt met verlangen bekeken door iedereen die nat wordt!

Bedrukte paraplu: waarom zijn ze zo handig?

Allereerst is een paraplu laten bedrukken een originele manier om iets mee te geven aan je doelgroep en tegelijkertijd reclame te maken. Een bedrukte paraplu zegt namelijk een stuk meer dan een kaal, zwart exemplaar dat van zolder komt. Het is typisch zo’n product dat je niet koopt, maar krijgt. Veel mensen kiezen voor hun relatiegeschenken paraplu’s, omdat je overal mee naartoe wordt genomen als het dreigt te regenen. Je bent de redder in nood als het slecht weer is, wat op deze manier adverteren wel heel aantrekkelijk maakt. Je houdt je doelgroep op deze manier ook nog eens gezond, waardoor ze bij jou terug kunnen komen. Een paraplu bedrukken is namelijk niet alleen een goede optie om je klanten blij te maken, ook voorkom je dat ze een griepje oplopen en geen zaken met je kunnen doen. Win-win dus!

Een bedrukte paraplu zal meer reacties opwekken dan een effen blauwe, bijvoorbeeld. Als je kunt kiezen, zou jij ook voor liever voor bedrukte paraplu’s met eigen logo kiezen dan eentje waar niks op staat, toch? Zelfs als iemand de jouwe vergeet, wordt hij door een ander sneller meegenomen. Dat betekent dat je door een paraplu bedrukken goedkoop door veel mensen wordt gezien, nog wel meer dan aan wie je ze uitdeelt! Voor iedereen die geen bescherming tegen de regen heeft, kun je als bedrijf ook een paraplu laten bedrukken. Als jouw gasten afrekenen en naar de auto willen lopen, blijkt het ineens te storten van de regen. Hierbij komt jouw promotiemateriaal to the rescue! Laat een ontwerp bedrukken met jouw logo of tekst, zodat iemand de auto kan halen en voorrijden. Het is een teken dat je geeft om je klanten, ook als je geen horecabedrijf runt.

Paraplu laten bedrukken naar jouw wensen

Ondanks dat een paraplu bedrukken goedkoop is, moet je nadenken over welke soort het best bij jou past. Zoals bij al het drukwerk zijn er genoeg variaties om uit te kiezen en volledig af te stemmen op jouw huisstijl. Promotionele items zijn voor veel bedrijven breed toepasbaar omdat je deze kunt laten aanpassen met jouw bedrijfslogo of bedrijfsnaam. Niet alleen het bedrukken is afhankelijk van jouw wensen, ook de paraplu zelf kun je naar wens uitzoeken. - Kleur: de kleuren lopen wijd uiteen, zodat er voor iedere huisstijl een passende is. Denk niet alleen aan wat er past, maar ook aan wat opvalt. Je kunt natuurlijk een felle kleur kiezen en de inkt van de bedrukking afstemmen op jouw bedrijf. Dat knalt lekker!

- Handvat en frame: ga voor een houten of kunststof handvat, recht of gebogen van vorm. Wat vind je mooier, of wat past er beter bij jouw uitstraling? Drukzo heeft het!

- Kwaliteit: hoeveel krijgt jouw paraplu te verduren? Je kunt voor de goedkoopste gaan of bijvoorbeeld een speciale stormparaplu. We hebben zelfs golfparaplu’s, voor iedereen die houdt van een balletje slaan met zijn klanten. Zelfs in de vrije tijd ben je dan in stijl!

Paraplu met bedrukking die lang blijft zitten

Welke samenstelling je ook kiest en wat er ook bij jouw wensen past, uiteindelijk draait het om kwaliteit. Je wilt geen paraplu bedrukken met jouw logo die na een windvlaag al stuk is. Kwaliteit staat voorop, zowel bij de paraplu zelf als de bedrukking. Bij Drukzo maken we gebruik van de nieuwste productielijnen en keuren ze onze producten met de hoogste eisen. Zo weet je zeker dat jouw merk door weer en wind goed gepromoot wordt!